Skip to main content

EOTD Lotus tapestry

I don't like Colossal waterproof mascara :/ I first though is's "nice" and "ok" but it makes my lower lashes terrible... And I don't even use mascara on lower lashes! I separates lashes and it's not as messy as Max Factor FLE mascara, at least not on me.

I also noticed that I need grey gel eyeliner asap! It looks softer, Carbon can sometimes be too dark for me...

Alkuun ajattelin Colossal wp ripsivärin olevan "ihan ok" ja "ihan kiva" mutta näemmä saa alaripset ihan sotkuisiksi... Enkä edes laita sitä alaripsiin! Erottelee kyllä ihan kivasti eikä sotke niin paljoa kuin FLE, ainakaan minulla.

Huomaisn myös, että tarvitsen välittömästi harmaan geelirajauksen! Tuo Carbon on väriltään liian "kova" usein...


-GOSH primer
-AL Lotus (upper & lower lid)
-AL Tapestry (crease, lower lid)
-Indelible Carbon
-Colossal mascara wp

"Lotus" Opulent Lustre: Cerulean blue, silvery and smooth.
"Tapestry" Opulent Lustre: The much requested black lustre, this is a rich, frosted black with an incredible depth of color and pigment within.

Comments

 1. Pretty! Looks nice with your eyes.:)

  -L

  ReplyDelete
 2. Thanks :) This was quite nice! I just LOVELOVELOVE AL pigments :D

  ReplyDelete
 3. I am so glad you did a look with Tapestry! This is one I am definitely getting! And Lotus is quite beautiful too! I just love this look on you,Nea!

  ReplyDelete
 4. Thanks Starlight :) Tapestry is very nice, softer black, and it blends so well!

  ReplyDelete
 5. very Pretty! Tapestry is my go-to dark shadow. Black is too strong. Tapestry is perfect! It's one of my favorites. I'm glad to see it being put to good use :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…