Skip to main content

Mascara Guard

I deleted my old Mascara Guard post, it was my first post and not very good ;) So here is new, better one, I hope. This can be useful if you have mascara with just too big brush. I don't like to use this but with Max Factor False Lash Effect mascara I just have to... These are not available in Finland, I bought mine from Hong Kong.


Mascara Guard voi olla täysi turhake tai hyvä apulainen :D Jos et ole sitä ennen tarvinnut, et tarvitse vieläkään mutta itse pidän tästä varsinkin False Lash Effect mascaran kanssa, jolla muuten suttaan luomet täysin. Tämä käyttö ei ole kivaa, mielummin olisin ilman mutta esim FLE:n kanssa en muuten pärjää (riippuu varmaan luomen mallistakin). Ennen piilolasien hankkimista en voinut tätä käyttää, turhan vaarallista sohia lähellä silmää, jos ei näe mitään!

Näitä ei ole saatavilla Suomesta, omani hankin Hong Kongista ja jos kiinnostaa, näitä tulee aina reissujeni jälkeen arvontaan.

My mascara guards:

I like the lower one much more. It "fits" my eye better.
Itse pidän enemmän tuosta läpinäkymättömästä, malli istuu paremmin silmääni muotoon.

Different ways to use mascara guard
Eri tapoja käyttää mascara guardia


^my favorite! My lashes are almost invisible without mascara...Sorry, pics are a bit funny :D It wasn't so easy to takes photos at the same time.
Kuvat hieman hassuja, yritäpä itse kuvata samaan aikaan ;)

Makeup in these pictures: AL Adobe (lid), AL stillinhollywood (crease) and Indelible Tanzanite.

Comments

 1. this looks really sci-fi lol
  cool idea, though. It's a useful little gadget

  ReplyDelete
 2. Hei!
  Kysyisin sinulta yhtä asiaa, josta en nyt tähän hätään löytänyt mitään tekstiä. Mitä tuotetta käytät kulmakarvojesi loppusilaukseen ja kiinnittämiseen? Ne ovat nimittäin äärettömän kauniit ja tuntuu, että pito on hyvä sekä minusta tuo "kostea" pinta on todella ihana.
  Kiitos informatiivisesta blogistasi!

  ReplyDelete
 3. Mä en voi sille mitään, että nuo mascara guardit näyttävät ihan seksileluilta :D Maybe it's just me ;)

  Omaani odotellessa.

  Olin muuten eilen ihan näkevuäni sut, mutta väärässä kaupungissa :)

  ReplyDelete
 4. Sikri: En ollut edes reissussa eilen. Harmi, olisi kiva nähdä!

  Vai että sellaisia mielikuvia. *lol* Entäs sitten nuo värisevät mascarat? ;D

  Tiina: Kiitos :) Käytän kulmien kiinnittämiseen H&M:n kulmageeliä. Loistotavaraa ja hintakin on varsin sopiva! Tämä todellakin pitää kulmat kurissa, ihan eri luokkaa kuin TBS geeli tai Lumenen vaha.

  ReplyDelete
 5. Mulla on ilmeisesti todella perverssi pääkoppa kun mulle tuli ensimmäisenä mieleen jotkut seksilelut kun katsoin noita mascara guard -kuvia... ^__^ Ja tulee itse asiassa vieläkin!

  Toimiskohan tuollainen mulla...? Vaikuttaakohan silmien syvyys siihen?

  Olet kyllä niin nätti noissa demonstraatiokuvissakin, edes omituinen pervoja mielleyhtymiä aiheuttava muovivekotin naaman edessä ei onnistu rumentamaan sua! :)

  ReplyDelete
 6. Olette ihan mahdottomia :D

  Ei tuo mikään ehdoton hankinta ole. Helpompi laittaa ilman mutta jos vaihtoehto on suttuiset luomet..

  Mutta kiitos Inkivääri!

  ReplyDelete
 7. Hui, värisevät mascarat...voihan niillekin löytyy eri käyttötapoja :D

  Mutta palatakseni omaan kysymykseen, kun silloin ihmettellin, miksi siinä HM:n kulmakarvageelissä on alkoholia, niin vastaus löytyy yhdestä kometiikkakirjasta, jota luen: alkoholi auttaa ainesosia haihtumaan ja kuivumaan nopeammin.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…