Tuesday, August 4, 2009

Clinique Lash Building primer review

I received Clinique Lash Building primer today, I ordered it from Strawberrynet. Of course I had to try it immeditiately :D It really makes a difference! I can't compare this with other primers since this is my first one.

Do you use mascara primer? Which is your favorite?

edit: After a few weeks use, I think this is quite nice. Doesn't hold a curl much but gives volume to my long "skinny" lashes. Next time I'll try one from Shiseido!Sain tänään Strawberrynetistä tilaamani Cliniquen Lash Building primerin ja pakkohan se oli heti testata :D Mielestäni ero on selvä, luonnossa jopa suurempi kuin kuvissa. Muihin pohjustajiin en osaa verrata, tämä on ensimmäiseni.

Käytätkö itse pohjustajaa ja mikä on suosikkisi?

edit: Nyt kokemusta on kertynyt enemmän ja ihan kivana tätä kyllä pidän. Taivutuksia tämä ei toki wp-ripsarin veroisesti pidä, ei lähellekään! Auttaa kyllä ns. huonon ripsarin kanssa mutta en tätä päivittäin käytä. Testaan joskus vielä Shiseidon version :) Omat ripseni ovat pitkät ja tämä tuo lisää "leveyttä" ripseen->näyttävämmät.
_____________________________________

Evolution of Nea's lashes :D

Au naturel:Curled:Primer on left:Primer+Hypnose Drama on left, Hypnose Drama on right:9 comments:

 1. Oho mikä ero!! Ihan mieletön!

  Mä olen kokeillut vain Shiseidon primeria jota kaikki muut tuntuu ylistävän, mutta mun ripset se tekee vain hämähäkinjalka-klimpeiksi. :/

  ReplyDelete
 2. Katselin Shiseidoa mutta se harja tuntui ei mieleiseltäni, joten hankin tämän. Luulen, että tämäkin saattaa tehdä hämikset kyllä...

  Ups, unohdin kuvan harjasta... Lisään heti :D

  ReplyDelete
 3. Käytän juuri tuota Shiseidon mascara basea päivittäin. Minulla toimii täydellisesti - tuo hyvin tuuheutta ja pitää taivutukset kunnossa.

  Olen kokeillut myös Helena Rubinsteinin Spider Eyesia ja se kyllä ihan nimensäkin mukaisesti teki ripsistä hämähäkinjalat ja vielä suoristi taivutuksetkin eli jäi kertakäyttöiseksi.

  ReplyDelete
 4. Hyvältä näyttää! Selvä ero kyllä pohjustajan käytön kanssa ja ilman. :)

  ReplyDelete
 5. Hyvälle näyttää!

  Mulla on ongelma tavallisten ripsivärien kanssa, koska ne eivät pidä taivutusta ollenkaan, auttaako tämän primer taivutusten pitoon?

  -Manna-

  ReplyDelete
 6. Manna: Seuraan tilannetta! Nyt näyttää siltä, että saattaa auttaa mutta wp ripsarit toki ovat omassa luokassaan.

  Anonyymi: Ehkäpä Shiseido seuraavaksi testiin :) Huomasin, että parhaan tuloksen saan joka tapauksessa jos kampaan pohjustajan jälkeen metallisella ripsikammalla. Erottelee toki silloin paremmin. Heh, tuo Spider Eyes ei kovin myyvä nimikään =D

  Beauty Babe: Ero on tosiaan selvä, ehkä parhaiten eron huomaa luonnossa. Tykkään :D Kiitos suosittelusta!

  ReplyDelete
 7. You can see a difference! How does the texture feel? The only primer I've used is the one Aromaleigh sells and I do like it, but I don't have anything to compare it to.

  ReplyDelete
 8. Lyndsey: I think this is a bit too "wet" and new, so it will get better. I need to comb my lashes after this but I think when this dries a bit, there is no need to do that anymore.

  I'd love to try the one from AL too but unfortunately that item doesn't ship internationally...

  ReplyDelete
 9. Manna: Ei tämä kovin paljoa taivutuksen pysymiseen vaikuta, valitettavasti. Täytyy testata Shiseidon versio seuraavaksi.

  Wp ripsarilla tulos on ihan eri luokkaa!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails