Skip to main content

Meow Lost Rainforest look with greens

I loved Meow Mantis & Piranha pigments, the quality was just excellent! So today I decided to try Canopy with Amazon. I didn't believe that there even could be a golden green that looks just terrible on me, but now I found one :/ Canopy looks so nice in sample baggie but it looked dirty on my eye lids... The contrast between my lid color and the pigment was not nice! I tried to make this look more fresh with yellow Macaw so it looks ok in the picture.

Maybe the eye liner looks a bit nicer now? I try to make it longer :D


Pidin eilisistä Meowin Mantis & Piranha pigmenteistä ja tänään intouduin kokeilemaan Meowin Lost rainforest sarjan vihreitä. En voinut kuvitellakaan, että canopy ei sopisi minulle! Kultaisen vihreä ja todella kaunis samplepussissa. Luomella kuitenkin jotenkin likaisen näköinen ja oman luomeni väri näkyy läpi... Lisäsin luomen sisänurkkaan keltaista Macaw-pigmenttiä ilmettä raiakstamaan ja se paransikin käytettävyyttä melkoisesti. Huomasin juuri, että Sailalla oli lähes samat pigmentit käytössä jo aiemmin :D

Ylärajaus ehkä kuitenkin näyttää aavistuksen paremmalta jo?-Primer UDPP
-Lumene Natural code eye makeup pencil "Peach" inner corner
-Meow Macaw (inner lid)
-Meow Canopy (upper& lower lid)
-Meow Amazon (crease& lower lid)
-Indelible carbon (eye liner)
-Fatale mascara in green

Macaw: Liquid sunshine! Molten yellow with pearlized golden sheen
Canopy: Medium golden green sunkissed with light metallic yellow sheen
Amazon: deep forest with gold iridescence

Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…