Skip to main content

I love evil... Evil Shades :D Swatches & EOTD.

I got a package from Evil Shades a few weeks ago but didn't have to swatch those right away... Andrea, the owner of Evil Shades, answered my emails quickly. The shipping was reasonable: 4.15 USD, I made an order via email and then I got a paypal invoice.

Today I decided to try some Evil shades eye shadow and I must say that I'm very impressed! These colors were so pretty and very pigmented. And original, this company is "Mutiny approved" and does not repack!

Evil Shadesin paketti saapui jo viikkoja sitten mutta nyt vasta ehdin tutustua siihen paremmin. Firman omistaja, Andrea, vastaili posteihin nopeasti. Postitus maksoi 4.15 USD tilauskelta eli ihan kohtuullinen, ulkomaan postikulut saa tietoonsa kysymällä ne Andrealta sähköpostitse ja sen jälkeen pyysin vielä PayPal-laskun.

Päätin pari aamua sitten testata sävyjä meikissä ja täytyy kyllä myöntää, että pidän näistä todella paljon! Sävyt olivat kauniit ja pigmenttiset. Ja tosiaan alkuperäisiä, Andrea tekee sävyt varmasti itse.


-Detrivore primer
-Evil Shades Whoo are U (lid)
-Evil Shades Acolyte (crease)
-Evil Shades Cheshire (lower lash line)
-AL Sand (brow bone)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto

I found the dark green color, Acolyte, very pigmented (didn't need to add much) and easy to blend. Whoo are U was also "very me", love it! I used Cheshire on lower lashline and it was very pigmented too. I love the color, but I wanted to use brighter color in lower lash line but didn't have time to find it. I'm "almost late" everyday. But almost late is better than late, right? :D LOL

Tummanvihreä sävy, Acolyte, oli todella pigmenttinen (ei todellakaan tarvinnut laittaa vahvasti) ja silti todela helposti häivyttyvä. Whoo Are U oli myös "ihan minun värini", i h a n a! Käytin alaluomella Cheshireä ja sekin oli erittäin pigmenttinen. Ihana sekin mutta ajattelin laittaa alaluomelle kirkkaampaa lilaa. Yllättäen ei vain ollut aikaa etsiä sellaista, aina kun aamuisin se kiire vaivaa... Olen kroonisesti "melkein myöhässä" :DI've tried only Burlesque yet but it was a perfect color for me, I need it in full size :) China doll looks very nice too (edit: tried it too, it's just lovely!). Pinup looked much nicer irl, lovery iridescent reddish color.

Lethal kiss lip gloss is very sheer (well, just what I wanted ;), moisturizing but not very glossy, not at all sticky and it smells so good!

Poskipunista pidän kovasti, varsinkin Burleque on ihana persikkainen sävy! Myös China Doll oli ihana, vaikka swatchin perustella pelotti jopa minua :D Kevyesti kun laittoin, niin näytti raikkaalta ja ihan käyttökelpoiselta. Pinup on paljon nätimpi luonnossa, hohde ei tullut esiin kuvassa.

Lethal kiss-huulikiilto on todella näkymätön (ja sitä halusinkin), kosteuttava muttei kovin kiiltäväkään, ei yhtään tahmainen ja niin ihanan tuoksuinen.
Have you tried Evil Shades already or planning to do so? Do you like Evil Shades as much as I do?

No jokos on tilausta vetämässä Evil Shadesille? ;D

Comments

 1. wow, your MU looks so great! just my type of colours<3 I must say that I know evil shades, but haven't tried anything yet, I'm more of a newcomer with mineral eyeshadows, though I use mineral powder;)

  ReplyDelete
 2. Very pretty, Nea! I really like Evil Shades, too!:)

  ReplyDelete
 3. Vitsit että rakastan sun meikkaustyyliä!!!

  ReplyDelete
 4. KONADomania: It's very easy to get addicted to MMU ;)

  Phyrra: Thanks :D

  Laura: Thank you :) No wonder you like Evil Shades too!

  Charming: KIITOS! Ehkä tässä pikkuhiljaa oppii, myös meikkikuviasi katsellen ;D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja. Seuraan seuraajia :)

Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan, on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen!Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl.

HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei huono sekään. Pull…