Skip to main content

Aromaleigh L'Orchidee swatches

Here are my swatches of the new permanent colors from Aromaleigh L'Orchidee collection :) Aromaleighs quality never stops to amaze me, all I can say: WOW!

Tässä swatchit Aromaleighin L'Orchidee kokoelman uusista vakivalikoimassa olevista sävyistä. Ihania :) Aromaleighin laatu yllättää minut joka kerta, oikeasti suosittelen! Voin sanoa vain: WOW!Tigrilla: Sure to please, a lustrous tangerine tones enhanced with sparks of iridescent gold.

Unicorn: Palest yellow luster that phases to a cool blue highlight.

Cricket: Vivid yellow green with bright sparks of iridescent green.

Dragon: Fascinating green, muted in tone but with a smoked base and pearl luster.

Tangleroot: Earthy lush green with cool dimensional shimmer sparkles.

Shadow Witch: Midnight smoked blue with surprising golden sparks.

Moth: Pale and delicate iridescent tones appear softly grey, always changing.

Jewel: Cool purple with shimmers of coral gold contrasting the purply goodness.

Chatterbox: Rich, multi-dimensional brownish mauve smoke with frosted shimmer.

Moonset: Deepest purply blue with brilliant diamond shimmer.


Ones I don't have:

Seed Pearl: A most delicate neutral satin taupe with soft pastel sparkles. (I think I have to order this one :D)

Heart: Rich deep pink with iridescent golden shimmer sparkle.

Orinoco: Soft peach lustre that reveals a satiny borealis iridescence.

Showy: Lovely cool pink frost with blue iridescent sparkles

I'm also glad I'll get my first Candy Cane lippie this year :D From AL website: This Aromaleigh cult favorite makes an appearance each holiday season. It's a delightful pepperminty balm with a touch of nude pink and subtle iridescence. This year, our Candy Cane is available in our new Nourishing Color Creme formula! Price: 6.65 USD

Comments

 1. Shadow Witch, Moth, Jewel and Moonset are my favorites.
  Candy Cane is awesome!
  I LOVE LOVE LOVE the scent.

  ReplyDelete
 2. Phyrra: Those are my favorites too :D Plus Cricket, of course, I can't resist greens like that. LOL

  Can't wait to try candy cane :D

  ReplyDelete
 3. Onneksi nämä on nyt pysyviä! Täytyy vielä metsästää jostain Heartin swatch, mutta Cricket ehdottomasti jo nyt wish listille.

  ReplyDelete
 4. Ooh, I am already envisioning a look with Unicorn, Cricket, Moth, and Dragon.

  ReplyDelete
 5. Pitäisi munkin varmaan uskaltautua Aromaleighiä kokeilemaan :) Oletko muuten kokeillut heidän pohjiaan?

  ReplyDelete
 6. Sagu: Sisältää iholleni sopimattomia aineita eli ei ihan kaikkein hankalimmille ihoille ehkä :) Mutta hyvältä näytti, sain vain silicasta reaktion, kun en sitä incistä itse huomannut... Tuon jälkeen luin taas tarkemmin ;)

  ReplyDelete
 7. Niin ja sen vielä lisään, että pakkohan sinun on sentään Aromaleighiltä tilata! :D Suosikkini Sassyn kera.

  ReplyDelete
 8. Nea: En ole huomannut omaa ihoani erityisen hankalaksi, joten voisin antaa pohjalle mahdollisuuden :) Nykyään olen hirveän kiinnostunut firmoilla nimenomaan pohjatuotteista. Ja joo, taitaa lähteä Aromaleighinkin suuntaan rahaa kunhan ensin saan sitä... :D

  Sassy <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…