Skip to main content

Beauty products I'm currently using

I saw this In Phyrra's & Lipstick Rules' blog, so here are the products I'm currently using :) I'm addicted to makeup but hair/body products have been same for longer time (products marked with HG=> I've used for a LONG time :D)

Näin tämän muutamassa blogissa ja päätin kirjoitella omat suosikkituotteeni tällä hetkellä :) Olen meikkiaddikti mutta hius-, kasvo- ja vartalotuotteet ovat pysyneet samoina jo pidempään (HG merkintä=>käytössä PITKÄÄN enkä aio vaihtaa jatkossakaan).

Shampoo: Urtekram Children's shampoo
Conditioner: Giovanni 50:50 balanced (HG)
Styling Products: L'anza Straitline Smoother (HG), Redken Woolshake (HG) & XZ tyrni hiuslakka (hairspray, HG)

Shower Gel: TBS (Dewberry, Cranberry, Green apple, Pink Grapefruit, Black velvet apricot) and Giovanni (Grapefruit sky).
Soap: Suds n Sass Goat milk soap
Body Moisturizer: Urtekram No Perfume (HG) & Weleda
Deodorant: Logona (Oriental) & Nivea Sensitive balm

Cleanser: Sebamed (HG) & TBS Passion fruit cleansing gel
Toner: Melvita's rose water
Exfoliator: none
Moisturizer: A'Kin vital hydration gel-cream & Basan gel (HG)
Eye cream: Decubal eye cream

Foundation Brush: Alima retractable brush
Concealer: MUS Cover all mix
Primer: Purely silk&pearl dry skin primer, Meow Equilibrium
Powder: Dreamworld Peach silk (HG), Aromaleigh You're a doll powders (HG)
Foundation: Sassy Minerals (cool light), Purely Cosmetics/ Pure mineral (custom color), Meow/ Flawless Feline (2 Mau), Lauress/ Elemental (Subtle neutral) & Alima (neutral 2-3)
Blush: Aromaleigh Corset, Wildflower & Pomegranate, Sassy Zealous & Tart, Meow Canna, Alima Freja & Leigh
Highlighter: Don't use often
Eyeshadow Base: Detrivore Primer or Gosh
Eyeshadows: Aromaleigh, Sassy Minerals, HiFi etc... Mineral makeup every day :D
Eyeliner: MAC Fluidlines
Curler: Shu Uemura
Mascara: LashStiletto waterproof or anything non waterproof with Shiseido mascara base.
Lipstick: YSD Rouge Volupte, MAC (Cremesheens), Aromaleigh (blankgeneration, Cakewalk etc), Fyrinnae (Lickable), Beautiful girl minerals (Tainted)...
Lipgloss: MAC Boy Bait! I love this and want to find similar from mineral brands!
Nail Colour: Black, blue & green colors :) I use many brands.
Perfume: I love perfumes :D TBS Love etc, TBS Neroli Jasmin, CK Obsession, Versace Crystal noir, Must de Cartier, Guerlain Shalimar & l'Instant magic, Anna Sui Rock me & Night of Fancy, Valentino Rock'n Rose, Bvlgari Jasmin noir...

I forgot this one:
Lipbalm: Aromaleigh French Cocoa Bliss (HG)

:)

Comments

 1. I love reading these so thank you for doing it!

  ReplyDelete
 2. Katselin tuota sinun meikkipohjavalikoimaasi... Meowilta Mau, joka on heillä warm, Sassylta cool. Ei se ihme ole, etten ole Meowilta oikeaa pohjasävyä löytänyt, Aliman neutral on nimittäin minullekin todella hyvä sävy:)

  Kiitos ihanasta blogista, tämä täytyy käydä päivittäin katsomassa!

  ReplyDelete
 3. Lipstick Rules: I like these list to :D

  Anonyymi: Kiva, että tykkäät :) Joo, Meow tuotti melkoisesti päänvaivaa minullekin... Tuo Mau on hyvä mutta Sphynx vielä parempi! Mutta tuokin käy ihan hyvin, joten käytän purkin pois ensin :) Sphynx on tosiaan heillä se "balanced undertone" versio, Meowin foorumin avulla nämä lopulta löysin! Ja muilla sarjoilla kuin sassy en ole "cool" eli välillä tämä on hankalaa ;) Ihoni on tosiaan aika tavalla yhtä paljon punertava kuin kellertäväkin, eli molemmat käyvät maltillisissa määrin.

  ReplyDelete
 4. I love reading what everyone uses too. Some things are the same, some are different and some I've never heard of! Thanks, for sharing!

  ReplyDelete
 5. That was an interesting read. I've yet to come across anyone in blogworld who also uses Sebamed like you and I do. You were saying on my blog the other day that you were getting tired of the scent. Ha ha! I've grown immune to it!

  ReplyDelete
 6. I'm also bored to that color ;) But Sebamed just works so well, so I'll continue to use it another 15 years... at least. LOL

  ReplyDelete
 7. Minkä niminen on käyttämäsi cleanser Sebamediltä? Pitäisikin taas vuosien tauon jälkeen käydä tutkimassa TBS:n hyllyjä. Pink grapefruit-suihkugeeli kuullostaa herkulliselta!

  ReplyDelete
 8. Niina: Ihan perus-Sebamed, jota saa isoissa pöniköissä ja pusseissa :) TBS:n suihkugeelit ovat kovasti mieleeni, ne ovat oikeastaan ainoa tuote, jossa tykkään tuoksusta :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…