Skip to main content

EOTD Sassy Minerals Why not

I think I found perfect match from Purely's Pure mineral foundation! I used about 60% calif blonde and 40% light neutral. Maybe calif blonde alone made my skin look a bit dirty but this looks very good :D

I also tried Sassy blush in Zealous (Apricot with gold shimmer), very natural and flattering. Suitable for very light skin tones too. In my eyes I used Without Reason (Ocean blue with flashes of aqua ) and Why not (Deep smoky graphite with red and silver twinkles). I just love Why not!

Taisin löytää sopivan sävyn Purelyn meikkipohjasta, jee! Käytin reilut puolet calif blondea ja loput light neutralia. Ehkäpä pelkkä calif blonde oli vähän liian tumma ja keltainen, iho näytti likaiselta. Kuva nyt ei aina kaikkea kerro mutta eikö näytäkin ihan sopivalta?

Kokeilin myös Sassyn poskipunaa sävyssä Zealous. Siis Ihana! Todella luonnollinen ja kaunis sävy, sopii myös oikein vaalealle iholla. Silmiin laitoin Without reason- ja Why not-sävyjä. On tuo Why not tosiaan kaunis! Kuvauksen mukaan siinä on punaista kimallusta mutta enpä huomaa sellaista ollenkaan, hillitty sävy.


-Purely dry skin primer
-Purely Pure mineral foundation (calif blonde+light neutral)
-DW peach silk powder
-Meow mau light bronzer
-Sassy blush in Zealous
-BG lipgloss in Tainted

-Detrivore primer
-Sassy Without reason (lid)
-Sassy Why not (crease, lower lash line)
-sasy silk sheets (browbone)
-black gel liner
-LashStiletto wp

Thanks for looking :)

Comments

 1. Wow. Now that I've seen so many of your EotD's I've gotta say - you're a great blender! There's always so much depth to your looks!

  ReplyDelete
 2. Zealous ON ihana! Siitä tuli yksi suosikeistani heti ;)

  Olen kyllä kateellinen sulle, kun ihonsävysi on neutraali, ja sulle täydellisen sävyn löytäminen on ehkä vähän helpompaa. Kiristelin just pari päivää sitten hampaita tuolle Purely Cosmeticsille, kun sieltä ei löydy tarpeeksi vaaleaa keltapohjaista pohjaa :D

  ReplyDelete
 3. Painted Moogle: Oh, thank you so much :)

  Sagu: Joo, oikeastaan kaikki käy edes joten kuten ja sama luomiväreissä, joten kovasti ei virhehankintoja tule tehtyä. Mutta Zealous on aina herkku, taitaa olla täysikokoisen paikka. hmmm... :D

  ReplyDelete
 4. Ihana tuo silmämeikki! Ja poskipuna antaa kauniin hohteen sun nassulle :)


  Sagu: Purelyltä saa custom blend-pohjia. Itse oon 2/3 Fair Maiden ja 1/3 Peaches N Cream

  ReplyDelete
 5. saila: Zealous on saatava :D Jännä muuten kun katselin noita tummia sassy-suosikkejani: olivat kaikki harmaapohjaisia! Ja unelmakokoelmani olisikin harmaalla pohjalla ties mitä kimmellyksiä ;D Nuo ovat siis Fierce, Why not ja Crown jewels.

  ReplyDelete
 6. I really love your color placement and blending on the eye. You always do such a gorgeous job with it.

  ReplyDelete
 7. wonderful! blues look great on you¨!

  ReplyDelete
 8. Zealous is gorgeous! Love, love, love!

  I love how you make such a great line, but its still blended...you need to teach me that :P

  ReplyDelete
 9. Zealous is so your color, Lisa Kate!

  And thank you girls :D MAC 217 is a magic wand, not a brush ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…