Skip to main content

Aromaleigh swatch: Bete noire glitters & Rocks! reds

Just a few swatches :) Bete noire glitters look so much nicer irl and I also got some red Rocks pigments for Halloween. These reds are amazing and I dont even like red ;D

Muutama Aromaleigh swatch :) Bete noire glitterit ovat ihania, paljon kauniimpia luonnossa kuin kuvassa. Tilasin myös muutaman punaisen Rocks-luomivärin Halloweenia varten ja vaikkeivat nyt päässeetkään käyttöön, tuskin käyttämättä silti jäävät. Aivan uskomattoman kauniit sävyt ja minä en edes pidä punaisesta ;DScylla: Amber, glittering dark emeralds and shards of ebony create this intoxicating dark blend.
Delilah: A deep teal glitter with shimmers of black, pewter and aubergine. Mysterious, sophisticated.
Ishtar: The deepest lapis blue, most regal violet and red hot dimensional glitters shine with intense dimension in the colorful Ishtar.

vampira: a rich garnet red with red shimmer.
iseered: intense true red with red and silver glitz.
helterskelter: our most intense, pigmented earth-shattering red accented with red shimmer. wicked.

Comments

 1. Oijoi, helterskelter olikin jo wishlistillä, eikä näköjään suotta! Milloin saadaan punaisia meikkikuvia?

  Osaatko sanoa toimiiko nuo Bete Noiret ihan tavallisen voidemaisen pohjustajan kanssa (esim. Goshin puikot) vai pitäisikö niille olla ihan kunnon sealant-aine? Leviäätkö glitterit hirveästi?

  ReplyDelete
 2. Heh :D Taitaa tarvita vielä "hiukan" treenata ennen kuin punaista uskallan kokeilla (omat värit kun ovat perisuomalaiseen tapaan valjuhkot :D). Rajauksena tosin on yllättävän käyttökelpoinen väri! Ja nuo sävyt olivat oikeasti ihan herkut. Iseered ehkä suosikkini, hopeinen kimallus on siinä niin upea.

  Luulen, että sealantia tarvitaan näidenkin glittereiden kanssa. En oikein edes tiedä mitä noilla tekisin :D Varmaan mustan rajauksen päällä ainakin ihan mahtavat ja juhlameikissä tumman sävyn päälle kimmellystä tuomaan. Otin nyt kuitenkin, kun olivat niin herkullisen värisiä, tosin ehkäpä pidän Rocks glitterin vaaleampia sävyjä (esim. ihana Oscillate) hieman helpompina kuitenkin...

  Mutta täytyy pistää nämä työn alle. Usein vain iltaisin olen niin väsynyt, etten jaksa meikata uudelleen ja ihan töihin en uskalla ;) LOL

  ReplyDelete
 3. Kokeilin iseeredia tuossa yksi päivä luomivakoon syventämään punertavaa meikkiä ja ei tosiaan tarvinnut kovin reilulla kädellä laittaa! Tuo sample kestää varmaan loppuiän :D

  Mua kiinnostaa nuo glitterit myös, mutta vähän sama ongelma etten oikein tiedä missä käyttäisin niitä. Harvoin tulee niin juhlavaa meikkiäkään tehtyä ja jotenkin miellän nuo syksy- ja talvikäyttöön enemmän. Toisaalta miksei tehosterajausta voisi tehdä muulloinkin kuin juhliin.. Houkuttelisi kyllä kokeilla, kun AL:lta näytti saavan Rock glitterin kaupan päälle jos tekee tarpeeksi ison tilauksen.

  Jangsaran blogissa on paljon upeita glitter-meikkejä, mutta en oo _aivan_ yhtä taidokas kuin hän.

  ReplyDelete
 4. Ajattelin testata noita, kun tulee yksi iltapukujuhla mutta silloinkin menen suoraan (pukupussi kainaossa) anopin 60 v juhlista... Eli ehkei :D Alkuun voisi kokeilla tosiaan kostealla sivelteltimellä kevyesti silmämeikin päälle. Perus-bete noiret ovat muuten aivan jumalaisia!

  Olen nyt hankkinut muuteman Rocks!-luomivärin kaupan päällisenä. Niistäkin vain kuulemma osa (erityisesti matat) on aika hankalia sävyjä...

  ReplyDelete
 5. Hi Nea, are you going to do a look with the Bete Noire Femme glitters? I know Halloween is past, but I would love to see you do a look with the glitters,especially Delilah!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…