Tuesday, November 3, 2009

EOTD Sassy Minerals Forget about it!I really planned yesterday which pigments to wear today but now I've lost those... Are you able to do this too? :D And of course I was in a hurry and didn't have much time to choose the pigments. I wanted green so I just grabbed Sassy Minerals Forget about it and Sexy Nerd (I just love that name. LOL). Unfortunately this combo wasn't the best but I still loved both of the pigments!

Olin valinnut eilen pigmentit aamua varten ja sitten hukkasin ne... Kykeneekö joku muukin tähän? :D Ja sitten tietysti olikin kiire ja piti äkkiä napata ensimmäsiet vähän sinne päin olevat. Halusin kuitenkin vihreää ja nappasin Sassy Mineralsin Forget about it sekä Sexy nerd pigmentit (hauskat nimet :D). Yhdistelmä ei osoittautunut ihan parhaaksi mutta molemmat sävyt olivat aivan ihanat!

-GOSH primer
-Sassy Forget about it (lid)
-Sassy Sexy nerd (crease, lower lash line)
-Sassy Silk Sheets (brow bone)
-MAC Blitz & Glitz fluidline
-Lash Stiletto wp mascara

Sassy Forget about it: Bold sage green
Sassy Sexy nerd: Multifaceted antique gold with subtle flashes of blue, green and gold

Thanks for looking :) Have you tried Sassy Minerals yet?

11 comments:

 1. Päätin olla edes Sassyn suhteen kärsivällinen ja odottaa swatcheja :) Toivelista on kylläkin jo valmiina Sassyn sivuilla. Tilasitko muuten False pretenses-samplen? Se sävy kiinnostaisi erityisesti (en viitsi edes luetella mitkä kaikki muut myös), mutta voipa olla että Forget about it tipahtaa myös ostoskoriin, ihana vihreä!

  ReplyDelete
 2. Kääks, unohdinkin jo että piti nämä swatchata :D Yritän saada huomenna osan tehtyä. False Pretenses löytyy ja on ihana, testaanpa sen huomenna!

  ReplyDelete
 3. Heh, eipä tuo päivän päälle ole :D
  Ehditkö jo testailla linereita? Mua kiinnostaisi myös voisiko niitä käyttää ihan luomivärinä.

  ReplyDelete
 4. Piti testata heti :D Eli erittäin glitterinen Flash of Brilliance on parhaimmillaan joko linerinä tai tumman sävyn päälle laitettuna. Tosiaan glitteriä oli naamalla ihan kiitettävästi mutta ihan nätisti tuokin kyllä levittyi. Tattletale toimi paremmin, ei moitittavaa, todella tumma sävy toki on sekin. Ehkä tosiaan käyttäisin näitä tummentamaan luomivakoa näyttävämmässä meikissä, tummemmalla värityksellä menevät varmaan muutenkin.

  Testaan huomenna tuon False Pretensesin kaverina Crown Jewels sävyn, siis että on nätti!

  ReplyDelete
 5. I actually really, really like this color combo!

  Now I want Sexy Nerd...mostly because I like the name, but the color is so gorgeous too!

  ReplyDelete
 6. And you'd just love Sexy Nerd, Lisa Kate! Sorry ;)

  Some Sassy blush swatches coming tomorrow.

  ReplyDelete
 7. Yay! I have such a HUGE list of blushes I want to try from Sassy!

  ReplyDelete
 8. Sexy Nerd was one I bought the other night. I'm really looking forward to getting my shipment. I kinda went nuts and got a LOT of samples.

  ReplyDelete
 9. Nea, you look so beautiful in this green combo. I love Forget about it...Sexy Nerd looks purple on you, but you describe it is an Antique Gold. I might have to check out Sassy Minerals. Thanks.

  ReplyDelete
 10. Ihana meikki! Forget About It on mieletön! Ja joo, mulle käy tota tosi usein, illalla sängyssä pyöriessäni yritän saada unta miettimällä seuraavan päivän meikkiä, ja aamulla sitten en yhtään muista että mitä tuotteita tänään pitikään käyttää. :D

  Tänään lähtee tilaus Sassylle, jes! Olen myös päättänyt kokeilla Detrivoren primeriä, sä ja Lisa Kate olette saaneet mut vakuuttuneeksi että se on huipputuote. UDPP on kuivattanut mun silmäluomiani (tai no, jokin on kuivattanut, enkä voi keksiä mikä muukaan se voisi olla), eikä sitä paitsi edes toimi mulla niin kauhean hyvin.

  ReplyDelete
 11. Apriltini: Same here, I had no problem of getting the free shipping. LOL

  Star: Sexy nerd is greenish, but I thought Forget about it would be warmer and softer. Very pretty but it really wasn't the best combo irl.

  Sagu: Detrivoren primer ei kuivata ainakaan mutta en saanut nyt toimimaan mattaisempien värien kanssa. Hohtavilla ei ollut ongelmaa (ja niitä yleensä käytänkin) mutta mattaluomivörit menivät ihan epätasaisiksi. Saattaa vaatia hieman treeniä vielä tuon käyttö :) UDPP kuivattaa minullakin...

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails