Skip to main content

My favorites & EOTD with Polar bearsAnd no, we don't have any polar bears in Finland ;) Maybe a few in Zoo? I'm not sure. LOL But Fyrinnae's Polar Bear is so pretty. *heart* By the way, if you are serious color junkie, order Fyrinnae pigments! And those guys really know how to name products :D

So here is today's look is with Fyrinnae's Polar Bear (lid), Chaotic muse (crease, lower lash line) and Finnagan's wake (browbone). I also used black gel liner (MAC) & Lumene Excellenght mascara.


Oi, onpa tämä Fyrinnaen jääkarhu ihana. *sydän* Jos muuten olet pahemman laatuinen luomiväriaddikti, kannattaa testata myös Fyrinnae. Pigmenttiä riittää ja firman pojat osaavat kyllä nimetä tuotteet hauskasti ;D

Tässä päivän meikki Fyrinnaen pigmenteillä. Luomella Polar Bear, Chaotic Muse luomivaossa sekä alaluomella ja Finnegan's wake kulmaluulla. Rajaus MACin mustalla fluidlinellä ja ripsissä Lumenen Excellenghtiä.

_____________________________________________

I've been thinking about listing my favorite colors. I was so difficult, but here is my first list:

TOP 10 eyeshadows
-Aromaleigh Gothic Lolita Burnt roses
-Aromaleigh Bete noire Amarante
-Fyrinnae Anemone
-Fyrinnae OMGWTF
-The She Space Convicted
-The She Space Swim with the Fishes
-Mum Mum's Peach 3 in 1 color
-Sassy Fierce
-Sassy Silk Sheets
-Ninja Minerals Nea
(+ some old LE's but I don't want to list anything not available anymore)

TOP 10 Blushes
-Aromaleigh Wildflower
-Aromaleigh Pomegranate
-Aromaleigh Corset
-Meow Canna
-Alima Leigh
-Alima Freja
-Alima Apricot
-Allure by Jen Sunset
-Sassy Tart
-reserved for Sassy ;) Just got more. LOL

TOP 3 foundation
-Sassy Minerals
-Meow Flawless Feline
-Alima satin matte

TOP 3 finishing powders
-Aromaleigh Parfait+Metamorphosis mix
-Lauress Luminesce glow
-Dreamworld peach silk

TOP 3 lippies
-Aromaleigh Cakewalk
-Beutiful Girl minerals Tainted
-Aromaleigh RockS! Blankgeneration
(+ The She Space Little miss Luxe, but it's old LE)

_____________________________________________

Coming soon:
-Lash Stiletto vs. Lash Stiletto waterproof
-Sassy Minerals swatches & FOTD's

Comments

 1. i have polar bear as well and love that color. i think i'll try OWGWTF next. browsing through more of your favorites list now :)

  ReplyDelete
 2. I'd love to see your list(s) too!

  I received so many beauties today from Sassy Minerals. Wow! It will take me forever and ever to test all these lovely piggies :D

  ReplyDelete
 3. What a gorgeous combo! I would never think to use those together. I don't have Polar Bear (shocking, right?!) but I have the other colors XD

  I love your list, there's so many I haven't tried out yet! I've been totally into blushes lately, so I know I have to try some out!

  ReplyDelete
 4. Lisa Kate: You'd just LOVE Polar bear :D I'd like to see your list someday too!

  ReplyDelete
 5. Moi!

  Olen siirtymässä perinteisestä meikkivoiteesta mineraalimeikkeihin ja olen aikamoisen ongelman edessä - mitä kannattaa tilata? Osaisitko yhtään auttaa? Blogisi on laaja ja tätä jo luinkin, mutta en juurikaan silti saa ajatusta siitä mistä aloittaisin.

  Ihoni on aika perinteinen sekaiho, melko rasvainen ja kiiltoon taipuvainen ja hikoan kasvoistani tosi paljon. Mikään herkkä ihoni ei ole vaan kestää punottamatta tai reagoimatta mitenkään muutenkaan melkein kaiken.

  Kiitos jo etukäteen jos osaat jotain vinkkiä antaa aloitussetistä ja mahdollisesti siitä mistä tuotteita kannattaa tilata? :)

  ReplyDelete
 6. Moikka! Eli varmaan primer olisi sinulle hyödyllinen... Olen kuullut kehuja Lily Lolon Flawless Mattesta (mutta tämä saattaa olla karkeanpuoleista) ja Meowin Premiere Puss oily tai combination skinistä. Purelyn primeristä en ole vielä kuullut kokemuksia mutta jos rasvoittuminen on voimakasta, se saattaa olla jopa näistä paras.

  Pohjista olen kuullut kehuja ainakin Lauress minimalistista ja Meowin pohjista (mutta mikä niistä kolmesta, siinäpä kysymys :D).

  Kaoliini joko auttaa rasvoittumiseen tai lisää sitä... Tuota kannattaa itse testata.

  Tässä nyt hiukan alkuun, kysele ihmeessä lisää niin yritän keksiä jotain :)

  ReplyDelete
 7. Ylihuomenna lähtee tilaus Sassylle, ylihuomenna lähtee... :D Olen kyllä ihan ällistynyt heidän luomiväri- ja poskipunavalikoimistaan ja alhaisista hinnoistaan niin tuotteiden kuin postituksenkin osalta. Meikkipohjat olen päättänyt ottaa ehdottomasti kokeiluun, kun kerran kehut niitä niin kovin. ;) Olive Fair ja Light ja Golden Fair ja Light lähtevät testiin, toivottavasti löytyy sopiva sävy.

  Kiitos kovasti tästä top-listasta!

  ReplyDelete
 8. Sagu: JEE :D Meinaisin pökertyä taas ihastuksesta, nuo kimaltavat eye linerit on niin kauniita, että voisin vain ihastella niitä. *heh* Jos tuo pohja ei levity hyvin, kokeile alle kevyesti primeriä (tai vaikka viimeistelypuuteria, jos primeriä ei löydy). Itselläni tosin ei tuossa mitään ongelmaa.

  Se vielä mineraalipohjista niitä ekaa kertaa testaaville: lopputulos on surkea ilman kunnon kabukia. Kannattaa hankkia joku pehmoinen heti alussa (vaikka mini, jota voi käyttää myöhemmin reissussa).

  ReplyDelete
 9. Tuo Meowin pohja on eka ja ainut pohja mitä oon kokeillu ja tykkään kovasti.
  Ja ehoton primer on tuo Meowin Premiere Puss Combination skin,joka itse asiassa toimii paremmin kuin se rasvaisen ihon primeri.Tai mulla ainaki se toimi huonommin(toisin ku oletin).
  Ja se värivaihtoehtojen maailma on ihan uskomaton!Onneks siellä on samplet(mun mielestä reilun kokoiset)että voi kunnolla testailla ja etsiä oman sävyn.

  ReplyDelete
 10. Plaz:
  Jep, combination skin primer toimii rasvaisellakin iholla varmaan paremmin, kaoliini kuin usein "liejuuntuu". Omalla ihollani kaoliini jopa rasvoittaa nopeammin :-O

  Meowin pohja on suosikkejani <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…