Skip to main content

HiFi Cosmetics sale & new products

Oh no, just ordered new samples and now Veronica created AGAIN too beautiful pigments ;) Here is also sale details: "Black Friday Sale going on all weekend! Enjoy Hi Fi Shadow BOGO, 10% off sample sets, 20% off all MesmerEYES 3-Piece Sets and 30% off EVERYTHING ELSE!"

Juuri tilasin HiFi Cosmeticsilta uusia sävyjä testiin ja johan Veronica laittoi uusia esille. Osa tosin noista on jo tulossa, joulusävyt on kyllä saatava... :D Ja aleaikakin on vielä viikonlopun ajan: luomiväreissä BOGO (osta yksi, saat toisen kaupan päälle), -10% sampleseteistä, -20% kolmen luomivärin seteistä ja muut tuotteet -30%. Alla kuvia HiFin blogista:


HiFi Cosmetics new pigments (pictures from HiFi's blog):




Very pale, champagne-beige.


Pearly, opaque fuschia with dark pink glitter.


Pearly blue-gray-violet with pink sparkles.


Very unique color... Deep pearly green with lots of pink shimmers!



A blackish purple with hologram sparkles!



Super-bright pearly orange.



Very pale in the jar, this color goes on as a
shimmery metallic pink.



Very pale, pearly lavender.



Pale, pinkish purple color-shifter.
Very sparkly!



Rich purple with lots and lots of
silver sparkles!





Comments

  1. Deck The Halls ja oikeastaan lähes nuo kaikki näyttävät syötävän hyviltä :]. En nyt ala yhtään kun kaikkialla on alennusmyyntejä menossa ja minä odotin niiden ilmestyvän vasta tammikuussa!

    (meinasin olla nettiostolakossa tammikuun alennusmyynteihin asti)

    ReplyDelete
  2. Hihi, mitäs lähti matkaan?

    Mä taisin ostaa
    -Visions of Sugarplum
    -Let It Snow
    -Grinch
    -Adeste Fideles
    -Tainted Love
    -Sweet Emotions
    -Pixies
    -Hot Cocoa

    Ei pitänyt!

    ReplyDelete
  3. En pystynyt minäkään vastustamaan, mutta onnistuin pysymään pelkissä sampleissa niin ei lähtenyt ihan täysin mopo käsistä.

    ReplyDelete
  4. Sinnittelen vielä tilaamatta...

    ...ja tilaan illalla 20 samplea ;)

    ReplyDelete
  5. Heh, juu, tilasin :D Sampleja tosin nyt ainakin alkuun. Otin värit:

    grinch, deck the halls, champagne toast, wicked, universe of fear, tainted love, rock and roll, midnight hour, rising tide, hail cesar, divine madness, distortion, decibel, aphrodisiac, hot cocoa, adeste fideles, let it snow, visions of sugarplums, santa baby, sugar

    ja matkalla jo onkin nämä:

    twist and shout, wild thing, nioka, tourniquet, funky music, night fever, righteous, dream on, fallen angels, crash around me, i'm a diva, the sultan, lyrical master, amazed, alone, war child, fluffalicious, basketcase, addicted, denial.

    Oho :D

    ReplyDelete
  6. Onko tuolta hirveet postarit? :) entä siellä stardustissa?

    ReplyDelete
  7. HiFi Cosmeticsissa kulut ovat sanottu aina tuotteen alla, esim. täysikokoinen luomiväri 1.50 USD tai toisen tuotteen seurassa 0.50 USD, samplesetti taas 1.50 USD.

    Stardustissa kulut ovat 8 USD, yli 50 USD tilauksesta ilmaiset.

    ReplyDelete
  8. Kiitti :) Ajattelin noita sampleja tilata, mut en käsitä tota systeemiä, että mihin ne halutut samplet (20kpl/paketti) sitten kirjoitetaan yms :o

    ReplyDelete
  9. Kun tavarat on laittanut koriin, jossain vaiheessa tulee kohta jossa voi antaa vapaamuotoisen viestin myyjälle. Siihen sitten vain voi kirjoittaa listan :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "