Skip to main content

FOTD Aromaleigh L'Orchidee purples

I wanted to try Aromaleigh l'orchidee pigments today (about half of this collection will soon been in Aromaleigh's permanent collection :D). I wanted to try Shadow witch and decided to use it with Jewel. After these colors I felt that my makeup was too purple to use purple on lower lash line, so I added some green (Tangleroot). I just loved the warm sparkles in Jewel & Shadow witch!

Hope you like this FOTD! It was a bit dark but I still liked it a lot :)

Halusin kokeilla Aromaleighin L'orchidee pigmenttejä tänään. Suunnilleen puolet kokoelmasta tulee pian pysyvään valikoimaan, hieno homma! Ensin päätin käyttää Shadow Witch-sävtä ja valitsin sen kaveriksi Jewelin. Näiden jälkeen meikki tuntui liian lilalta, joten lisäsin vihreää Tanglerootia alaluomelle. Shadow witchissä ja Jewelissä on ihanaa lämmintä kimmalusta joukossa! Aika kiva tästä lopulta tuli, vaikkakin tummempi kuin mitä yleensä käytän. Onko ok? :D

-Purely silk&pearl primer
-Sassy foundation cool light
-DW peach silk powder
-AL femmefatale Rocks! blush
-AL headoverheels Rocks! lippie (no lip liner)

-GOSH primer
-AL Jewel, L'orchidee (lid)
-AL Shadow witch (crease)
-AL Tangleroot (lower lashline)
-AL Dawnbright (browbone)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

Jewel: Cool purple with shimmers of coral gold contrasting the purply goodness.
Shadow Witch: Midnight smoked blue with surprising golden sparks.
Tangleroot: Earthy lush green with cool dimensional shimmer sparkles

Thanks for looking :)

Comments

 1. Kyllä tykätään vahvemmastakin meikistä etenkin kun värit on noin kauniit :)

  ReplyDelete
 2. Oli luonnossa tummempi vielä tai ainakin siltä tuntui :D Tosi kivat kyllä nuo lämpimät kimalteet liloissa, heti on mielenkiintoisempi väri.

  ReplyDelete
 3. I love the colors you chose and your blending. Your color placement and blending is always flawless.

  ReplyDelete
 4. I just love this. You have such beautifully shaped eyes. <3

  ReplyDelete
 5. Purple is your color girl. And I love the way your cheekbones stand out when you smile. Beautiful!

  ReplyDelete
 6. Ihana violetti! Onko mitään parempaa kuin nätit violetit luomivärit :) Ja pitää yhtyä Painted Moogleen tuosta, että sulla on kyllä upean muotoiset silmät.

  Taidat pitää tuosta vedenkestävästä Lash Stilettosta, kun näyt käyttävän sitä aika paljon meikeissäsi? Muistaakseni et oikein tykännyt siitä vesiliukoisesta versiosta?

  ReplyDelete
 7. Thank you Phyrra, Robyn, painted Moogle & Laura! You make me blush :)

  Sagu: Alkuun en niin välittänyt mutta kyllä me ollaan jo kavereita :D Harja on mukavan kapea->ei suttaa ja taivutukset pysyvät myös. Tuuheutta ei tuo juuri anna mutta erottelee kyllä mukavasti. Perusversio oli myös kiva mutta ei pitänyt taivutuksia YHTÄÄN, se toimii tosin Shiseido mascara basen seurana :)

  ReplyDelete
 8. Very lovely...I think this is a lovely smokey purple...

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…