Skip to main content

FOTD Aromaleigh L'Orchidee purples

I wanted to try Aromaleigh l'orchidee pigments today (about half of this collection will soon been in Aromaleigh's permanent collection :D). I wanted to try Shadow witch and decided to use it with Jewel. After these colors I felt that my makeup was too purple to use purple on lower lash line, so I added some green (Tangleroot). I just loved the warm sparkles in Jewel & Shadow witch!

Hope you like this FOTD! It was a bit dark but I still liked it a lot :)

Halusin kokeilla Aromaleighin L'orchidee pigmenttejä tänään. Suunnilleen puolet kokoelmasta tulee pian pysyvään valikoimaan, hieno homma! Ensin päätin käyttää Shadow Witch-sävtä ja valitsin sen kaveriksi Jewelin. Näiden jälkeen meikki tuntui liian lilalta, joten lisäsin vihreää Tanglerootia alaluomelle. Shadow witchissä ja Jewelissä on ihanaa lämmintä kimmalusta joukossa! Aika kiva tästä lopulta tuli, vaikkakin tummempi kuin mitä yleensä käytän. Onko ok? :D

-Purely silk&pearl primer
-Sassy foundation cool light
-DW peach silk powder
-AL femmefatale Rocks! blush
-AL headoverheels Rocks! lippie (no lip liner)

-GOSH primer
-AL Jewel, L'orchidee (lid)
-AL Shadow witch (crease)
-AL Tangleroot (lower lashline)
-AL Dawnbright (browbone)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

Jewel: Cool purple with shimmers of coral gold contrasting the purply goodness.
Shadow Witch: Midnight smoked blue with surprising golden sparks.
Tangleroot: Earthy lush green with cool dimensional shimmer sparkles

Thanks for looking :)

Comments

 1. Kyllä tykätään vahvemmastakin meikistä etenkin kun värit on noin kauniit :)

  ReplyDelete
 2. Oli luonnossa tummempi vielä tai ainakin siltä tuntui :D Tosi kivat kyllä nuo lämpimät kimalteet liloissa, heti on mielenkiintoisempi väri.

  ReplyDelete
 3. I love the colors you chose and your blending. Your color placement and blending is always flawless.

  ReplyDelete
 4. I just love this. You have such beautifully shaped eyes. <3

  ReplyDelete
 5. Purple is your color girl. And I love the way your cheekbones stand out when you smile. Beautiful!

  ReplyDelete
 6. Ihana violetti! Onko mitään parempaa kuin nätit violetit luomivärit :) Ja pitää yhtyä Painted Moogleen tuosta, että sulla on kyllä upean muotoiset silmät.

  Taidat pitää tuosta vedenkestävästä Lash Stilettosta, kun näyt käyttävän sitä aika paljon meikeissäsi? Muistaakseni et oikein tykännyt siitä vesiliukoisesta versiosta?

  ReplyDelete
 7. Thank you Phyrra, Robyn, painted Moogle & Laura! You make me blush :)

  Sagu: Alkuun en niin välittänyt mutta kyllä me ollaan jo kavereita :D Harja on mukavan kapea->ei suttaa ja taivutukset pysyvät myös. Tuuheutta ei tuo juuri anna mutta erottelee kyllä mukavasti. Perusversio oli myös kiva mutta ei pitänyt taivutuksia YHTÄÄN, se toimii tosin Shiseido mascara basen seurana :)

  ReplyDelete
 8. Very lovely...I think this is a lovely smokey purple...

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…