Skip to main content

Sassy Minerals eye shadow swatches part 2 & EOTD with Fashionista

I'll try to post swatches of all my new Sassy Minerals eye shadows this week :) Here are the first pictures.

Loput Sassy minerals swatchit vielä työn alla, yritän saada kaikki tehtyä tällä viikolla :) Tässä kuitenkin muutama kuva alkuun.


-After party: Intense sparkling smoky gold with flashes of copper. Also makes an excellent liner
-Bad attitude: Deep olive with golden flashes
-Bewitching: Smoky green with vibrant green shimmer
-Breaking the rules: Soft mint green with gold shimmer. One of our deja vu items, this will remind you of Mint from BE with a touch more gold shimmer
-Carry on: Sage green with bright green shimmer.
-Deviant: Light golden beige with sandy pink tones


Jolt: Vibrant teal with soft shimmer
Disturbing the peace: Deep Caribbean blue
Don't blink: Ocean blue with green sparkles
Ejected from Eden: Smoky green with gold shimmer
Fashionista: Rich copper with silver sparkle
Forget about it: Bold sage green
Legendary: Golden yellow with peach undertones

Lovely pigments, only one I'm not so interested is Bewitching (better for warmer skin tones). But I took many greens so I can choose the best ones :) My favorites are for example Fashionista, Disturbing the peace and After party. And of course, EOTD:

Ihania taas... Ainoa mikä ei niin innosta on Bewitching (liian lämminsävyinen) mutta otinkin tarkoituksella monta vihreää, josta voin valita suosikkini. Erityisesti mieleeni ovat Fashionista, Disturbing the peace sekä After party. Ja loppuun vielä päivän meikki, joka osoittautui yhdistemänä ehkä himpun liian lämpimäksi minulle:







-primer Detrivore (inner lid) & Lauress
-Sassy Deviant (lid)
-Sassy Fashionista (crease, lower lash line)
-MAC Dipdown fluidline
-Lumene Excellenght mascara (brown)+ Shiseido base

Comments

  1. Thanks KONADomania :D Fashionista was so pretty! This type of an eye shadow (smooth pigmented base with lovely twinkle/glitter) is my favorite, I'm glad Aromaleigh & Sassy Minerals do these <3

    ReplyDelete
  2. Kiitos taas swatcheista!
    Disturbing the peace iski silmään heti eka visiitillä Sassylle, eikä näköjään turhaan. Jännä kyllä miten hyvin sulle käy tosi viileät meikit ja nyt myös tuo tosi lämminsävyinen.

    Musta tuntuu että vaikka oon lämminsävyinen iholtani niin hirveän lämpimät ruskeat tekee mulle helposti itku-lookin. Sä et näytä ollenkaan itkeneeltä :D

    ReplyDelete
  3. Oi, upea tuo Fashionista. Tummat/ruosteen punaiset ovat itselleni aivan uusi positiivinen löytö :) Kaikki shimmerit kyllä näyttävät herkullisilta!

    ReplyDelete
  4. Fashionista is so great on you!! It makes a gorgeous liner too!

    I want Deviant and Legendary now! I've been into neutrals lately, even though thats so boring XD

    ReplyDelete
  5. LOL :D No en _ihan_ itkeneeltä mutta tykkään kyllä vähän raikkaammasta silti. Fashionista on tosin aivan ihana mutta ehkä yhdistän seuraavaksi johon neutraalimpaan.

    Yritän saada kuvattua taas yhden satsin :) Jos muuten ihmettelette kummallista järjestystä, niin ovat NOIN aakkosjärjestyksessä (saan kuvaukset Sassyn sivuilta helpoiten) mutta aina välillä pigmentti onkin ollut hajasijoitettuna yms, niin paikka on muuttunut ;D

    ReplyDelete
  6. Thank you for swatching everything :)
    Looks nice!

    ReplyDelete
  7. I LOVE all those greens. I'm really excited to try out Sassy Minerals!

    ReplyDelete
  8. Amazing swatches, thanks! I think I adore Carry On.. I definitely don't own a color like that one.

    ReplyDelete
  9. Fashionista on ihana, ja Legendarykin näyttää namilta. Voi olla, että tarttisin tuon Bad Attitudenkin... :P Ensi perjantaina on palkkapäivä, sitten syöksyn Sassyn sivuille!

    ReplyDelete
  10. Saila: Sinne sitten ;D Nuo ovat kaikki ihan täydellisiä sinulle!

    Kim: Carry on is SO nice :D

    Heather: Yoy will LOVE Sassy Minerals :D

    Phyrra: Thank you :)

    ReplyDelete
  11. Nyt en pystynyt enää odottamaan, tilaus lähti Sassylle :) Otin pohjista vain Warm lightin, kun alkoi kuulostaa siltä että Meow:n Sleek-käyttäjille sopii se Fair, mitä sinäki epäilit. Muutamia poskipunia myös lähti tilaukseen, Tart tietenkin joukossa :)

    Luomivärejä kertyikin ihan mukavasti kun oli pakko päästä kokeilemaan kaikkia mielenkiintoisia sävykokonaisuuksia ja toivottavasti värit ovat yhtä moniulotteisia kuin kuvaukset antavat ymmärtää!

    ReplyDelete
  12. Keijukainen: Höh, unohdin vastata aiemmin! Mutta uskoisin, että olet tyytyväinen :D Ei tosiaan montaa sävyä löytynyt, joista en olisi pitänyt ;)

    Vähän kun vielä luumuja saisi valikoimiin!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "