Skip to main content

Sassy Minerals eye shadow swatches part 4 & EOTD with Trust me

Swatches first :)Tabloid Fodder: Vibrant green with gold and aqua shimmer. So beautiful!
Talking to myself: Peach with golden shimmer. Looks too orange in the pic, this really is lovely golden peach.
Trust me: Soft lime with gold sparkle. One of my favorites, amazing!
Truth or dare: Gold khaki with loads of gold sparkle
Uplifting: Peachy gold with silver sparkle. I really like this one, silver sparkle makes this peach color more wearble for neutral-cool skintones.
Vixen: Mauve raisin
Witty Banter: Golden tan with gold shimmer
Without reason: Ocean blue with flashes of aqua. Beautiful light blue.
Why not: Deep smoky graphite with red and silver twinkles. Very nice neutral dark color. Don't bee afraid of red twinkles, I can barely see any red in this!
False Pretenses: Vivid minty green. Oops, I think I swatched this one already ;)


And EOTD. I had to wear same makeup at work, in my mother-in-laws 60th birthday party & a gala. It was so difficult to choose which colors to use... I had time to change clothes but not makeup. I decided to use Sassy Crown Jewels, because it's so sparkly, festive and I just absolutely LOVE that color! It's greenish so I wanted to use nice lighter green and decided tried Sassy Trust me. In fact Trust me is one of my favorite greens and I'll order that one in full size in my next order. So beautiful color... *heart*

Ja loppuun vielä päivän/illan meikki. Oli hieman valinnan vaikeutta, sillä saman meikin piti mennä töissä, anopin 60-vuotisjuhlassa sekä iltapukujuhlassa. Kääks! Pukua oli juuri ja juuri aikaa vaihtaa mutta ei meikkiä. Sassyn Crown Jewls oli päätetty äkkiä, se on kimaltava, juhlava ja kertakaikkiaan vain niin ihana. Sävyltään tuo on vihrertävä ja halusin seuraksi vaaleamman vihreän, päädyin ennen testaamattomaan Trust me-sävyyn. Ja että olikin kaunis sävy! *sydän* Tuo on aivan pakko hankkia täysikokoisena seuraavassa tilauksessa!

I also noticed that maybe I should put darker color closer to eyebrows... Well, I'll try :D Lasting power was very good, these pictures were taken 6 hours after application.

Huomasinkin juuri, että hieman pitää korottaa tuota tummaa sävyä ylemmäs... Siis enemmän kulmakarvojen mukaan. No katsotaan miten onnistun :D Hyvin meikki pysyi, nämä kuvat otettu 6 tunnin jälkeen.

-GOSH primer
-Sassy Silk sheets (tear duct, brow bone)
-Sassy Trust me (lid)
-Sassy Crown Jewels (crease, lower lash line)
-MAC Blitz and Glitz fluidline
-Lash Stiletto waterproof (it was raining :P)

Here is a "bonus picture" (:D) of my dress:

Comments

 1. Ihana meikki taas! Trust me raikastaa kyllä hienosti meikin, mutta ilme on kuitenkin juhlava eli sopi varmasti kaikkiin tilaisuuksiin. Ois muuten hieno nähdä koko juhlalook meikin ja puvun kanssa jos sulla sattuu olemaan kuva ja satut innostumaan sen julkaisusta ;)

  Nämä swatchit vasta olikin innostavia, niin moni noista sävyistä on tulossa!

  ReplyDelete
 2. Jos saan kuvia käsiini niin katsotaan sitten ;D Huomenna tulossa viimeiset Sassy swatchit!

  ReplyDelete
 3. Ah, Witty Banter näyttää niin ihanalta! *kirjoittaa listaan*

  Upea juhlameikki! Mäkin haluan kuvia koko lookista ;)

  ReplyDelete
 4. Ihana meikki ja upeita sävyjä swatchissa :) kohta joutuu innostumaan mineraaleista...

  ReplyDelete
 5. I love your blog and your eyeshadow looks! You're so pretty! I found your blog through Phyrra at Fresco Phyrra. Looking forward to reading more. :)

  ReplyDelete
 6. Wow your dress is so pretty! The green is lovely on you! I really like Uplifting XD

  ReplyDelete
 7. Ella Runciter: Very nice to see you here and thank you so much. *blushes*

  LK: Thanks :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…