Skip to main content

Purely: first impressions,swatches & FOTDJust got my Purely Cometics order :D It's too early to say much yet but the primer feels so nice! I also like the Pure Mineral foundation a lot. The coverage is heavy but of course you can just use less, like I did, or mix this with silk powder :) If you have very oily or need very heavy coverage, you might find excellent products from Purely too. Here is once more link to EnKore's review.

Jihuu, Purelyn tilaus saapui eilen :D On liian aikaista sanoa sen suurempaa tuotteista mutta primer tuntuu tosiaan ihanalta! Pidän myös Pure Mineral-pohjasta paljon. Tuo on todella peittävä (eikä hohda) mutta toki voi laittaa vähemmän kerrallaan, kuten itse tein, tai sekoittaa joukkoon vaikka silkkipuuteria. Jos ihosi on todella rasvainen tai tarvetta on suurelle peittävyydelle, kannattaa kurkata tosiaan tämän firman tuotteet. Yllä linkki vielä EnKoren videoon. Alla on hiukan tuotteista, lähinnä Purelyn sivuilta (incit sun muut), joten en käännä niitä sen enempää.

Foundation
-Pure Mineral foundation ingredients: Mica, titanium dioxide, iron oxides, ultramarine blue, zinc oxide. For normal-oily or very sensitive skin, this is also my choice since my skin is very sensitive.
-Skin Smoothing foundation ingredients: Titanium Dioxide, Mica, Zinc Oxide, Pure Silk Powder, Boron, Silica, Iron Oxides, Jojoba Oil (vegetable derived), Magnesium Mystriate. May contain ultramarine blue, zinc stearate (plant derived). For dry or slightly oily skin, not for very oily skin. Silk powder and jojoba oil moisturize the skin.

Silk & Pearl powder primer
-Normal-dry skin, ingredients: Pure silk powder, pure pearl powder, allantoin, mica, caranuba wax. I have this one and my skin loves silk powder, pearl powder & allantoin :)
-Normal-oily skin, ingredients: Pure silk powder, kaolin clay, mica, pure pearl powder, calcium carbonate, carnauba wax (and) mica, allantoin. This is your choice, if you really have problem with oily skin.

Oil absorption: "For extremely oily skin, our Oil Absorb is made of finely ground bentonite clay, which is well known for it's high absorption properties, as well as silica, calcium carbonate, and kaolin clay. Use a light layer under foundation to absorb excess oils." So not for me but I really think this works :D If you have tried this, I'd love to hear what you think!

Eyeshadows:


1st row: Chocolate Raspberry, Evening plum, shimmering bronze, medium brown, matte mauve & cinnamon matte.
2nd row: Cotton candy, nearly nude shimmer, rose beige, champagne, capuccino & Salmon sparkle.


1st row: Pearl white, purple koala, mint green, emerald city & teal sparkle.
2nd row: Soft moon, sapphire night, dark amethyst, charcoal smoke & black chameleon.


And here is also my dirst FOTD using Purely cosmetics:Oops... Forgot to blend before taking pictures ;)-GOSH eye shadow base
-Purely Cotton candy (lid)
-Purely Evening Plum (crease, lower lash line)
-Purely Nearly nude shimmer (browbone)
-MAC Macroviolet fluidline
-Lash Stiletto wp


Purely Cotton candy & Evening plum
(image from www.purelycosmetics.com)


Have you tried Purely? What do you think?
Oletko kokeillut jo Purelyn tuotteita, mitä pidit?

Comments

 1. I haven't tried yet, unfortunately! The owner seems super sweet though, but I can't afford it right now.

  Evening plum is so pretty!

  ReplyDelete
 2. That's very pretty. I wish I could branch out and try Purely, but I've got so many on my wish list right now!

  ReplyDelete
 3. Oi, oi, oi, oi! Tosi ihania luomivärejä ja pohjatuotteet kuulostavat myös älyttömän hyviltä. Pitää varmaan seuraavaksi kokeilla tätä firmaa... :D

  P.S. Taidan rakentaa Detrivoren primerille alttarin ja perustaa sen ympärille kultin.

  ReplyDelete
 4. Sagu: *reps* Mutta on se tosiaan hyvä ja ihanan hoitava kuiville silmäluomiraukoille!

  Ihanaa, tässä primerissä taitaa olla enemmän allantoinia kuin Kissalan versiossa, pikkuista (mukavaa) kihelmöintiä tuntuu! Allantoiini siis poistaa kuollutta ihosolukkoa (tai jotain sinne päin) ja tämä reaktio minulla oli aiemmin yhteen muuten hyvää mutta silicaa sisältävään tuotteeseen. Eli jos en jotain ihme reaktiota carnauba vahaan saa, niin primer on minun juttuni :D

  Robyn, if you reading this, I think your primer has right amount of allantoin. I feel that this really works :D

  I'll keep you updated but so far I'm in LOVE ;D The primer is so nice and I'd love to hear what do you think about the Oil Absorption-powder!

  ReplyDelete
 5. Hmm... Sinä se pakotat minut kokeilemaan vaikka mitä, kuullostavat niin hyvältä!

  ReplyDelete
 6. Nice! I haven't had a chance to try them yet, but I'd like to.:) The Soft Moon and Sapphire Night look right up my alley.

  ReplyDelete
 7. Jännä et sun tilaus kesti kauemmin matkalla kuin mun vaikka tilasit ennen mua. Sulla taisi olla isompi paketti ;)

  Mä en oo huomannut kihelmöintiä primerin kanssa, mutta tykkään siitä ilmankin :D Ei oo tarvinnu juuri peitejauheita käyttää primerin ja smoothing-pohjan kanssa, tekevät sen verran vakuuttavan pohjatyön kasvoille. Toivottavasti iho ei reagoi jojobaan pidemmällä aikavälillä, ihan kiva omistaa yksi peittävämpi pohja kun esim. Meow:n FF ei käy mulle lainkaan.

  Ehditkö jo testailemaan timantit?

  ReplyDelete
 8. Jossu: Sori vaan ;D

  Keijukainen: Missä lie paketti lojunut mutta onneksi saapui turvallisesti perille :D En ole timantteja testannut vielä, varmistan nyt ensin että tämä primer sopii varmasti. Sen verran kurkkasin, että on todella hienojakoista, minäkin onnistuin vähän sotkemaan. *heh*

  ReplyDelete
 9. Huomenna ajattelin itse kokeilla tuota timanttipuuteria, kun ei ole aamuherätystä eli ei tarvi meikata pimeässä ja pelätä miltä näyttää puuterikerroksen jälkeen :D

  Uusimmasta meikkikuvastasi päätellen primer toimi hyvin myös Sassyn pohjan kanssa. Kiva, että sain vihdoin jonkin suojan meikkipohjan ja kuivan ihon väliin. Oikeasti huomasin eron, ettei pohjajauhe jää samalla lailla kuiviin kohtiin "kiinni" kuin ilman primeria.

  ReplyDelete
 10. Kyllä primer tosiaan vaikuttaa :) Pohja levittyy sen päälle vielä helpommin!

  ReplyDelete
 11. I'm here! I'm reading, but not understanding a word, lol.

  ReplyDelete
 12. Robyn: LOL :D

  I think this primer has just right amount of allantoin, my skin seems to love it :D I used to have one nice product years ago but it has also silica in it, so had to stop using it. I'm very glad I found this one :D

  But I'll tell more later :) The girls who bought Purely cosmetics already seem to like these a lot too.

  ReplyDelete
 13. Oh, goodie! In that case, carry on... ha ha :-)

  ReplyDelete
 14. Heips!
  Minulta lähti eilen tilaus Purely Cosmetics´iin full sizeista, koska olen nyt niin vakuuttunut niiden ihanuudesta! Olen kokeillut monia merkkejä mineraaleista, eikä koskaan tulos ole näyttänyt hyvältä ollenkaan. EnKoren videon nähtyäni päätin antaa niille vielä mahdollisuuden.

  Nyt osui ja upposi. Primer on aivan ehdoton tuote, ihon virheet vaan häipyvät jonnekin... Itselleni sopii paremmin Pure Mineral Foundation, peittää hyvin, mutta ei näytä yhtään pakkelilta, Skin Smoothing antaa kevyemmän peiton. Ja kun laitoin timanttia ensimmäisen kerran, meinasin pyörtyä---ihoni ei koskaan ennen ole näyttänyt niin hyvältä ja pito oli myös kaikkinensa kiitettävä.

  Tilauksen yhteydessä laitoin Robynille kiitokset ja kerroin, että iästä lähti heti yli 10v. pois. <3

  ReplyDelete
 15. Kiitos kaikista loistavoista täydennyksistä - teet punastun! :-)

  (I did that through freetranslation.com - hope it came out right, ha ha)

  ReplyDelete
 16. Hups, en nähnyt heti Tiinan viestiä! Eli aivan mahtava homma :D

  Tiina siis firmasta minulle vinkkasi, KIITOS.

  ReplyDelete
 17. Voisitko tarkistaa ekan luomariswatchin ykkösrivin luomivärien nimet. Yksi nimi näyttää puuttuvan.. Ajattelin tilata jotain tuolta, hyvältä kuullostaa. :) Kiva löytää swatcheja!

  ReplyDelete
 18. Burnished Copper maybe? (between Shimmering Bronze and Matte Mauve)

  ReplyDelete
 19. Oh no... But it was Medium brown semi-matte! Very pretty, no wonder it's a customer favorite!

  Väri siis lisätty listaan ja Medium brown semi-matte tuo on. Aivan ihana kuparisen ruskea! Muutenkin Purelyn luonnolliset sävyt ovat todella kauniita :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …