Skip to main content

L'Oreal SuperLiner

I've been looking for a perfect (not too dark but not too light either) grey eyeliner. I usually do not like liquid eyeliners but I'm glad I heard about L'Oreal Superliner from my friend. Thank you BeautyBabe :) The applicator of this product is so nice: not too hard, soft enough but not too soft. Doesn't irritate my eyes and staying power is very good. Have you tried this product? What do you think?


L'Oreal SuperLiner Silver black, EOTD with this product here.

Olen jo pidempään etsinyt täydellistä harmaata (ei liian tumma eikä liian vaaleaakaan) silmänrajausta. En yleensä pidä nestemäisistä eyelineristä mutta onneksi ihana BeautyBabe suositeli tätä L'Orealin versiota :) Todella mukava käyttää: kärki ei ole liian kova mutta ei liian pehmeäkään. Ei ärsytä silmiäni ja pysyy hyvin. Oletko jo kokeillut tätä, mitä pidit?

Comments

 1. I haven't tried this yet...can you tell its actually grey on eyes? I looked at the EotD but was wondering if you could tell in person?

  ReplyDelete
 2. I think it is, or silvery. I really like this one, it's softer than black and very easy to apply. I think I might even buy other colors (at least brown) too :D

  ReplyDelete
 3. ohh this looks nice.. btw...im glad i found another blogger from Finland.. im from Philippines but im here in Abu Dhabi (UAE) right now..i was amazed by the people i've watch through big brother house...remember Philippines and Finland had a big swap... :D

  ReplyDelete
 4. LOL, even I've heard about that swap (and I don't watch Big Brother at all ;).

  Your nails are AMAZING :-O Even my daughter said "Wow" :D

  ReplyDelete
 5. I'm really glad you liked this!! :)I should buy a new one soon.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…