Thursday, November 5, 2009

How should I apply eye shadow? :D

I was in MAC makeup today and I have a question for you :) Should I put eye shadow like in these pictures? The outer corner is round. I usually make outer V myself.

I bought Mineralize blush called Conjure up, it looked too dark and dirty but it was very nice on my skin!


Olin MAC meikissä tänään ja nyt minulla onkin kysymys teille :) Pitäisikö minun laittaa luomiväri kuten näissä kuvissa? Ulkoreuna on siis pyöreä. Itse taas laitan yleensä V:n mallisen varjostuksen.

Ostin testatun poskipunan (Conjure Up), ei näyttänyt yhtään kivalta purkissa mutta niin vain taas iholla yllätti! Tuo näyttää aika tummalta ja sävy on viineinpunertava mutta iholla oli todella raikas :-O

MAC Cremesheen lip glass in Boy Bait (no lip liner):


-MAC NW20 concealer under eyes
-Prep+Prime powder (contains silica, right? I got a reaction right away. My skin HURTS :/)
-MAC brow pencil Lingering
-Silver glitter from MAC Mayhem Mineralize duo (Magic, Mirth and Mischief)
-Plum from MAC It a miracle Mineralize duo (Magic, Mirth and Mischief)
-MAC blacktrack fluidline
-black kajal
-black eyeshadow & It's a miracle (lower lash line)
-MAC Conjure Up Mineralize blush
-MAC Cremesheen lipglass Boy Bait

15 comments:

 1. Honestly, I really like the normal way you put on shadows...I can't quite put my finger on "why" though!

  ReplyDelete
 2. I like both, you are stunning anyways :)
  these eyecolors look beautiful on you, too

  ReplyDelete
 3. Inkivääri: *reps* Taitaa olla :D Tuo pyöreä ehkä korostaan enemmän silmien pyöreää mallia...

  Lisa Kate: Thanks for your opinion :D

  I'll add a picture of Boy Bait lip glass, even though I do not like my lips at all... :P :D

  ReplyDelete
 4. Tämä tyyli saa silmäsi näyttämään ihan valtavan isoilta :D Tykkään kuitenkin enemmän siitä tavasta miten normaalisti meikkaat silmät.

  ReplyDelete
 5. Sagu: taitaa korostaa omaa silmien mallia, koska näen tuossa tarkemmin ajateltuna tätini silmät (jotka tosin ovat omiani paljon isommat :D).

  ReplyDelete
 6. Molemmat tyylit sopii sulle hienosti! Tuo MAC-meikissä käytetty pyöreä ulkoreuna korostaa silmien pyöreyttä enemmän (ei välttämättä paha juttu!), mutta itse tykkään ehkä enemmän v-tyylistäsi. :)

  ReplyDelete
 7. Avasin tuon kuvan ja arkistosta kaivetun v-kuvan vierekkäin ja klikkailin niitä esiin vuoron perään...minusta kissamainen nuorentaa sinua hurjasti! :)

  ReplyDelete
 8. Kiitos ja kiitos :D

  Itseasiassa nuo puuterijarrut eivät ihan hyvää tehneet silmänalusille, huh! :D Ja tuo puuteri (Mac prep+prime) taitaa sisältää silicaa? "Hieman" sattuu nyt, auts.

  ReplyDelete
 9. V-tyyli taitaa olla voittamassa joka tapauksessa, mutta myös minulta ääni sille :) Ihan niinkuin Sikri sanoi, näytät nuorekkaammalta omassa tyylissäsi ja tää kuulostaa ehkä tyhmältä kun en osaa ihan tarkalleen selittää mitä tarkotan mut jostain syystä sun silmät näyttää näissä kuvissa kauhean vakavilta, kun normaalisti niihin tulee sellainen leikkisyys ja pilke siitä kissamaisesta muodosta.

  ReplyDelete
 10. Minustakin tuo pyöreämpi muoto on jotenkin "surumielinen". Ehkö joskus vaihteeksi voi tätäkin kokeilla ja itseasiassa lähes aina olen näin meikannutkin. Kissamaisempaa muotoa olen yrittänyt mm. Inkiväärin kuvista saada aikaan :D

  ReplyDelete
 11. Hehe, liity kerhoon :D Mä käyn kans aina ihailemassa Inkiväärin siipivarjostuksia ja sitten kun muka yritän kopioida sitä itselle niin onnistun aina häivyttämään muodon pyöreäksi vaikka tekisin mitä :D

  ReplyDelete
 12. Hehee :D Teippi on muuten tehokas apuri! En tosin arkena käytä (lähtee nahka mukana :D) mutta sillä saa kyllä kivasti tarkan varjostuksen.

  ReplyDelete
 13. Mun mielestä tuo pyöreä varjostus vetää sun alaluomea ulkokulmasta alaspäin (vaikea selittää) ja vanhentaa sua turhan paljon. Sun silmät kyllä näyttää ehkä hippasen isommilta, mutta mä en tykkää. V-tyyliä!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails