Skip to main content

How should I apply eye shadow? :D

I was in MAC makeup today and I have a question for you :) Should I put eye shadow like in these pictures? The outer corner is round. I usually make outer V myself.

I bought Mineralize blush called Conjure up, it looked too dark and dirty but it was very nice on my skin!


Olin MAC meikissä tänään ja nyt minulla onkin kysymys teille :) Pitäisikö minun laittaa luomiväri kuten näissä kuvissa? Ulkoreuna on siis pyöreä. Itse taas laitan yleensä V:n mallisen varjostuksen.

Ostin testatun poskipunan (Conjure Up), ei näyttänyt yhtään kivalta purkissa mutta niin vain taas iholla yllätti! Tuo näyttää aika tummalta ja sävy on viineinpunertava mutta iholla oli todella raikas :-O









MAC Cremesheen lip glass in Boy Bait (no lip liner):


-MAC NW20 concealer under eyes
-Prep+Prime powder (contains silica, right? I got a reaction right away. My skin HURTS :/)
-MAC brow pencil Lingering
-Silver glitter from MAC Mayhem Mineralize duo (Magic, Mirth and Mischief)
-Plum from MAC It a miracle Mineralize duo (Magic, Mirth and Mischief)
-MAC blacktrack fluidline
-black kajal
-black eyeshadow & It's a miracle (lower lash line)
-MAC Conjure Up Mineralize blush
-MAC Cremesheen lipglass Boy Bait

Comments

  1. Honestly, I really like the normal way you put on shadows...I can't quite put my finger on "why" though!

    ReplyDelete
  2. "V on tyylinä toimivin".... ^_^

    ReplyDelete
  3. I like both, you are stunning anyways :)
    these eyecolors look beautiful on you, too

    ReplyDelete
  4. Inkivääri: *reps* Taitaa olla :D Tuo pyöreä ehkä korostaan enemmän silmien pyöreää mallia...

    Lisa Kate: Thanks for your opinion :D

    I'll add a picture of Boy Bait lip glass, even though I do not like my lips at all... :P :D

    ReplyDelete
  5. Tämä tyyli saa silmäsi näyttämään ihan valtavan isoilta :D Tykkään kuitenkin enemmän siitä tavasta miten normaalisti meikkaat silmät.

    ReplyDelete
  6. Sagu: taitaa korostaa omaa silmien mallia, koska näen tuossa tarkemmin ajateltuna tätini silmät (jotka tosin ovat omiani paljon isommat :D).

    ReplyDelete
  7. Molemmat tyylit sopii sulle hienosti! Tuo MAC-meikissä käytetty pyöreä ulkoreuna korostaa silmien pyöreyttä enemmän (ei välttämättä paha juttu!), mutta itse tykkään ehkä enemmän v-tyylistäsi. :)

    ReplyDelete
  8. Avasin tuon kuvan ja arkistosta kaivetun v-kuvan vierekkäin ja klikkailin niitä esiin vuoron perään...minusta kissamainen nuorentaa sinua hurjasti! :)

    ReplyDelete
  9. Kiitos ja kiitos :D

    Itseasiassa nuo puuterijarrut eivät ihan hyvää tehneet silmänalusille, huh! :D Ja tuo puuteri (Mac prep+prime) taitaa sisältää silicaa? "Hieman" sattuu nyt, auts.

    ReplyDelete
  10. V-tyyli taitaa olla voittamassa joka tapauksessa, mutta myös minulta ääni sille :) Ihan niinkuin Sikri sanoi, näytät nuorekkaammalta omassa tyylissäsi ja tää kuulostaa ehkä tyhmältä kun en osaa ihan tarkalleen selittää mitä tarkotan mut jostain syystä sun silmät näyttää näissä kuvissa kauhean vakavilta, kun normaalisti niihin tulee sellainen leikkisyys ja pilke siitä kissamaisesta muodosta.

    ReplyDelete
  11. Minustakin tuo pyöreämpi muoto on jotenkin "surumielinen". Ehkö joskus vaihteeksi voi tätäkin kokeilla ja itseasiassa lähes aina olen näin meikannutkin. Kissamaisempaa muotoa olen yrittänyt mm. Inkiväärin kuvista saada aikaan :D

    ReplyDelete
  12. Hehe, liity kerhoon :D Mä käyn kans aina ihailemassa Inkiväärin siipivarjostuksia ja sitten kun muka yritän kopioida sitä itselle niin onnistun aina häivyttämään muodon pyöreäksi vaikka tekisin mitä :D

    ReplyDelete
  13. Hehee :D Teippi on muuten tehokas apuri! En tosin arkena käytä (lähtee nahka mukana :D) mutta sillä saa kyllä kivasti tarkan varjostuksen.

    ReplyDelete
  14. Mun mielestä tuo pyöreä varjostus vetää sun alaluomea ulkokulmasta alaspäin (vaikea selittää) ja vanhentaa sua turhan paljon. Sun silmät kyllä näyttää ehkä hippasen isommilta, mutta mä en tykkää. V-tyyliä!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "