Skip to main content

I'm in love with... HiFi Cosmetics greens ;)

I tried today HiFi Cosmetics again and I think I'm in LOVE :D Veronica is always so nice & helpful. International shipping is now same as the shipping in US, GREAT! You can find HiFi from here. I highly recommendend this company! Samples are available too, size is generous. I'll make new order very soon :) I'm also very happy I found Purely Cosmetics! Pure mineral foundation looks so good and my skin loves dry skin primer.

Kokeilin taas pitkästä aikaa
HiFi Cosmeticsin tuotteita ja taidan tykätä näistä kovasti :D Veronica on aina niin ystävällinen ja nykyään postitus maksaa Suomeen saman kuin Usaankin, eli on halpaa! Suosittelen kokeilemaan :) Sampleja on saatavilla ja ovat reilut, tilaan lähipäivinä täältä lisää. Ja olen myös erittäin iloinen, kun löysin Tiinan avustuksella Purelyn! Pure mineral pohja näyttää todella hyvältä ja kuivan ihon primer tuntuu toimivan kuin unelma :)









-Purely primer dry skin
-Purely Pure mineral foundation
-Dreamworld minerals Peach silk powder
-Sassy Zealous blush

-Detrivore primer
-HiFi Tell me lies (inner lid, browbone)
-HiFi Cyanide you drank (middle & outer lid)
-HiFi Boom Shaka Laka (crease, lower lash line)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

Have you tried HiFi cometics or planning to do so?

Comments

  1. Upeat värit meikissä! Ihailin Hifin värejä jo toisessakin blogissa, mutta oon toistaiseksi vältellyt tietoisesti sivuilla vierailua ;)

    Mä oon katsonut kadehtien miten hyvin Purelyn pohja sopii sulle :D Mä en saa levitettyä sitä tarpeeksi kevyesti ja kasvot näyttää tosi meikatuilta. Mulla ei ole edes sitä silkkipuuteria, jolla voisi saada kevennettyä pohjaa. Nyt kun oon päässyt katsomaan päivänvaloon värejä niin tuntuu myös, että Peaches n Cream on lopulta aavistuksen liian tumma. Primer on aivan ihana ja oon käyttänyt sitä nyt Meow:n pohjan kanssa, jonka lopputuloksesta tykkään enemmän. Harmi kyllä kun vaikutti muutoin laadukkaalta se pohjakin.

    ReplyDelete
  2. @Kell: Thanks :D

    @Niina: Niin-pä :D

    @Keijukainen: No vaarallistahan tuo onkin ja yritän saada seuraavaksi Morganat swatchattua ;) Hmm... Mikäs tuossa Purelyssa mahtaa sinulla tökkiä. Tosin eipä ne kaikki vain kaikilla toimi! Käyttelen itse joko Alima koottavaa tai nyt uutena Elizabeth Ardenin viistottua puuterisivellintä, eli vähän tullaisia "lötkön" puoleisia siveltimiä. Silkkipuuterikin voisi auttaa, käyttelen Aromaleighin versiota välillä tuon joukossa. Nyt vahingossa kippasin light neutralin sekaan peach n creamia, tuon huomattuani lisäsin myös calif blondea. Ihan hyvä tuokin oli, täytyy testailla lisää :) Niin ja Dreamwordin silkkiviimeistelypuuterit ovat ihan mielettömiä! Eri sävyjä ja koostumuksia löytyy, omani on väri peach ja koostumus silk.

    ReplyDelete
  3. Mineraalipohjien kanssa se on tosiaan aina vähän arpapeliä. Meow:n FF ei käynyt mulle lainkaan, kiristeli ja kutitti, mutta Pampered Puss on taas täydellinen. Voi tietty olla sekin, että oon niin tottunut jo PP:iin kun oon käyttänyt yksinomaan sitä jo niin kauan ja kaikki uusi tuntuu oudolta :)

    En ajatellut vielä luovuttaa vaan testailen tuota Purelya lisää ja ehkäpä sekoitan siihen vähän vaaleaa keltaisempaa pohjaa mukaan. Voi olla, ettei pohjan väri ole aivan täydellinen yksinään mikä myös voi vaikuttaa siihen että se "näkyy" niin hyvin kasvoilta. Mä totesin, että kabukilla tuo on levitettävä, koska Lauressin löysähköllä skunkilla tuli ainakin aika hirveän näköinen pohja. Tietty vois kokeilla vielä 32:lla, joka on vähän eri mallinen. Huomenna testiin taas :)

    ReplyDelete
  4. lovely! green really is your color!

    ReplyDelete
  5. @Nati: Thank you :) I agree!

    ReplyDelete
  6. They are stunning! I've seen you in a lot of greens, these are beautiful on you!

    ReplyDelete
  7. This look is similar of what I did today! It's pretty, I love that green. You look flawless as always! I'd like to order from Hi-Fi soon.

    ReplyDelete
  8. Tosi kauniit värit! Mitäs ripsiväriä käytät? On niin hyvän näköiset ripset sulla!

    ReplyDelete
  9. Kiitos Sissi :) Yllättäen Lash Stiletto waterproof on noussut suosikkien joukkoon. Muutenkin wp:t tai sitten alle Shiseidon mascara base.

    ReplyDelete
  10. Ihan vaan vilkaisin Hifin kauppaa eilen ja ehdin jo innostua 10 tai 20 samplen tilausmahdollisuudesta ja ehdin jo keksiä 20 tilattavaa väriäkin, mutta tänään kun menin katsomaan sitä uudestaan niin siellä oli jäljellä vain 10 samplen vaihtoehto. Hmm, toivottavasti ei ole pysyvä muutos tai sitten ihan hyvä niin joutuu vähän valikoimaan :D

    ReplyDelete
  11. Kannattaa kurkata myöhemmin uusiksi, nuo kun myydään "välillä loppuun"->täytyy lisätä uudelleen kauppaan, käsitin. PLUS tulossa ole ALE, blogiaan lueskelin ja muistaakseni 27.11 se alkaisi. Vinkkaan täälläkin kyllä sitten!

    ReplyDelete
  12. Nyt taas löytyy 20 samplea:
    http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=35106990&fref=fb_itemlist :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "