Skip to main content

Christmas... by Meow & EOTD with Ghosts of Xmas Past

Meow has a lovely new collection: 12 pains of Christmas. What a name! LOL. "Batteries not incl" sounds so familiar ;) Also other older Christmas collection are now available, I used pigments from Ghosts of Xmas Past-collection in my EOTD.

Meowin sivuilta löytyy uusi joulukokoelma (12 pains of Christmas) sekä muutama vanhakin! Käytin meikissä pigmenttejä kokoelmasta Ghosts of Xmas Past. Ihania ovat :)



I'm very tempted to order, I must say ;) I just hope Meow will eventually get cheaper international shipping option too, ~15 USD is just so much.... Of course I'll order but not so often. New discount code, valid through Sunday 29 th: CatsEatTurkey2

Aika houkuttavaa olisi kyllä tilata... Nuo postikulut vain ovat sen verran kovat, että miettii muutaman hetken pidempään kuitenkin. Nyt tosin sunnuntaihin saakka alea koodilla: CatsEatTurkey2.









-GOSH shadow base
-Meow Pink Sand, caribbean LE (inner lid)
-Meow Santa Baby, Ghost of Xmas past (outer lid, lower lash line)
-Meow Midnight kiss, Ghost of Xmas Past (crease)
-MAC Macroviolet fluidline
-LashStiletto wp

Santa Baby: metallic sparkly magenta
Midnight kiss: a holiday explosion of color and glitz! A dark grey/black base sparkling with red gold, pink and silver glitter! True Love that will last all year long!!

Hope you like my EOTD :) Planning to order some Christmas Meow?

Comments

  1. Aika moni jouluväri houkuttelee etenkin tuosta 12 painsista, mutta ärsyttää nuo 8 dollarin postarit, kun silläkin rahalla saisi esim. AL:lta jo monta samplea :/

    ReplyDelete
  2. Hei, jäin vakilukijaksi blogiisi ihan mineraalimeikkien takia. Kiitokset vain mielenkiintoisesta blogista! Kysymys, Kuinka kauan Meowin toimitukset ovat yleensä kestäneet? Tilasin innoittamanasi nipun Halloween sampleja (ja vähän muutakin =) ) ja postipaketti on ollut matkalla nyt kolmisen viikkoa. Ajattelin tämän viikon lopussa olla yhteydessä heihin jos pakettia ei kuulu. Maltan vain tuskin odottaa! ;)

    ReplyDelete
  3. Anonyymi: Kiva, kun pidät blogistani :) Meowilta kestää yleensä ainakin tuon 3 viikkoa eli ei vielä huolta. Yleensä itse kysyn, jos ei kuukauteen kuulu... Olettaen ellei firman sivuilla ole sanottu muuta aikaa (joillakin esim 45 päivää).

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "