Skip to main content

Allure by Jen review & FOTD's

I have now tested Allure by Jen products a few weeks and I really like these. The order arrived quickly, quality is very good, CS is excellent and products were nice & clean. I especially like the foundation and I'll get a full size of it. I think she has only neutrals now but other colors are coming later. My color was N3. I also like the blushes a lot, my favorites are Sunset anf Flush. I also like the quality of the lippies and will definitely order more!

I find the quality of the eyeshadows very good: these are easy to apply and staying power is excellent (with good primer, of course), maybe some of these are just too matte for my taste. And that absolutely does not mean that there is anything wrong with almost matte pigments, I just prefer more shimmery ones :)

I highly recommendend this company but as always, get samples first! I noticed that some pigments are sold in clamshell-jars and personally just hate those... Bigger sizes are in jars.

You can find my Allure by Jen swatches here. See FOTD's below. Have you tried Allure by Jen products or planning to order?

I love the way she photographs the products:Olen nyt testannut Allure by Jen-tuotteita muutaman viikon ajan ja pidän näistä paljon. Tilaukseni saapui nopeasti, laatu on oikein hyvä, asiakaspalvelu moitteetonta ja tuotteet olivat erittäin siistit. Pidän erityisesti pohjasta ja siitä taidan hankkia täysikokoisena (on niin halpakin: 12.50USD/ 30g jar). Myynnissä taitaa olla vasta neutraalit sävyt mutta muita pitäisi olla tulossa. Oma sävyni on N3. Pidän myös poskipunista, erityisesti Sunset ja Flush ovat mieleeni. Huulipunien laatu on erittäin hyvä ja tuntuvat miellyttäviltä, tilaan ehdottomasti lisää!

Luomivärien laatu on oikein hyvä: levittyvät hyvin ja kestävät (hyvän primerin kanssa) koko päivän, ehkäpä osa on kuitenkin hieman liian mattaisia makuuni. Ja tuo ei tarkoita että näissä olisi mitään vikaa, itse vain pidän enemmän hohtavammista :)


Eli suosittelen firmaa lämpimästi mutta toki kannattaa testata ensin sampleilla (ovat reilut). Osa pienemmistä tuotteista taitaa olla clamshells-purkeissa, joita inhoan, mutta isot koot kunnon sifter-purkeissa.

Täällä swatchini Allure by Jen-tuotteista ja alla muutamia meikkikuvia. Oletko jo testanut Allure by Jenin tuotteita? Mitä pidit?
-Allure by Jen N3 foundation
-Allure by Jen Glow veil powder
-Allure by Jen Flush blush
-MUS Cover all mix (under eyes)

-GOSH primer
-Allure by Jen Spring (tearduct area, lid)
-Allure by Jen Cari (crease, lower lid)
-Allure by Jen Iced peach (browbone)
-MAC Dipdown fluidline
-Shiseido mascara base+ Lash Stiletto

-MAC Lip erase (to neutralize my lipcolor)
-L'oreal Golden vanilla lipstick

-GOSH Primer
-Allure by jen Spring (lid)
-Allure by Jen Statue (crease, lower lid)
-Allure by Jen Iced peach (browbone)
-Allure by Jen Coven (eyeliner)
-Shiseido mascara base+ projectionist mascara

Comments

 1. I'm really happy you liked her products!! I seriously LOVE them! It's so fun to find a new, great brand!

  The colors look beautiful on you! You look amazing in greens! How did you like Iced Peach? You are a bit tanner than me (isn't everyone? lol) but it's my HG product now!

  ReplyDelete
 2. Kiitos SL :)

  Lisakate: I'll order more SOON :D Iced peach is very nice, perfect on browbone!

  ReplyDelete
 3. Sain omani myös 1,5 viikossa ja luomivärien sävyt kolahtivat täysillä. Laadusta minun on vaikea sanoa mitään, sillä nämä ovat ihka ekat mineraalimeikkini. Sotken vielä melko paljon tummempien kanssa, enkä omista pohjustajaa, enkä kunnon siveltimiä. Aplikaattorilla onnistuin paremmin kuin Jeniltä tilaamallani luomivärisudilla. Hyvältä kuitenkin kaikin puolin vaikuttaa!

  ReplyDelete
 4. Katjamaria: Hieno homma! Ja kyllä näihin jauhemaisiin tottuu ja totuttuaan saattaa käydä niin, ettei enää oikein muut kelpaakaan ;) Usein nuo rajauksiksi tarkoitut mustat/todella tummat sävyt ovat vähän hankalia luomiväreinä, enää en paljoa viitsi edes kokeillakaan.

  ReplyDelete
 5. They look beautiful on you. Love the greens in the first photos! It looks like they blend well. Do you find they last all day? I'll have to check it out.

  ReplyDelete
 6. Lyndsey: These last all day :) Cari (the darker green) is a very pretty color!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…