Skip to main content

MAC Style Black etc

Oh my, I shouldn't have visit MAC counter today... The Style black collection was there and I just LOVE black. I bought black/gold mineralize eyeshadow Gilt by association (looks greenish, like Meow Boa) and I really like it. It's glittery but very pigmented too. I also bought Lip Erase, I'll try that when I return home.

No ei olisi pitänyt käväistä tänään MAC ständillä... Style Black kokoelma oli esillä ja minä rakastan mustaa. Ostin sitten musta/kulta mineralize-luomivärin, Gilt by associationin (näyttää vihertävältä, kuten Meowin Boa) ja pidän sävystä paljon. On hileinen mutta pigmenttiäkin riittää. Ostin myös kauan himoitsemani Lip Erasen, sitä testaan reissun jälkeen.


click to see the ingredients.


MAC Gilt by association swatch.
_______________________________________________

7 choices tag

I just do this quickly because I've been packing my suitcase and washing "some" laundry today :D I was tagged by Nati and Macodvisnica. They chose the color and I have to show 7 green/yellow things I like.
Tässä pikaisesti haaste, jonka sain Natilta ja Macodvisnicalta. He valitsivat väreiksi keltaisen ja vihreän ja minun pitää näyttää 7 tavaraa kotoani, joka ovat sen värisiä.


First yellow... I do not like yellow so I was glad when I found 7 yellow things from my home ;) Logona Exotic deo, TBS Mandarin Orchid edt, TBS Mango shower gel, TBS Banana conditioner, Colossal mascara, GOSH golden cadillac eyeliner & AL Italian ice eyeshadow.


And then green :) Cult flower vase, TBS green apple shower gel, green necklace, Shu Uemura light green creme eyeshadow, AL Coney island eyeshadow, GOSH eyeliner & apple green tweezemans.

_____________________________________________________

And finally FOTD. I wanted to test AL soul takes flight one more time, because I wasn't sure whether or not to buy full size of it. I decided to buy, I really like it! I used it with my other favorite, Glowing Luna.
Ja loppuun päivän meikki. Piti testata Aromaleighin Soul takes flight, kun en ollut varma haluanko sen täysikokoisena vai en (LE sävyt ovat ainoita, joita ostan isompina). Päädyin ostamaan, on se niin ihana ;) Tässä toisen suosikkini Glowing Lunan kanssa, joka kaunis pehmeä vaalean keltavihreä.Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…