Skip to main content

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny!

"We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already.

Some companies I know are making their own mineral makeup:
-Aromaleigh
-The She Space
-Meow
-Fyrinnae
-Dreamworld
-mum mum's crafts
-Sassy Minerals
-LaurEss
-Alima
-Morgana minerals
-Beautiful girl minerals
-Everyday minerals
-Lily Lolo
-Elemental Beauty
-Cory
-SilkNaturals
-Suds n sass
-HiFi Cosmetics
-Purely Cosmetics
-Archetype
-Evil Shades
-Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *)
-and MANY more :)

For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "love color" or something like that. If I'm not sure, I'll ask :) But usually companies who make the producst are very pround of that and say it clearly!

I really do not mind if a company sells repackaged stuff BUT you have to tell it to your customers CLEARLY!
Tuossa yllä on linkki Mineral makeup mutinyyn. Idea on siinä, että tuonne saataisiin tiedot firmoista, jotka myyvät uudelleen pakattua tukkurien micaa sekä niistä, jotka tekevät tuottensa itse. Todella hyvä juttu, sillä tuohan on hyvin vaikea varsinkaan aloittelijan huomata.

Miksi monet eivät halua ostaa uudelleen pakattua micaa? Samaa saa halvemmalta tukusta ja harmittaahan se, kun luukusta kolahtaa paketti "taas sitä samaa". Muutenkin mielummin kannatan firmaa, joka näkee niiden eteen muutakin vaivaa kuin pakkaamisen! Valita kun voi :) Laitoin tuohon ylle listan testaamistani firmoista (sekä muista jotka tiedän varmoiksi), jotka tekevät tuotteensa itse. Yritän muistaa suurimman osan...

Jatkossa luen aina firman sivuilta, sanovat oikeasti tekevänsä tuotteet itse vai onko sivuilla vain yleisempää puhetta mineraleista ja "miten he niin rakastavat värejä" tms. Jos tuotteet on itsetehtyjä, niin yleensä firma on siitä niin ylpeä, että kertoo asian todella selvästi! Ja tosiaan mielestäni firma saa myydä ihan vapaasti suoraa tukkurien micaa kunhan kertoo sen asiakkaille SELVÄSTI! Stardust Cosmetics on tästä hyvä esimerkki, tilasin jopa muutaman tuollaisen sävyn :)

Comments

 1. Apua, eikö esim. Lily Lolo, Everyday Minerals ja Mad Minerals tee omaa kamaa?? Eikö missään ole listaa niistä firmoista joiden tiedetään myyvän uudeleenpakattua mineraalia?

  ReplyDelete
 2. Lisään Lolon ja EDM:n listaan, unohdin :D Pure Luxe ja MAD myyvät ainakin osittain uudelleen pakattua tavaraa. Mutta listaa on nyt tulossa, kun muutama firma nykymeininkiin hermostui. Hyvä niin!

  ReplyDelete
 3. Tää on kyllä hyvä asia nostaa ihmisten tietoisuuteen! Mäkin oon tuosta ollut osittain tietoinen, mutta jotenkin ajatellut että se koskee vain joitain todella pieniä puljuja. Mistä sen muuten ylipäänsä voi tietää tekeekö firma meikit itse vai pakkaa vain uudelleen? OK, Madillahan on tosi paljon meikkejä joita he vain jälleenmyyvät eivätkä ole väittäneetkään että valmistavat itse, mutta mineraalipuolen luulin olevan heidän omaansa.

  ReplyDelete
 4. No siinäpä se, kun ei oikein tiedä :/ Tietysti ne, jotka tilaavat paljon, alkavat saada kovasti saman näköisiä pigmenttejä... MADin sivuilla ei edes lue, että nuo tekisivät itse ja tuo taitaa olla yleisesti tiedossa (toki kaikki ostajat eivät sitä silti tiedä). Pikkufirmoilla hyvä merkki on se, että kuvat ja kuvaukset ovat samoja kuin muillakin firmoilla, noinkin laiskoja tapauksia löytyy :D Googlella voi myös etsiä tietoa, repackaged+firman nimi saattaa jo tuoda tuloksia.

  Mutta tuo uusi sivusto on kyllä hyvä, on tosiaan parasta kun saa tietää varmasti ja ennen tilaamista.

  Yksi hyvin yleinen juttu on TKB Tradingin Pop micat:
  http://www.tkbtrading.com/item.php?item_id=503&category_id=12

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…