Skip to main content

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny!

"We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already.

Some companies I know are making their own mineral makeup:
-Aromaleigh
-The She Space
-Meow
-Fyrinnae
-Dreamworld
-mum mum's crafts
-Sassy Minerals
-LaurEss
-Alima
-Morgana minerals
-Beautiful girl minerals
-Everyday minerals
-Lily Lolo
-Elemental Beauty
-Cory
-SilkNaturals
-Suds n sass
-HiFi Cosmetics
-Purely Cosmetics
-Archetype
-Evil Shades
-Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *)
-and MANY more :)

For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "love color" or something like that. If I'm not sure, I'll ask :) But usually companies who make the producst are very pround of that and say it clearly!

I really do not mind if a company sells repackaged stuff BUT you have to tell it to your customers CLEARLY!
Tuossa yllä on linkki Mineral makeup mutinyyn. Idea on siinä, että tuonne saataisiin tiedot firmoista, jotka myyvät uudelleen pakattua tukkurien micaa sekä niistä, jotka tekevät tuottensa itse. Todella hyvä juttu, sillä tuohan on hyvin vaikea varsinkaan aloittelijan huomata.

Miksi monet eivät halua ostaa uudelleen pakattua micaa? Samaa saa halvemmalta tukusta ja harmittaahan se, kun luukusta kolahtaa paketti "taas sitä samaa". Muutenkin mielummin kannatan firmaa, joka näkee niiden eteen muutakin vaivaa kuin pakkaamisen! Valita kun voi :) Laitoin tuohon ylle listan testaamistani firmoista (sekä muista jotka tiedän varmoiksi), jotka tekevät tuotteensa itse. Yritän muistaa suurimman osan...

Jatkossa luen aina firman sivuilta, sanovat oikeasti tekevänsä tuotteet itse vai onko sivuilla vain yleisempää puhetta mineraleista ja "miten he niin rakastavat värejä" tms. Jos tuotteet on itsetehtyjä, niin yleensä firma on siitä niin ylpeä, että kertoo asian todella selvästi! Ja tosiaan mielestäni firma saa myydä ihan vapaasti suoraa tukkurien micaa kunhan kertoo sen asiakkaille SELVÄSTI! Stardust Cosmetics on tästä hyvä esimerkki, tilasin jopa muutaman tuollaisen sävyn :)

Comments

 1. Apua, eikö esim. Lily Lolo, Everyday Minerals ja Mad Minerals tee omaa kamaa?? Eikö missään ole listaa niistä firmoista joiden tiedetään myyvän uudeleenpakattua mineraalia?

  ReplyDelete
 2. Lisään Lolon ja EDM:n listaan, unohdin :D Pure Luxe ja MAD myyvät ainakin osittain uudelleen pakattua tavaraa. Mutta listaa on nyt tulossa, kun muutama firma nykymeininkiin hermostui. Hyvä niin!

  ReplyDelete
 3. Tää on kyllä hyvä asia nostaa ihmisten tietoisuuteen! Mäkin oon tuosta ollut osittain tietoinen, mutta jotenkin ajatellut että se koskee vain joitain todella pieniä puljuja. Mistä sen muuten ylipäänsä voi tietää tekeekö firma meikit itse vai pakkaa vain uudelleen? OK, Madillahan on tosi paljon meikkejä joita he vain jälleenmyyvät eivätkä ole väittäneetkään että valmistavat itse, mutta mineraalipuolen luulin olevan heidän omaansa.

  ReplyDelete
 4. No siinäpä se, kun ei oikein tiedä :/ Tietysti ne, jotka tilaavat paljon, alkavat saada kovasti saman näköisiä pigmenttejä... MADin sivuilla ei edes lue, että nuo tekisivät itse ja tuo taitaa olla yleisesti tiedossa (toki kaikki ostajat eivät sitä silti tiedä). Pikkufirmoilla hyvä merkki on se, että kuvat ja kuvaukset ovat samoja kuin muillakin firmoilla, noinkin laiskoja tapauksia löytyy :D Googlella voi myös etsiä tietoa, repackaged+firman nimi saattaa jo tuoda tuloksia.

  Mutta tuo uusi sivusto on kyllä hyvä, on tosiaan parasta kun saa tietää varmasti ja ennen tilaamista.

  Yksi hyvin yleinen juttu on TKB Tradingin Pop micat:
  http://www.tkbtrading.com/item.php?item_id=503&category_id=12

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …