Sunday, October 18, 2009

Shiseido mascara base review

I have tried and reviewed Clinique's lash primer before, it was ok but never started to really use it... Now I bought Shiseido's mascara base from Hong Kong and I absolutely LOVE this!

My problem is that only some mascara can keep the curl in my very very straight lashes :/ But with this one, I don't have that problem :D This even works with Lash Stiletto and that mascara was a huge dissappointment to me. I also noticed that my very good eyemakeup remover (MUS eye foam) doesn't remove this one. I have never had any problems with any other non-waterproof mascara before, so I'd say this is at least semi-waterproof! And that's probably the reason, why this one really works :D

Do you use mascara base? Which is your favorite? See picture below.


Olen kokeillut ja arvostellut Cliniquen ripsivärinpohjustajan aiemmin, se oli ihan ok mutta en koskaan alkanut sitä "oikeasti" käyttää. Nyt ostin kehutun Shiseidon version Hong Kongista ja olen melkoisen myyty :D

Ongelmanani on se, ettei kovinkaan moni mascara saa pidettyä taivutuksia näissä piikkisuorissa ripsissäni. Mutta tämän pohjustajan kanssa sitä ongelmaa ei ole, toimii jopa Lash Stiletton kanssa, joka on ollut yksi surkeimmista ripsareista vähän aikaan. Huomasin myös, ettei suosikkisilmämeikinputsarini (MUS eye foam) ei pysty tätä poistamaan. Tuon putsarin kanssa ei ole koskaan ollut mitään ongelmia minkään ei-vedenkestävän meikin kanssa, joten sanoisin tätä vähintäänkin lähes-vedenkestäväksi. Siinä todennäkösiesti myös syy, miksi tämä toimii :D

Oletko kokeillut ripsivärin pohjustajia? Mitkä ovat suosikkisi?


Old and terrible picture with just Lash Stiletto:


And here are the new pictures. I used Fyrinnae's Polar Bear eyeshadow:

Au naturel, where are my lashes? :D


Curled.


With Shiseido mascara base.


And finally with mascara (Lash Stiletto). Quite a difference!

6 comments:

 1. Aika vaikuttava ero tosiaan :) Tosi kauniit ripset tuli tuolla pohjustajalla!

  ReplyDelete
 2. Mulla tuo Shiseido veti ripset vain käsittämättömään klimppiin, ja se levittyi hirveän paksusti. Ja kun se kuivui nopeasti, niin ripset meni ihan korpuiksi jo ennenkuin oli ehtinyt levittää ripsaria, ja voi kuvitella millainen tulos tulee kun alla on paksu, kovettunut kerros pohjustajaa....

  ReplyDelete
 3. Inkivääri: klimppiripset eivät kyllä ole ihanimmat juu... Ei varmaan tämäkään tosiaan kaikilla pelitä :)

  ReplyDelete
 4. Tuo Shiseidon ripsariprimer on ollut suosikkini jo parikymmentä vuotta. Olen kokeillut kaikkia Suomesta saatavia (näinä vuosina) ja muutamia ulkolaisiakin merkkejä, mutta millään muulla en saa hyvää tulosta kuin Shiseidolla.
  Koska se on niin vahamainen, niin sillä voi "kaunistaa" ripsiä päivän mittaan, kun painaa etusormilla aivan ripsien juuria nostaen näin ripsiä ja ihon lämpö aktivoi primerin ja ripset ovat koko päivän upeat!

  Inkivääri: Jotkut ovat kertoneet, että kampaavat ripset tuon primerin jälkeen, niin klimppejä ei jää ja meikkaavat yhden silmän kerrallaan (ei pääse kuivahtamaan). Itselläni ei tuota klimppiongelmaa ole esiintynyt.

  ReplyDelete
 5. Tiina: Kiitos vinkistä! Täytyy testata tarvittaessa :) Hyvin näyttää pysyvän tosiaan taivutukset. Ihanaa, nyt toimii ripsari kuin ripsari!

  ReplyDelete
 6. Nea,
  minunkin mielestäni siinä on juuri se hyvä juttu, että voi käyttää mascaroiden virheostoksetkin hyväkseen, eikä niitä tarvitse heti ensikokeilun jälkeen heittää pois.
  Sitten kun käyttää sitä omaa "parasta" ripsaria, niin mikä tulos....!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails