Skip to main content

@ Hong Kong, China! Giveaway coming soon (pictures added)
Ni hao! I'm shopping in Hong Kong.

If you want to participate in my giveaway, just make sure you are reader of this blog. All readers get 1 vote and those who have left comments on my blog, will get 2 votes (because I love comments :D). I'll have internet access in my hotel so I try to have a little time for blogging too.


At least these prpducts will be in the package: Yoghurt mask sheets, jewellery cleaner, metallic lash comb, brow scissors, mascara guard & sample of Moschino Light Clouds edt.

+

Facial cleansing pad.

Ni hao! Shoppailen Hong Kongissa.

Jos haluat osallistua blogini
arvontaan reissun jälkeen, varmista että olet blogin lukija. Kaikki lukijat saavat yhden äänen ja jotain kommentoineet kaksi (tässä täytyy luottaa sitten muistiini, en käy kaikkia viestejä läpi mutta uskoisin muistavani ihan hyvin). Ei siis lisä-ääniä kilpailun "mainostamisesta" muissa blogeissa, se on minusta aika ärsyttävää :D


Comments

 1. have a great stay in Hong Kong:) I'm really looking forward to seeing what you will bring with you;)

  ReplyDelete
 2. Have a fun and safe trip! And bring back lots of sparkley goodness!

  ReplyDelete
 3. Mukavaa ja turvallista matkaa!

  ReplyDelete
 4. How wonderful! Wish I was there with you! It sure sounds like a lot of fun!!

  ReplyDelete
 5. Mä olen juuri suunnittelemassa matkaa isäni kanssa ja oon yrittänyt puhua Hong Kongin puolesta mahdollisimman vakuuttavasti, kun tahtoisin shoppaamaan juuri jotain Mascara Guardeja, joita et oikeasti tavitsisi, mutta jotka on just niin ihanan kiinalaisia :D toivottavasti ainakin oma reissusi on loistava

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…