Skip to main content

Meikkikirppis

Sorry, only in Finnish because I'm sending these only in Finland.

Kaikki myyty (paitsi muutaman avaamattoman säästin tulevia blogi-arvontoja varten). Ainoastaan Bare Mineralsista saan tehtyä vielä pari samplea.



Bareminerals sävy Light (light-medium kellertävä). Määrä näkyy kuvassa, purkki on 5 g jar (tasapohjainen), ei täpötäynnä mutta määrällä saa varmasti tuotteen testattua! Käyttämäni purkit ovat uusia, ei käytettyjä. 3.50€ (pk:t 1€) Voin tehdä erikokoisiakin näytteitä, katsoin vain että suunnilleen tällä hinnalla saan kutakuinkin omani pois tuotteesta. Muutama myytty mutta vielä saan tehtyä ainakin pari samplea.

Comments

  1. Haluaisin ostaa tuon Body Shopin mineraalipohjan, laitatko tilinumerosi sähköpostiini akaktusa@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. Eivätkö nuo MAC luomivärit ole samanhintaisia uutenakin?

    ReplyDelete
  3. No jos ovat niin hinta toki muuttuu (tai pidän itse). En tosiaan suurin MAC-fani ole ja kaikkea muista :) Turussa noita sävyjä ei ainaaan ollut, jostain muualta toki voi löytyä.

    ReplyDelete
  4. Hei! Haluaisin ostaa MACin Polar Oppositen ja BareMineralsin näytteen. Itsekään en tiedä tarkalleen, millä hinnalla MACin mineraaliluomivärejä Suomesta saa, mutta tee kuten parhaaksi näet. :) Sähköpostiosoitteeni on eeva.maria@tuusulalainen.com.

    ReplyDelete
  5. Ostaisin:

    fruitlooe VS kiilto
    Nassunpesuläpyskä
    Mascara guard, pinkki, myös muu väri käy

    charmingnails@suomi24.fi

    ReplyDelete
  6. Hei! Avokkini ostaisi minulle synttärilahjaksi Tigin lakan ja MAC:n Bare canvasin. Damn kun toi Polar Opposite taisi mennä jo?

    Laitanpa tähän sitten avokkini s-postin kun hän hoitaa tämän maksupuolen. :p

    eXa_87@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. Safire: Avokille lähti tiedot :) Ja muillekin on nyt vastailu (ja jos ei niitä otapa yhteyttä uudelleen).

    Postitan maksikirjeet torstaina ja maanantaina, kirjeet toki saan siinä välilläkin postilaatikkoon.

    ReplyDelete
  8. Hi...
    All are good but i like twisted citrus most. I am going to purchase that. thank you so much for sharing such a nice information. I really enjoyed your blog.

    ReplyDelete
  9. Moi!

    Haluaisin ostaa VS Butterscotcha ja Bananas!- huulikiillot.
    Minuun voi ottaa yhteyttä: starray_@hotmail.com

    ReplyDelete
  10. Postia laitettu :) Tänään lähti ensimmäinen satsi tavaraa eteenpäin, maanantaina taas seuraavaksi.

    ReplyDelete
  11. Hei vain, mua kiinnostaisi ne avatut huulikiillot twisted citrus ja sugar high, kuin myös mascara guard ja Anna Sui-minituoksu. (Ja mulle piisaa tuo kirjeenä, otan riskin:)
    postia; kskngsnm02@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Huomenna postitan lähes kaikki loput kirppismyynnit! Hyvin sain myytyä, joten saan hankittua paljon lisää testattavaa :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "