Skip to main content

Meikkikirppis

Sorry, only in Finnish because I'm sending these only in Finland.

Kaikki myyty (paitsi muutaman avaamattoman säästin tulevia blogi-arvontoja varten). Ainoastaan Bare Mineralsista saan tehtyä vielä pari samplea.Bareminerals sävy Light (light-medium kellertävä). Määrä näkyy kuvassa, purkki on 5 g jar (tasapohjainen), ei täpötäynnä mutta määrällä saa varmasti tuotteen testattua! Käyttämäni purkit ovat uusia, ei käytettyjä. 3.50€ (pk:t 1€) Voin tehdä erikokoisiakin näytteitä, katsoin vain että suunnilleen tällä hinnalla saan kutakuinkin omani pois tuotteesta. Muutama myytty mutta vielä saan tehtyä ainakin pari samplea.

Comments

 1. Haluaisin ostaa tuon Body Shopin mineraalipohjan, laitatko tilinumerosi sähköpostiini akaktusa@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Eivätkö nuo MAC luomivärit ole samanhintaisia uutenakin?

  ReplyDelete
 3. No jos ovat niin hinta toki muuttuu (tai pidän itse). En tosiaan suurin MAC-fani ole ja kaikkea muista :) Turussa noita sävyjä ei ainaaan ollut, jostain muualta toki voi löytyä.

  ReplyDelete
 4. Hei! Haluaisin ostaa MACin Polar Oppositen ja BareMineralsin näytteen. Itsekään en tiedä tarkalleen, millä hinnalla MACin mineraaliluomivärejä Suomesta saa, mutta tee kuten parhaaksi näet. :) Sähköpostiosoitteeni on eeva.maria@tuusulalainen.com.

  ReplyDelete
 5. Ostaisin:

  fruitlooe VS kiilto
  Nassunpesuläpyskä
  Mascara guard, pinkki, myös muu väri käy

  charmingnails@suomi24.fi

  ReplyDelete
 6. Hei! Avokkini ostaisi minulle synttärilahjaksi Tigin lakan ja MAC:n Bare canvasin. Damn kun toi Polar Opposite taisi mennä jo?

  Laitanpa tähän sitten avokkini s-postin kun hän hoitaa tämän maksupuolen. :p

  eXa_87@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Safire: Avokille lähti tiedot :) Ja muillekin on nyt vastailu (ja jos ei niitä otapa yhteyttä uudelleen).

  Postitan maksikirjeet torstaina ja maanantaina, kirjeet toki saan siinä välilläkin postilaatikkoon.

  ReplyDelete
 8. Hi...
  All are good but i like twisted citrus most. I am going to purchase that. thank you so much for sharing such a nice information. I really enjoyed your blog.

  ReplyDelete
 9. Moi!

  Haluaisin ostaa VS Butterscotcha ja Bananas!- huulikiillot.
  Minuun voi ottaa yhteyttä: starray_@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. Postia laitettu :) Tänään lähti ensimmäinen satsi tavaraa eteenpäin, maanantaina taas seuraavaksi.

  ReplyDelete
 11. Hei vain, mua kiinnostaisi ne avatut huulikiillot twisted citrus ja sugar high, kuin myös mascara guard ja Anna Sui-minituoksu. (Ja mulle piisaa tuo kirjeenä, otan riskin:)
  postia; kskngsnm02@gmail.com

  ReplyDelete
 12. Huomenna postitan lähes kaikki loput kirppismyynnit! Hyvin sain myytyä, joten saan hankittua paljon lisää testattavaa :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …