Skip to main content

The She Space Glitz swatches

Heather from The She Space did it again! She so going to get all my money ;) LOL My Glitz samples arrived today and I haven't tried these yet but as you can see, these colors are SOMETHING. All applied dry over Lumene primer. See my previous post about the extended (10/31) sale!

Heather The She Spacelta teki sen taas! Eihän meikäläisellä pysy tätä menoa rahat ollenkaan kukkarossa ;) Glitz- samplet siis saapuivat ja jestas mitä värejä! Pigmentit swatchattu kuivana Lumenen primerin päällä. Edellisessä viestissäni lisätietoa pidennetystä (31.10.09) alesta!


Iced crystal glitz, smurfberry blast, skating on black ice
Citrus ambush, Lemon lime brain freeze, Lime-Ricky, Sweet tart terror

Iced crystal glitz is AMAZING!


And some other colors:
-World class heroes (August LE, A tribute to our troops) soft charcoal shimmer with a bit of iridescent light
-Ms. Status Quo (Virgo) Metallica grape shimmer with a very distinct layer of copper, then aqua and gold sparkle
-Vixen is a virgo? (Virgo) Metallic grape-wine shows loads of bronze and pink iridescent light
-Fashionista femme (Virgo) Sheer iridescent plum with loads of gold, copper and pink sparkle

I wanted to test some plums and I must say that these are so pretty!

Comments

 1. I got Vixen is a Virgo,and Ms. Status Quo, but now that I see your swatches,Nea, I might want Fashionista Femme too! Thanks for the swatches!

  ReplyDelete
 2. Ooh, I do love those browns and purples! So tempted to look through the Virgo colors again..

  ReplyDelete
 3. Virgo colors were much nicer that I thought... I think I'll buy all the colors I swatched in full size :)

  ReplyDelete
 4. Ms. Status Quo is one of my favorites! It looks so pretty foiled, you must try it!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…