Skip to main content

Be prepared for Halloween!

Remember to order your Halloween makeup in time :D I didn't remember last year and now I just hope that my Meow order arrives in time!

Some companies you can get makeup for Halloween:
-Meow (this company has even white, grey, green etc foundations)
-Morgana Minerals
-Aromaleigh (especially Rocks!)
-Fyrinnae
-Allure by Jen (black, blue etc lippies)
-and so many other companies too :DMuistakaapa tilalla Halloween-meikit ajoissa (eli viimeistään nyt), itse viime vuonna unohdin ja nyt toivottavasti Meow-tilaus saapuu ajoissa!

Muutamia firmoja, joista saa Halloween-meikkejä:
-Meow (myös erivärisiä pohjia: musta, harmaata, valkoista, vihreää...)
-Morgana Minerals
-Aromaleigh (erityisesti Rocks! sävyt)
-Fyrinnae
-Allure by Jen (mm. musta, sininen huulipuna)
-Punanaamio (Grimasin meikit yms) ja myös kuvat korut ovat sieltä.
-ja monta muuta firmaa

Comments

 1. Ihanat korut sulla tuossa kuvassa! Varsinkin sormus, voisin adoptoida sen. :)

  ReplyDelete
 2. Perkele kun oon kateellinen tuosta mustasta MACin kiillosta, oli loppu Helsingistä jo viime viikolla...

  ReplyDelete
 3. Nekku: sitten vain Punanaamioon ;) Ei olleet edes kalliit, sormus taisi olla 3.90€ ja kaulakoru muistaakseni 6.90€. Ihan tällä vikolla ostin.

  Saila: Tuo kiilto on kyllä ihana. Yllätyksekseksi yksi vielä löytyi Turusta! Ja kiiltoa olen käyttänyt ihan päivittäin eli on ihan käyttökelpoinenkin, mustalla huulipunalla taas ei perheeltä suukkoja herunut. LOL

  ReplyDelete
 4. so what are you going to be for halloween;) have you tried meow foundations in other shades, as green or white?

  ReplyDelete
 5. I'm going to be very scary (but still pretty :D) witch, as always. I have my old evening gown (black with corset top) and black wig. Last year our neighbour's little girl cried when she saw me...

  I bought only the white foundation, haven't received it yet, and also lightest (0) foundation Sphynx (I use 2 Mau/Sphynx normally). I won't use only white but I wanted because I want to make my skin lighter than it really is.

  Too bad I didn't get that green foundation... My son will be alien and that would have nice on his hands :D

  ReplyDelete
 6. ohhh is that a bat ring? Loving that and the necklace.

  http://eliza-mclellan.blogspot.com/

  Ex

  ReplyDelete
 7. Missä oikein juhlitte Halloweenia Suomessa? En ole nimittäin koskaan... :(

  Ehkä ystävien puute vaikuttaa asiaan. Olisi kuitenkin kiva joskus laittautua noidaksi.

  ReplyDelete
 8. Eliza: It's a bat ring and quite cute :D

  Kutsun meillekin varmaan halloween viettoon mutta ystäväni pitää aina juhlat myös :) Enemmän näitä kutsuja on tullut nyt kun lapset ovat hieman isompia. Yleensä siis ihan lasten iloksi järjestetään.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…