Skip to main content

Rock rock!

I've found so many nice product from Hong Kong :D Reviews coming later. I love Anna Sui's parfumes and now I bought the newest one: Rock me! This is fruity but not too sweet, here is the description from Fragrantica:

"Rock me is a fruity-floral combination of notes which is filled with liveliness and attraction. Top notes incorporate William pear, green orange and peach skin, which add aromas of a heart – honeysuckle, jasmine and lotus. A base encompasses cedar, amber and vanilla. Starting from fruity and flirty opening, over gentle song in the heart, the fragrance finishes with warm and dynamic accords."

And then I found Vera Wang's Rock princess... That bottle was just so pretty so I had to get this to ;) When I apply this, I think it smells like bananas :D I don't really feel that the scent is "rock" at all... This is also quite sweet but not very strong. I could use this at work.

"Top notes are peach, raspberry and bergamot; middle notes are heliotrope, rose, jasmine and lily; base notes are cashmere wood, musk, iris and coconut." Description from Fragrantica.

This Smashbox cream eyeliner kit looks very nice, I hope the qulity is ok too.



And here is picture of my new cometics. I had to get eye lash curles from Anna Sui because those just looked so nice :D



Kaikenlaista on siis reissusta löytynyt ;) Tuoksuista tarttui mukaan Annan Sui uusin Rock me! ja nyt vielä Vera Wangin Rock Princess. Ihania molemmat!

Toivottavasti kuvassa olevan Smashboxin cream eyeliner kit on kivalaatuinen, helppo ainakin reissussa ja pieneen tilaan mahtuu monta väriä. Anna Suin taivuttimet tuli hankittua ulkonäön takia, musta lilat olivat vain niin kauniit.
Lämmitettävät taivuttimet tarttuivat myös mukaan, kun täältä niintä saa sen verran halvalla.

Kertoilen tuotteista toki lisää, kunhan pääsen paremmin testaamaan.

Comments

  1. Haha I like how Bananas do not = Rock!

    The Smashbox liner kit has been on my mind for awhile...I keep wanting to get it and then thinking I'll never use it! I can't wait for your review!

    ReplyDelete
  2. Yes, bananas do NOT rock :D

    I tried Smashbox eye liner today and it lasted the whole hot day! My eyelids are not oily but it really was a HOT day here.

    ReplyDelete
  3. Oikein turvallista ja hauskaa reissua! Juurikasvu näyttää olevan poikki tällä hetkellä, joten kysäsen sulta, jos vaistailisit kun kerkeet... Sulla kun on kokemusta useammasta mineraali-nettifirmasta, niin onko muistikuvaa, onko jossain/jos, niin missä myytävänä sellasia paksuja meikkikyniä, niinkun NYX jumbo eye pencil? Jostakin on mun päähän jääny, että jollakin nettifirmalla olis vastaavanlainen ollu, mutta en kyllä löydä... KIITOS!!!

    ReplyDelete
  4. Mitä eroa lopputuloksessa on tavallisilla ja lämmittettävillä ripsientaivuttimilla? Kaikkea kivaa näytät ostanut :)

    ReplyDelete
  5. Anonyymi: Ei valitettavasti mitään muistikuvaa moisesta... Haaveilen itsekin NYXin kynistä :D

    Sof: Tämä on ensimmäinen lämmitettävä taivuttimeni (ja vielä ihan käyttämätön) mutta erona on siis se, että tavallista käytetään ennen ripsaria ja lämmitettävällä vain painetaan kevysti ripsiä, kun ripsari on jo laitettu. Tosiaan en ole vielä testannut, toivottavasti toimii noin :D Ripseni ovat niin ärsyttävän suorat, että välillä taivutetut ripset läsähtävät ripsarin laitettuani...

    ReplyDelete
  6. you scored some great product. I really like Smashbox and I think you will really like the liners...

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "