Skip to main content

The She Space Libra & Hope Quad 2 swatches

I just noticed that The She Space Scorpio Astrology collection is up! Yippee :D

"Scorpio joins the party! And might I just add that these colors are actually darker than they appear in the photos...so please keep that in mind!" says Heather.

One of my favorites is this one:

TERROR IN THE STREETS: Deep plum burgandy shimmer with gold, pink and copper twinkle

The She Spacen Skorpiooni-horoskooppikokoelma on nyt ostettavissa ja aika ihanilta näyttävätkin :) Heather tosiaan mainitsi, että sävyt ovat oikeasti tummemmat kuin kuvissa eli se kannattaa pitää mielessä. Silmääni iski heti tuo kuvassa oleva Terror in the streets.

______________________________________________Oops.. I've been bad ;) I received The She Space, Detrivore and Aromaleigh orders today! Here are the swatches of TSS pigments first, if this helps you to choose what to order from the sale I mentioned a few posts ago.

Hupsan... On tullut vähän shoppailtua ;) Sain tänään The She Space, Detrivore ja Aromaleigh tilaukseni. Swatchasin nyt nämä TSS:t, jos vaikka auttaa ale-pigmenttien valinnassa. Alesta lisää muutama postaus sitten.


LIBRA COLLECTION
1st row: Social pleasure, Harmony of heart, judge and jury, flirty flit flirt, active enthusiast, innate optimist
2nd row: one true mind, even steven, gentle giants, tipping the scales, too cool for school, happy and lucky

My favorites are Active Enthusiast and Too cool for school, you can find the collection from here.
ACTIVE ENTHUSIAST: Dirty navy sparkle with layers of pink and copper plus a crystal twinkle
TOO COOL FOR SCHOOL: Silver pewter shimmer with a hint of cotton blue


Suosikkini Libra-kokoelmasta ovat Active Enthusiast ja Too cool for school.


1st row: freebie lippies (not available purchase, at least no yet) Fabulous me! and The prettiest SHE!
2nd row: The Mirror loves me, Absolutely fabulous, Born beautiful, Embrace the fabulous face & Crazy for Crabs.

Crazy for crabs is from Cancer Astrology collection. I bought this because of it's name because my lovely daughter is Cancer and I crazy for her. LOL

The other pigments are from Hope Quad 2. These are prettier than I thought, very nice! The colors are neutral but not at all boring. Lightes shade, Mirror loves me, is also the pigment in my blog giveaway.

THE MIRROR LOVES ME: soft creamy pearl taupe with a hint of crystal sparkle ABSOLUTELY FABULOUS: Sheer rose taupe pearl
BORN BEAUTIFUL: Wine-raisin pearl
EMBRACE THIS FABULOUS FACE: Deep dark cocoa with hint of plum and traces of twinkle.
These colors were intentionally designed to be suitable for all skin tones!Crazy for Crabs on Rapu-horoskooppikokoelmasta ja pakkohan tuo oli saada, ihan nimen takia :D Tyttäreni Mini on siis rapu! Muut pigmentit ovat Hope Quad 2 kokoelmasta ja ovat ihan mielettömän kauniit: neutraalit ja hillityt mutta eivät yhtään tylsät! Vaalein sävy, Mirror loves me, on osana blogini seuraavaa arvonta.

________________________________________________

EOTD with The She Space Glitz-pigments:

-GOSH primer
-TSS Lime-Ricky squeeze (lid)
-TSS Sweet tart terrol (crease, lower lid)
-MAC Blitz and glitz fluidline

Comments

 1. Voi ei voi ei voi ei! Just kun ehdin tehdä She space-tilauksen hyvissä ajoin ennen kuin alen piti loppua 24. päivä niin nyt Scorpiot on sivuilla ja sävyt on ainakin kuin tehty tälle skorpionille!

  ReplyDelete
 2. *runs to check out Scorpio*

  I really love the Libra collection! Especially Harmony of Heart and Active Enthusiast. I was really impressed with this collection!

  Crazy for Crabs is so pretty. I'm a Cancer too, so of course I have a full size of it too!

  I love the look. You look great in greens, have I told you that? XD

  ReplyDelete
 3. Okay. Scorpio collection? Gorgeous!!

  ReplyDelete
 4. Okay... And I have a few pigments more soon ;) I *NEED* all the plums! But no pinks here this time :)

  keijukainen: Älä, juuri tilasin myös :D Onneksi toisaalta 2 tilausta kolahti sen jälkeen luukusta eli... ^-^

  Itse olen kaksonen ja vihreä Gemini kokoelma oli kyllä ihan täydellinen... Ja lapsista piti hankkia omansa myös :D

  ReplyDelete
 5. Ihania! Mä odottelen innolla jousimieskokoelmaa, jos siitä vaikka löytyisi jotain mikä saisi mut testaamaan kyseistä puljua ;)

  ReplyDelete
 6. Katselin Scorpio-sarjaa nyt tarkemmin ja huomasin, että siellä on aika paljon luumuisia sävyjä. En oo hirveästi luumuihin panostanut, vaikka muita violetteja tuleekin käytettyä, kun joskus nuorempana sain kunnon mustasilmäefektin aikaiseksi tummalla luumulla. Pitäisköhän antaa luumuille nyt uusi mahdollisuus :)

  Mihin sävyihin luumua kannattaisi yhdistellä?

  ReplyDelete
 7. great swatches and another gorgeous MU! thank you for taking part in my first giveaway:)

  ReplyDelete
 8. Pitää antaa mahdollisuus :D Luumun kanssa käytän usein v.punaista, beigeä, persikkaa ja suosikkiniyhdistelmääni v.vihreä-luumu.

  ReplyDelete
 9. Persikka-luumu kuulostaa hyvältä ja muistelen et Blushing teki joskus hienon kulta-luumu-meikin blogiinsa. Ne vois käydä mullekin hyvin. Vaaleanvihreää täytyy ehdottomasti kokeilla, sitä en ois ees tullu ajatelleeksi. Vaaleanpunaiseen suhtaudun varauksella, koska pelkään niitä mustelmia :D

  Johtopäätös: Scorpiot tilaukseen ;)

  ReplyDelete
 10. LOL :D Ja vaaleanpunainen on noista vähiten myös mieleeni, ehkä persikkainen v.pun. saattaisi olla ok. Mutta (lämmin) v.vihreä on ihana luumun kanssa!

  ReplyDelete
 11. Huomasin just miten hyvä oon ollut välttelemään luumua kun löysin blogisi kätköistä aika monta luumuyhdistelmää, jotka on menneet täysin ohi..

  Joka tapauksessa tuo AL:n Hydrangea-Lisianthus-yhdistelmä oli tosi nätti joten lisään vaaleat hohtavat violetit luumulistalle samantien.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …