Thursday, October 22, 2009

FOTD Sassy Minerals Pixie SprinklesToday I tried warmer look with Sassy Minerals and I really like this one! These pigments are so easy to blend and I infact forgot to blend the edges this time :D I noticed that neutral light foundation was a bit too greyish for me (since I'm peachy neutral, not "true neutral") but Cool light seems to be better match. I really like this foundation too: looks very natural but gives also great coverage!

Tänään jatkoin Sassy Mineralsin testailua (ja olen sen verran ihastunut, että samalla linjalla jatketaan :D). Nämä luomivärit ovat niin helposti häivytettäviä, unohdin jopa häivytellä rajoja puhtaalla siveltimellä tällä kertaa! Testasin myös Cool light pohjan, joka on parempi kuin neutral light. Tuo neutral taitaa olla tosiaan tällä firmalla enemmän "true neutral" (=aika harvinainen ihonsävy), kun taas itse olen huomattavasti yleisempi neutraali, jossa sekä punaista että keltaista sävyä. Ihoni tuli siis hieman harmahtavaksi tuolla edellisellä, nyt selvästi raikkaampi.
Pohja on muutenkin aivan ihana: näyttää luonnolliselta mutta peittää hyvin.

Tuossa sivusa on kysely blogin kielestä, vastailkaapa ihmeessä. En ole siis lopettamassa suomeksi kirjoittelua, varsinkaan jos ette halua :)-Meow equilibrium primer
-Sassy Cool light foundation
-Meow sunsplasher (mau medium)
-Sassy Pinch me! Blush

-GOSH primer
-Sassy Pixie Sprinkles (lid)
-Sassy territorial (crease, lower lid)
-Sassy Silk Sheets (browbone), This is my HG highliter!
-MAC Dipdown fluidline
-Lumene excellenght mascara (brown) + Shiseido mascara base

-MUS Bare beauty lipliner
-Aromaleigh Limbo lippie

9 comments:

 1. Aivan ihana tuo Pixie Sprinkles!

  Tuli mieleen tuosta kielikyselystä, että mä luen yleensä sun tekstit englanniksi ihan laiskuuttani, koska ne on ekana järjestyksessä :D

  ReplyDelete
 2. I'm adding Sassy Minerals on my to-try list. I love the warm tone of your eye makeup. I always enjoy looking at your eotds as they are so nice, wish I could get mine to look that way :)

  ReplyDelete
 3. Keijukainen: Näin itsekin teen monessa blogissa :D Tosin yritän kirjoitella suomeksi enemmän, tuo englanti kun ei niin vahva ole... Itse asiassa tuskin olisin ikinä koko blogia aloittanutkaan, jos olisin tiennyt kirjoittavani myös englanniksi. Pelottava ajatuskin :D

  Ida: Thank you :) Sassy minerals is definitely worth trying! I'll post swatches in a few days.

  ReplyDelete
 4. Ooh this is beautiful!! I really love Pixie Sprinkles on you!

  ReplyDelete
 5. Lisa Kate: You would looks great with Pixie sprikles too :D I was quite sure I won't like Territorial, I usually don't like colors like that, but it was just lovely!

  ReplyDelete
 6. Very lovely colors. your skin always looks so flawless. You are divine!!!!

  ReplyDelete
 7. Heps,
  yhdeksän jälkeen postimies toi huulikiillot eli kiitoksia paljon nopeasta toimituksesta!

  ReplyDelete
 8. Hei, tänään tuli paketti perille. :)

  Semmoinen kysymys, että miltä mineraalifirmalta olet löytänyt parhaiten mattana pitävät pohjat? Itsellä kun on ongelmia T-alueen ja poskien liiallisen kiillon kanssa. Kauheata peittävyyttä en tarvitse kuitenkaan.

  EDM:n pohjia tällä hetkellä käytössä, ne ovat ihan ok mutta kiinnostaisi testata muitakin. :p

  ReplyDelete
 9. Krista: Thank you, you are always so kind :)

  Emma: Mukava, että tulivat nopeasti :)

  Safire: Itsellä ei ole rasvoittumisongelmaa mutta olen kuullut, että sopivia löytynyt esim Meowilta (vaihtelevasti eri koostumukset) sekä LaurEssilta Minimalist. Ja uusimpana vinkkinä vielä se, että viimeistypuuterina voi käyttää ihan Maizenaa. Tuon kokeilu ainakaan kovin kalliiksi tule :D EDM:n pohjat ovat ihan ok mutta suoraan sanoen lähes kaikki muut testaamani ovat olleet kivampia!

  Tänään pitäisi saada valmiiksi Sassy Minerals-arvio ja uusi paketti kolahtikin jo luukusta ;) Ihanuuksia (en tosin ole vielä testannut kuin huulikiillon :D) mum mum's craftsilta. Jee!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails