Skip to main content

Some Aromaleigh swatches too

And some Aromaleigh swatches.
Ja muutama Aromaleigh swatch vielä.


Pomegranate Pure Rouge (neutral)- a lush fruity color, gorgeous with a tan! Soft shimmer.
Candy-O Rocks! Sonic Rouge-Wicked fuschia!

I bough mini jar of Pomegranate right away and do not regret :D It's one of my favorites!

Ostin suoraan minipurkin Pomegranate-poskipunaa ja onneksi ei kaduta :D Yksi suosikeistani!


Ambre Bete Noire Eyeshadow- Rich deep golden olive brown with highlights of pink.
Sabine Bete Noire eyeshadow- Vivid sparks of violet and pink within a base of richly pigmented smokey copper.
Rockbottom Rocks! Eyes- Deepest darkest sinful brown with dark indigo blue sparks.
Campanula Satin Petals Frost Eyeshadow- A subtly warm brown with coppery and silvery highlights.
Lychee Opulent Lustre- Deeper rose-brown raisin shade that shines!
Soul Takes Flight-
A deep smokey grey/black frosted base with wine undertones, brilliantly offset with sparks of aqua, pink and violet.

I love all of the Bete noires, I dont't understand why it took me this long to order Ambre :-O If you haven't ordered Les papillons yet, soul takes flight is one of the must haves.

Bete noiret ovat Aromaleighin upeimpia sävyjä, ihme etten ole aiemmin Ambrea hankkinut :-O Ja jos et ole Les Papillons-sävyjä vielä tilannut, Soul takes flight on ihan must have.


Zephyr's Breeze: A brilliant warm green, rich with pearls and silver, and sparkles of yellow radiating pink flashes of light.
Glowing Luna:
A pigmented warm green yellow... or yellowish warm green? You choose. Sparks of copper and pink add an ethereal dimension.
Dew Pure Hue: A pale green fine shimmer.
Cielo Pure Eyes Frost Eyeshadow: A pale, soft and shimmering baby blue, heavenly!
Celeste Eye Lustre: Shimmering pearl jade green, mid-tone.
moonagedaydream Rocks!: exquisite deep teal blue with gold shimmer.
Morphing Moon:
My favorite teal shade to date. Smooth and faceted with rich dimension and shimmer, like the scales of a butterfly's wings.

I ordered full sizes of Zephyr's breeze, Glowing Luna and Morphing moon from les Papillons collection. Only samples in this picture are Cielo and Celeste, and Celeste is so pretty... And moonagadaydream is one of my faves too.

Tilasin Les Papillons-sävyistä täysikokoiset myös Zephyr's breezestä, glowing lunasta ja morphing moonista. Ainoat samplet tässä kuvassa ovat cielo ja celeste, celestekin näyttää aivan upealta... moonagadaydream on myös suosikkejani.

Comments

 1. Onpa upeita! :o Etenkin Morphing Moon näyttää aivan mielettömältä.

  Olen muuten aivan ihastunut Meowin Pampered Puss -pohjaan :) Oikea sävykin löytyi, Sleek Ocicat. Muutkin tuotteet ovat aivan ihania, Equilibriumista tuli HG välittömästi (näistä tulossa piakkoin blogipostausta). En olisi varmaan ilman sun juttujasi ainakaan vielä tilannut Meowilta, eli tuhannet kiitokset!

  ReplyDelete
 2. Tekisitkö joskus postauksen Giovannin hiustuotteista mitä olet kokeillut? Kiinnostaisi kuulla enemmän näistä, kun mainitsit parhaaksi koskaan käyttämäksesi hoitoaineeksi Giovannin 50:50:n.

  ReplyDelete
 3. Ja nyt sain jotain kirjoitettua Giovanneista :)

  http://fashionedinfinland.blogspot.com/2009/10/giovanni-haircare-review.html

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…