Skip to main content

Home again :D Giveaway coming 14th of October!

**New giweaway, December 2009, here**


Oh, it's always nice to travel and so nice to return home! Finland is so peaceful and quiet after China ;D I'm still very tired so this time I'll post a lot of pictures. The date for giveaway is 14th of October. Make sure you name is in the "Followers", it's the only way to enter.

On aina mukava lähteä reissuun ja vielä mukavampi palata kotiin! Suomi tuntuu niin rauhalliselta ja hiljaiselta Kiinan jälkeen :D Aikaero vaivaa vielä, joten tässä kuvapainotteinen postaus. Arvonta suoritetaan 14.10. illalla, varmista että nimesi löytyy sivupalkista kohdasta "followers" (muuten ei arvontaan osallistu).

Here is the picture of what I bought for me:

Tässä omat ostokseni sekä muutama myyntiin menevä mascara guard:


Sorry about not so good picture and once again, I do not understand why Blogger rotates pictures by itself :-O

Pahoitteluni epätarkasta kuvasta ja taas kerran en tätä Bloggeria tajua, kääntää näitä kuvia itsekseen.

My first impressions of the product I bought, I'll of course tell more after I've used these longer period of time:
-Giovanni 50:50 balanced conditioner: probably the best hair conditioner I've ever had.
-Giovanni Tea Tree Triple Treat shampoo: my favorite Giovanni shampoo
-Shu Uemura brush cleansers: my long time favorites!
-Shiseido mascara base: I absolutely love this! So much better than Clinique's version!
-Revlon Double Twist wp mascara: good but I've had better ones. I really like the brush.
-Anna Sui Lash curlers: ok but Shu Umerura's are better, I love the color though ;)
-Smashbox eyeliner kit: I love this one! If you have oily lids, this might not stay s long as waterproof gel liners.
-Silicone facial cleanser: I didn't expect much but I really like this :D just use with you normal cleansing gel.
-Eyebrow scissors: These really work :D Very nice if your eyebrows grow too long.

Ensimmäiset fiilikset ostamistani tuotteista, kirjoittelen lisää kunhan testaan paremmin:
-Giovanni 50:50 balanced conditioner: todennäköisesti paras koskaan omistamani hiustenhoitoaine!
-Givanni Tea Tree shampoo: Suosikkini Giovannin shampoista
-Shu Uemura Brush Cleanser: pitkäaikainen suosikkini
-Shiseido mascara base: Suosikkini! Niin paljon parempi kuin Cliniquen versio. Hintaa tällä oli HongKongissa noin 13€ (150HKD).
-Anna Suin ripsien taivuttimet: Ihan hyvät ja niin nätit mutta Shut ovat silti paremmat.
-Smashbox cream eyeliner kit: Ihana! Ei varmaan pysy rasvaisilla luomilla wp geelirajausten veroisesti.
-Silikoninen kasvojen pesu/kuorintaläpyskä: En paljoa odottanut mutta tämähän on oikein hyvä :D Käytetään normaalin kasvojenpuhdistusaineen kanssa.
-Kulmakarvasakset: Nämäkin tosiaan toimivat :D Eli jos on taipumusta liian pitkiin kulmakarvoihin, tällä ne saa näppärästi siistittyä.
-Revlon Double twist mascara: Ihan ok, tykkään kyllä harjasta.


And I forgot my christmas present (Anna Sui's Live your dream edt) from the first picture, so a new pic here:

Ja edellä olevasta kuvasta jäi sitten joululahjani (Anna Suin Live your dream-tuoksu):


_________________________________

Here is the picture of the blog giveaways: 1st (international), 2nd (EU only) and 3rd prize (Finland only). The winners will be drawn 10/14.

Ja tässä kuva vielä blogin arvontapalkinnoista: 1. (postitan kansainvälisesti), 2. (vain EU) ja 3. (vain Suomi). Arvonta suoritetaan 14.10. illalla.

_____________________________________________

My EOTD with HiFi Cosmetics (HiFi millions of peaches (lid), HiFi wanted (crease), Smashbox brown cream liner, Shiseido mascara base & Iconic mascara):

Päivän meikki HiFi Cosmeticsin pigmenteillä (Millions of peaches liikkuvalla luomella ja Wanted varjostuksessa & alaluomella), Smashboxin ruskea rajaus, Shiseidon mascara base+Iconic mascara:


______________________________________________

And NOTD with Bourjois 24, I really do not know how to describe this color... It's lovely though :D

Ja lopuksi päivän kynnet uuden Bourjoisin lakan (väri 24) kanssa, en todellakaan tiedä miten tätä väriä kuvailisi... Kaunis kyllä on :D


inside with flash.

Comments

 1. Voi miten kivan näköisiä palkintoja! Nyt sitten vain toivomaan kovasti että onnetar suosii. :)

  Mikähän siinä muuten on, että ulkomaisia tuotepakkauksia ja tuotteita on niin hauska katsella, kaikki tuntuu kauhean eksoottiselta ja kiinnostavalta. :D

  ReplyDelete
 2. Totta! Näistäkin pakkauksista näkee, että tuolla ihannoidaan suuria ja pyöreitä silmiä.

  ReplyDelete
 3. Glad you're home safe! You got some really nice stuff. I love Giovanni 50:50 balanced conditioner, I use the shampoo too (can't get used to the smell in the tea tree shampoo)

  Can't wait to hear all about it!

  ReplyDelete
 4. Miksi tosiaan suomessa ei myydä mitään noin kivaa? Ihania ostoksia ja mitä matkakuvia näin niin olisipa kokemus päästä matkalle :)

  ReplyDelete
 5. Hope you enjoyed your trip. Fantastic goodies.

  http://eliza-mclellan.blogspot.com/

  Ex

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…