Tuesday, October 13, 2009

SALE @ The She Space!

OMG, Heather is turning 40 and there is a INCREDIBLE sale @ The she space! All eye colors will now be only 2,50 USD/piece :-O No code needed.

Ei voi olla totta! Heather täyttää 40 v ja sen kunniaksi The She Spacella on melkoinen ale :-O Kaikki luomivärit vain 2.50 USD/kpl. Tarjous voimassa 24.10. saakka, koodia ei tarvita.

"I HAVE MARKED EVERY SINGLE full size INDIVIDUAL PIGMENT DOWN TO JUST $2.50....NOPE YOU DIDN'T READ THAT WRONG.....$2.50 FOR A FULL SIZE PIGMENT! This sale runs today, October 13th through Saturday October 24th!"


5 comments:

 1. I ordered the Oh Georgio...collection...Yippee.....

  ReplyDelete
 2. Argh, oot ihan mahdoton! Hurahdin tilaamaan Aromaleighilta jo sun takia ja nyt on hurahdus edessä TTS:nkin. Sitten en kuitenkaan uskalla käyttää värejä julkisesti :D

  Nyt vaan mietin tilatako kuitenkin vain sampleja, kun niitä saisi niin monta jopa alennetunkin full sizen hinnalla.

  ReplyDelete
 3. Emma: Sorisori =D Mutta äkkiäkös sitä väreihin tottuu! Alkuun käyttelet kevyellä kädellä neutraalien seurana ja pian sitä onkin jo ihan väriaddikti. LOL

  Samplet on kyllä TSS:llä halpoja ja muutenkaan noissa sampleissa ei virhehankinnat niin harmita... Otan itsekin tällä kertaa vain muutaman suosikkini vakivalikoimasta ja sitten noita muuten vain paketteina myytäviä sävyjä.

  Samplekoot ovat toisinaan pienempiä mutta välillä noissa pusseissa on oikeasti melkein puolipurkkia!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails