Skip to main content

SALE @ The She Space!

OMG, Heather is turning 40 and there is a INCREDIBLE sale @ The she space! All eye colors will now be only 2,50 USD/piece :-O No code needed.

Ei voi olla totta! Heather täyttää 40 v ja sen kunniaksi The She Spacella on melkoinen ale :-O Kaikki luomivärit vain 2.50 USD/kpl. Tarjous voimassa 24.10. saakka, koodia ei tarvita.

"I HAVE MARKED EVERY SINGLE full size INDIVIDUAL PIGMENT DOWN TO JUST $2.50....NOPE YOU DIDN'T READ THAT WRONG.....$2.50 FOR A FULL SIZE PIGMENT! This sale runs today, October 13th through Saturday October 24th!"


Comments

 1. I ordered the Oh Georgio...collection...Yippee.....

  ReplyDelete
 2. Argh, oot ihan mahdoton! Hurahdin tilaamaan Aromaleighilta jo sun takia ja nyt on hurahdus edessä TTS:nkin. Sitten en kuitenkaan uskalla käyttää värejä julkisesti :D

  Nyt vaan mietin tilatako kuitenkin vain sampleja, kun niitä saisi niin monta jopa alennetunkin full sizen hinnalla.

  ReplyDelete
 3. Emma: Sorisori =D Mutta äkkiäkös sitä väreihin tottuu! Alkuun käyttelet kevyellä kädellä neutraalien seurana ja pian sitä onkin jo ihan väriaddikti. LOL

  Samplet on kyllä TSS:llä halpoja ja muutenkaan noissa sampleissa ei virhehankinnat niin harmita... Otan itsekin tällä kertaa vain muutaman suosikkini vakivalikoimasta ja sitten noita muuten vain paketteina myytäviä sävyjä.

  Samplekoot ovat toisinaan pienempiä mutta välillä noissa pusseissa on oikeasti melkein puolipurkkia!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…