Skip to main content

Make Up Store COVER ALL MIX


Cover all mix (swatches below)

I finally found my HG product to cover my dark under eyes! I got idea from lovely Sagu (Happy Contours) and absolutely LOVE this product :D Cover all Blue is quite dark and orange-y but it works, really! I've never used this dark product under eyes before. Cover all mix has also two other colors: Cover all red (yellow) and light beige to lighten up the other shades.

It's also possible to buy the colors separately but I wanted to have this one :) MUS has also Cover all mix-Dark for darker skintones.

"Cover All Mix is a high pigmented concealer that neutralizes and covers. The yellow concealer covers red areas such as spots and blood vessels. The orange-red concealer covers blue areas like dark rings under the eyes. The beige concealer lightens up skin tones and the other to concealers. It is also perfect as a primer for your eyeshadows. Apply with a synthetic brush for at thin result. You can also mix the concealer with Blend & Fix for a creamier product."

Make Up Store is Swedish company and it was founded by man named Mika Liias (his parents are in fact originally from Finland). This company has also a GREAT selection of lip liners (over 40?) and I LOVE color called Nude Beauty! More about that later.

Have you tried MUS products? Which are your favorites?


Löysin vihdoinkin HG-tuotteeni silmänalusille! Idean sain ihanalta Sagulta (Happy Contours) ja olen käyttänyt tätä nyt päivittäin. Cover all Blue on aika tumma ja jopa oranssinen mutta todellakin TOIMII! En ole koskaan aiemmin näin tummaa väriä käyttänyt silmänalusilla (mutta olisi ehkä pitänyt :D). Cover all mixissä on tämän lisäksi kaksi muutakin sävyä: Cover all red (keltainen) sekä vaalea, jolla muita säyjä voi vaalentaa.

Sävyt saa ostettua myös eriksen mutta tämä Cover all mix oli niin kiva ja kaupan päälle sai vielä siveltimen ;) Saatavilla on myös Dark-versio tummille ihoille. Hintaa tuolla oli 27€/18g (koko on tosiaan reilu) ja yksittäiset sävyt ovat noin 17.50€.

MUS on siis tosiaan ruotsalainen firma ja perustajan, Mika Liiaksen, vanhemmat ovat suomalaisia. MUSin valikoimista löytyy ihan käsittämätön määrä huultenrajauskyniä (yli 40?) ja Nude Beauty on ehdoton suosikkini! Lisää siitä myöhemmin.

Onko muita Cover all-tuotteisiin ihastuneita? Mitä muita suosikkituotteita olette Make Up Storelta löytäneet?

Comments

  1. Cover all mix on ihan loistava! Paras peitetuote ikinä, en aio vaihtaa. :) Muita lemppareitani MUS:lta ovat olleet ihanat Twinkle eyeshadow't, mutta luulen, että niitä ollaan vetämässä pois markkinoilta (tai niiden valmistus on jo lopetettu, en ole varma). Surku.

    ReplyDelete
  2. Tiesin että tykkäisit tuosta tuotteesta! :D Mäkin olen harkinnut Cover All Mixin hankkimista, kun talvi-ihollani tuo pelkkä Blue saattaa olla liian tumma.

    ReplyDelete
  3. Cover all on tosiaan näppärä :D Tuohon sai ainakin nyt kaupan päälle vielä siveltimenkin, joka on ihan kelvollinen tuotteen levittämiseen!

    En tajua miten en aiemmin ollut huomannut tuota huultenajauskynävalikoimaa! Siis ihan_mieletön! Jopa Nude Beautya vaaleampiakin löytyi ja sen taidan vielä hankkia. Jotenkin omat huuleni näyttävät aina liian punaisiltä (yöks, jos neutraalia haluaa :D).

    ReplyDelete
  4. I LOVE Make Up Store's products! I like MUS's eyeshadows, eyepencils and gel liner and Cover All Mix is awesome!:)

    ReplyDelete
  5. Mä ostin MUSn luomivärin Pacific tuossa joku aika sitten ja olen vähän pettynyt. Tai sitten mä vaan en osaa laittaa sitä. Testerissä oli pigmenttiä tarpeeksi ja kun tein swatchin tuosta ostamastani luomiväristä oli se sellainen minkä odotin, mutta luomillani se oli aika pettymys. Varmaankin väärä sivellin/primer/mikä lie, mutta jatkan kokeilemista. Mähän saan sen vielä toimimaan kunnolla. :D

    ReplyDelete
  6. Serafia: Aikoinana yhden MUS cyber shadow-luomivärin ostin ja oli ihan surkea! Muita en ole testannutkaan, kun hyvin pian sen jälkeen mineraalit veivät meikäläisen mukanaan :D

    ReplyDelete
  7. Make Up Storelta on tullut kokeiltua ripsiväri, joka ei kuitenkaan sitten jäänyt pysyvästi mun valikoimiin. Aika peruskoostumus, hylsy oli silloin aika magee tummahkon hopeisenharmaa ja mustat tekstit päällä.. :)

    Luomivärejä on käytössä useampikin kappale, kun olen kokenut pigmentin hyväksi/riittäväksi JA kun ei sitä MACia täällä korvessa saa.. :P

    Cover All Mix on ollut mulla käytössä viimeiset 6 vuotta (jos äkkiseltään laskin oikein) ja kyllä se tuote on tähän asti ihan hyvin peittänyt mun arvet yms kivat virheet, mitä on ilmaantunut. :) Talvisin oon vähemmän käyttänyt, kun oon tälläistä korppuuntuvaa sorttia. :D

    Siveltimiäkin omistan parit kappaleet, joihin olen ollut ihan tyytyväinen.. Hintahan saisi tietty olla vähemmänkin, mutta emme valita. :P

    ReplyDelete
  8. Millainen koostumus tuossa on - kuivahko vai pehmeämpi? Paakkuuntuuko päivän aikana? Mietin hankkisinko silmänalusilleni tuon vai jonkun MACin peiteaineen ... oletko niitä testannut?

    Kävin eilen näpräämässä MUSin peiteaineita ja ainakin Hgin Sokoksella ne oli ihan kuivahtaneita ja kökköisiä :( Testaa sellaisesta sitten, hyi olkoon!

    ReplyDelete
  9. Henna: Kuiva! Mutta ei kökköinen. Testasin tänään sekoitella tuota Couleur Caramelin peiteaineen kanssa ja sekin tuntui toimivan. Kesällä tuo menee ihan noinkin mutta varmaan nyt talvea kohden täytyy saada tuolle kaveriksi joku rasvaisempi... Ja värinkin puolesta talvella on kivampi miksailla. Olen tosiaan yllättynyt tämän toimivuudesta ja pidin tätä esitellyttä MUS meikkaajaa ihan kahjona kun tällaista väriä silmien alle suositteli :D. MACia en ole testannut.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "