Skip to main content

Make Up Store COVER ALL MIX


Cover all mix (swatches below)

I finally found my HG product to cover my dark under eyes! I got idea from lovely Sagu (Happy Contours) and absolutely LOVE this product :D Cover all Blue is quite dark and orange-y but it works, really! I've never used this dark product under eyes before. Cover all mix has also two other colors: Cover all red (yellow) and light beige to lighten up the other shades.

It's also possible to buy the colors separately but I wanted to have this one :) MUS has also Cover all mix-Dark for darker skintones.

"Cover All Mix is a high pigmented concealer that neutralizes and covers. The yellow concealer covers red areas such as spots and blood vessels. The orange-red concealer covers blue areas like dark rings under the eyes. The beige concealer lightens up skin tones and the other to concealers. It is also perfect as a primer for your eyeshadows. Apply with a synthetic brush for at thin result. You can also mix the concealer with Blend & Fix for a creamier product."

Make Up Store is Swedish company and it was founded by man named Mika Liias (his parents are in fact originally from Finland). This company has also a GREAT selection of lip liners (over 40?) and I LOVE color called Nude Beauty! More about that later.

Have you tried MUS products? Which are your favorites?


Löysin vihdoinkin HG-tuotteeni silmänalusille! Idean sain ihanalta Sagulta (Happy Contours) ja olen käyttänyt tätä nyt päivittäin. Cover all Blue on aika tumma ja jopa oranssinen mutta todellakin TOIMII! En ole koskaan aiemmin näin tummaa väriä käyttänyt silmänalusilla (mutta olisi ehkä pitänyt :D). Cover all mixissä on tämän lisäksi kaksi muutakin sävyä: Cover all red (keltainen) sekä vaalea, jolla muita säyjä voi vaalentaa.

Sävyt saa ostettua myös eriksen mutta tämä Cover all mix oli niin kiva ja kaupan päälle sai vielä siveltimen ;) Saatavilla on myös Dark-versio tummille ihoille. Hintaa tuolla oli 27€/18g (koko on tosiaan reilu) ja yksittäiset sävyt ovat noin 17.50€.

MUS on siis tosiaan ruotsalainen firma ja perustajan, Mika Liiaksen, vanhemmat ovat suomalaisia. MUSin valikoimista löytyy ihan käsittämätön määrä huultenrajauskyniä (yli 40?) ja Nude Beauty on ehdoton suosikkini! Lisää siitä myöhemmin.

Onko muita Cover all-tuotteisiin ihastuneita? Mitä muita suosikkituotteita olette Make Up Storelta löytäneet?

Comments

 1. Cover all mix on ihan loistava! Paras peitetuote ikinä, en aio vaihtaa. :) Muita lemppareitani MUS:lta ovat olleet ihanat Twinkle eyeshadow't, mutta luulen, että niitä ollaan vetämässä pois markkinoilta (tai niiden valmistus on jo lopetettu, en ole varma). Surku.

  ReplyDelete
 2. Tiesin että tykkäisit tuosta tuotteesta! :D Mäkin olen harkinnut Cover All Mixin hankkimista, kun talvi-ihollani tuo pelkkä Blue saattaa olla liian tumma.

  ReplyDelete
 3. Cover all on tosiaan näppärä :D Tuohon sai ainakin nyt kaupan päälle vielä siveltimenkin, joka on ihan kelvollinen tuotteen levittämiseen!

  En tajua miten en aiemmin ollut huomannut tuota huultenajauskynävalikoimaa! Siis ihan_mieletön! Jopa Nude Beautya vaaleampiakin löytyi ja sen taidan vielä hankkia. Jotenkin omat huuleni näyttävät aina liian punaisiltä (yöks, jos neutraalia haluaa :D).

  ReplyDelete
 4. I LOVE Make Up Store's products! I like MUS's eyeshadows, eyepencils and gel liner and Cover All Mix is awesome!:)

  ReplyDelete
 5. Mä ostin MUSn luomivärin Pacific tuossa joku aika sitten ja olen vähän pettynyt. Tai sitten mä vaan en osaa laittaa sitä. Testerissä oli pigmenttiä tarpeeksi ja kun tein swatchin tuosta ostamastani luomiväristä oli se sellainen minkä odotin, mutta luomillani se oli aika pettymys. Varmaankin väärä sivellin/primer/mikä lie, mutta jatkan kokeilemista. Mähän saan sen vielä toimimaan kunnolla. :D

  ReplyDelete
 6. Serafia: Aikoinana yhden MUS cyber shadow-luomivärin ostin ja oli ihan surkea! Muita en ole testannutkaan, kun hyvin pian sen jälkeen mineraalit veivät meikäläisen mukanaan :D

  ReplyDelete
 7. Make Up Storelta on tullut kokeiltua ripsiväri, joka ei kuitenkaan sitten jäänyt pysyvästi mun valikoimiin. Aika peruskoostumus, hylsy oli silloin aika magee tummahkon hopeisenharmaa ja mustat tekstit päällä.. :)

  Luomivärejä on käytössä useampikin kappale, kun olen kokenut pigmentin hyväksi/riittäväksi JA kun ei sitä MACia täällä korvessa saa.. :P

  Cover All Mix on ollut mulla käytössä viimeiset 6 vuotta (jos äkkiseltään laskin oikein) ja kyllä se tuote on tähän asti ihan hyvin peittänyt mun arvet yms kivat virheet, mitä on ilmaantunut. :) Talvisin oon vähemmän käyttänyt, kun oon tälläistä korppuuntuvaa sorttia. :D

  Siveltimiäkin omistan parit kappaleet, joihin olen ollut ihan tyytyväinen.. Hintahan saisi tietty olla vähemmänkin, mutta emme valita. :P

  ReplyDelete
 8. Millainen koostumus tuossa on - kuivahko vai pehmeämpi? Paakkuuntuuko päivän aikana? Mietin hankkisinko silmänalusilleni tuon vai jonkun MACin peiteaineen ... oletko niitä testannut?

  Kävin eilen näpräämässä MUSin peiteaineita ja ainakin Hgin Sokoksella ne oli ihan kuivahtaneita ja kökköisiä :( Testaa sellaisesta sitten, hyi olkoon!

  ReplyDelete
 9. Henna: Kuiva! Mutta ei kökköinen. Testasin tänään sekoitella tuota Couleur Caramelin peiteaineen kanssa ja sekin tuntui toimivan. Kesällä tuo menee ihan noinkin mutta varmaan nyt talvea kohden täytyy saada tuolle kaveriksi joku rasvaisempi... Ja värinkin puolesta talvella on kivampi miksailla. Olen tosiaan yllättynyt tämän toimivuudesta ja pidin tätä esitellyttä MUS meikkaajaa ihan kahjona kun tällaista väriä silmien alle suositteli :D. MACia en ole testannut.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …