Skip to main content

EOTD Sassy Minerals Hot dateI love Sassy Minerals pigment called Hot Date :D I really like eyeshadows like this one: smooth and pigmented base with contrasting glitter. Aromaleigh has a full collection of this type eyeshadows: the Bete Noires. If you haven't tried Bete Noires, I highly recommendend those too! The contrasting glitter makes these so interesting. I also tried my new Too faced Liquif-eye today and I really like it.

Rakastan Sassy Mineralsin Hot date-pigmenttiä :D Muutenkin pidän juuri tällaisista pigmenteistä eniten: pehmoinen ja pigmenttinen pohjasävy ja lisänä eriväristä glitteriä. Tämän tyylisiä löytyy myös Aromaleighiltä kokonainen kokoelma. Aromaleighin Bete Noiret ovatkin suurimpia suosikkejani :) Kokeilin heti myös Too Facedin Liquif-eyetä (tällä saa luomiväristä helposti rajausvärin). Hieman nyt suttaantui mutta ensi kerralla osaan jo käyttää paremmin!

-GOSH eye shadow primer
-Sassy Immersed (lid)
-Sassy Hot Date (crease, lower lid)
-Sassy Silk sheets (browbone)
-Aromaleigh Drama queen eyeliner "Cocoa" with Too Faced Liquif-eye
-Shiseido mascara base+ Lumene Excellenght brown

IMMERSED: Shimmering blue green with flashes of gold and bronze
HOT DATE: Twinkling taupe with flashes of green, pink, copper and blue

Hope you like this one :) I have to try Sassy's Flash of Brilliance eyeliner tomorrow!

Comments

  1. I love the contrast of cool and warm colors with this!

    The Bete Noires are so gorgeous, I actually have them all (only a few full sized though, so its not as bad as it sounds tee hee)

    ReplyDelete
  2. so beautiful eyes))

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…