Skip to main content

Aromaleigh Bête Noir-swatchit sekä tilaaminen Aromaleighiltä

Tässä lupaamani swatchit Bête Noir-sävyistä:Vasemmalta:
-Colette Smoked indigo violet with blue highlight sparkle.
-Chantal Gorgeous dimensional, smooth dark grey with sparks of mysterious violet throughout.
-Bette Dreamy steel blue grey with sparks of green and gold.
-Amarante A rich, verdant warm green with olive smokiness and vivid blue shimmer.
-Darcelle Deep mysterious olivine with brilliant turquoise shimmer.
-Solange Deep, warm cocoa brown with bright green sparkle.
-Viviane Intense smokey bronzed violet with bright purple sparkles.
-Mireille Scrumptious cool purple with pink and coppery sparks.

Klikkamalla kuvaa suuremmaksi, näkee paremmin nuo timantit. Bete Noire ovat siis suosikkejani tummista mineraaliluomiväreistä, nämä ovat kuin kimmeltäviä jalokiviä! Tykkään :D Usein yhdistän nämä juuri "timanttien" väriseen luomiväriin, esim. jos pohja on ruskea ja timantit kirkkaan vihreät, laitan seuraksi vihreää. Hyvin helppoa kiireessä ;)

TILAAMINEN AROMALEIGHILTÄ

Aromaleighin samplet ja minikoot löytyvät aina suurimman koon alta. Eli klikkaa oikeaa tuotetta ja rullaa sivun alaosaan-> voilá!

Postikulut:
-5 USD vain sampleja ja/tai alle 40 USD tilaus
-12 USD isommat tilaukset (tai painon mukaan, jos tilaus on valtava)

Vakuutus on vapaaehtoinen mutta suositeltava, ilman sitä eivät korvaa kadonneita lähetyksiä. Alle 40 USD tilaukseen vakuutus teki lisämaksua 1,20 USD eli otin sen itsekin.

Toimittavat ulkomaille vain itse valmistamiaan tuotteita (eli mineraalituotteet ja mineraalihuulipunat), näissä tuotteissa lukee "This item ships internationally". Siveltimiä, hajuvesiä yms eivät tänne toimita.

Kansainväliset tilaukset on maksettava AINA PayPalilla.

We do not have the technical capability to disable acceptance of international credit cards, so our shopping cart will process international credit card payments. However, if we receive payment via international credit card, we will cancel your order, notify you via email, and request that you submit your order again with a Paypal payment.


Tilaamisen jälkeen sähköpostiin tulee kysely otsikolla RESPONSE REQUIRED: INTERNATIONAL CONFIRM. Tämän viestiin on vastattava, muuten tilaus peruuntuu. Viestissä vain varmistetaan, että tilaaja on lukenut tilausehdot ja vastaukseksi riittää "OK".Comments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…