Thursday, July 16, 2009

Pour me something tall and strong!Today I'm wearing Misa Pour me something tall and strong nail polish. I really love this color and Misa polishes, this is a little on the sheer side though...

And that EOTD below reminds me of my baby pictures and those "lovely" clothes we had back in 70's ;) No more yellow-brown looks for me. LOL
___________________________________________

Kynsissä tänään Misan ihana Pour me something tall and strong. Lakka levittyy kauniisti ja on koostumukseltaan ohutta. Kuvasta huomasinkin, että kenties vielä kolmas kerros olisi paikallaan... Nimettömään livahti lakkaa hieman enemmän ja se onkin jo nyt paremman värinen. Aamulla siis tiedossa pikalakkaus, onneksi minulla on nyt Mavadry! Lisäys: Kolmas kerros ei tuonut mainittavaa lisäpeittoa ja varsinkin nyt nuo kellertävät kynnen kärjet oikein paistavat läpi :/ Ihana lakka mutta peittävyyttä saisi olla pikkuisen enemmän. Uusi NOTD saattaa tulla siis hyvin pian!


Ja tässä vielä kamalin meikkini aikoihin :D Siis kaikki sävyt ovat yksinään ihan kivoja mutta yhdistelmä toi mieleen raidalliset potkuhousuni vauvakuvistani 70-luvulta. *heh* Ei enää keltainen-ruskea yhdistelmää, Nea! Oli tosi tylsä olo koko päivän, yök.
Pohjustus Urban Decay primer Potion (eli UDPP), luomella Fyrinnaen Banana Mochi ja Magic Missiles, varjostus The She Spacen Down and Dirty. Rajaus Indelible Chocolate mousse ja GOSH Golden Cadillac. Ripsiväri FLE wp ruskeana.

P.S. Kiitos Sikri ;)

No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails