Monday, July 13, 2009

Geeliä kulmiin

Nyt meni hermot Lumenen kulmavahaan ja päätin hankkia välittömästi uuden. Hermojen menemisessä "auttoi" suuresti tämä kuva. Juuri olin laittanut kulmavahaa ja eihän nuo kulmat totelleet yhtään, sojottavat minne sattuu!


Pohjustus GOSH Love that Violet! Luomilla vanhat LE-sävyt The She Spacelta: Chasing Whimsies, Confetti wars ja Julia's got the list. Rajaukset Indellible Black Cherry sekä alaluomella Isadoran Vibrant Violet ja Shu Uemuran Metallic purple.

Katselin Sokoksella Make Up Storen-versiota mutta en tuosta ollut ainakaan suurempia kehuja kuullut, joten en viitsinyt maksaa 12 €... Olen testannut myös The Body Shopin version mutta se ei ollut mistään kotoisin (ei alkuunkaan tarpeeksi pitoa). Muistin aikoinaan H&M:llä katselleeni kulmageeliä ja päädyinkin nyt siihen. Hintaa tuolla oli 4.95€, tuoksu valitettavasti voimakkaan alkoholinen. Tuubimainen putkilokin on kiva, vaihtelu taitaa tosiaan virkistää ;) No kunhan pitää kulmakarvat ojennuksessa! Minua ei haittaa, että geeli "tuntuu" (oikeastaan parempi niin, pysyvätpähän paikoillaan). Paras tämä on ainakin tähän mennessä testaamistani! Toivottavasti iho kestää tätä, jos ei niin seuraavana testiin tulee MAC.


Inci näkyy kuvaa klikkaamalla.

Miltä meikki muuten näyttää? Mies oli poissa kotoa ja katselin koko illan meikkivideoita. Sain ahaa-elämyksen Tiffany D:n videoista ja testasin eri siveltimiä.

Liikkuvalle luomelle laitoin nyt samaan tapaan kuin ennenkin mutta ennen laitoin varjostuksen NARS 12-siveltimellä (pencil brush), nyt taas MAC 217 (blending brush) siveltimellä. MAC 217 on iso ja pörheä, muistaakseni Charming Nails käyttää tätä varjostuksissakin? Tilasin toisen hetimiten Stokkalle, tarvitsen tätä myös häivyttelyyn. Ihanaa, kun saamme jossain vaiheessa oman MAC ständin Turkuunkin! Mineraalien kanssa täytyy olla varovainen, ettei sivellin ole täynnä jauhetta, perinteisen lumivärin kanssa toimii huomattavasti helpommin. Laitettuani varjostuksen 217:llä, lisäsin tummemmalla sävyllä pienemmän V:n mallisen varjostuksen NARS 12-siveltimellä. Toki harjoitusta vaatii vielä mutta ehkäpä tässä olisi ideaa?

Tässä vielä toinen EOTD:

Pohjustus Shu Uemuran Light green-voideluomiväri, sisänurkassa TSS Moonlight and Miracles, keskellä TSS Ying and Yang, varjostus TSS Dark side of light ja ulkonurkka Aromaleigh Darcelle. Kulmaluulla vaaleampaa sävyä Lumenen Arctic Duet Farewell to summerista. Rajaus Indelible Endangered (vaikka ruskea olisi ollut parempi, näin käy kun meikkaa ilman piilareita hyvin likinäköisenä ;) ja alla GOSHin Green boost, Lemon soda& Woody green. Muutenkin rajaus meni vähän niin ja näin, harjoitellaan vielä yhteispeliä tuon Line&Smudge-siveltimen kanssa ja ne piilaritkin toki hieman auttavat. LOL

4 comments:

 1. Kiitos milipili, treenit jatkuvat! Saas nähdä, koska mieheltä menee hermot, kun YouTuben tutorialeja katselen ;D

  ReplyDelete
 2. Mihinköhän tuossa kulmakarvageelissä tarvitaan sitä denaturoitua alkoholia? Tiedätkö sinä?

  Mistä olet hankkinut Shu Uemuraa?

  ReplyDelete
 3. Sikri:

  Ei tietoa miksi on dentaturoitua alkoholia.

  Shut ostan Hong Kongista, en ole selvittänyt mistä saisi tilattua Suomeen/ millä kuluilla.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails