Monday, July 27, 2009

Real (wo)men wear MANGLAZE!

Real (wo)men won't wear pink nailpolish! They wear... MANGLAZE!

And of course I had to have my own matte polishes :D Ordering is very easy and fast, this company has only 2 nail polishes (yet?). I'm so hoping for matte dark "poisonous" green! I ordered these amazing nail polishes 15 th of July and arrived today (27 th), not bad!

Aren't these so rock? I'm in love! Dark grey is Fuggen Ugly and black is Death tar.
Pakkohan minun oli omat ManGlazet saada, kun Beauty Babellakin on!

ManGlaze on siis pieni kynsilakkafrima joilla on vain kaksi sävyä mattaa kynsilakkaa: harmaa Fuggen Ugly ja musta The Death Tar. Lisää ovat tosin luvanneet kehitellä ja kuola valuen odotan vihreää. Siis mitään tietoa vihreästä ei ole, sen vain niin haluaisin :D Kurkatkaa sivujaan täältä.

Tilaaminen oli älyttömän helppoa, kaksi minuuttia siitä kun Beauty baben "mainoksen" näin, tuli jo tilausvahvistus. Hintaa lakoilla on 6.66 USD/ kpl. Postikulut olivat 6.24 USD eli alle 15€ tuli kaksi lakkaa kotiin postareineen. Ei paha! Maksu tapahtuu PayPalin kautta (rekisteröityminen PayPaliin ei ole välttämätöntä maksaakseen mutta nopeuttaa jatkoshoppailua, eli suosittelen). Tilasin nämä 15.7. ja saapuivat tänään 27.7.

Eikövätkös olekin aika ROCK? Nämä ovat niin i h a n a t! Mustaa Death taria nimettömässä , harmaata Fuggen Uglyä muissa.

4 comments:

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails