Skip to main content

Oi ihana Muse!

Kosmetiikkafrikki pärjää nykyään melkoisen vähillä tax free-ostoksilla reissuilla. Netistä kun usein saa samat tuotteet vieläkin halvemmalla ja nyt ei muutenkaan suurempia himotus-tuotteita ole ollut. Äiti toi reissusta tuliaisena Diorshow Iconic waterproof-ripsivärin ja sekin vielä odottelee käyttöön pääsyä. Iconic on toiminut minulla hyvin, pitänyt taivutuksetkin todella mukavasti, joten waterproofilta odotan paljon.

Mutta nyt uuteen ihastukseeni, ihanaan Museen! Kiinnostuin tästä Smashboxin paletista oikeastaan SilkNaturalsin sivuilla, kun SilkNaturalsin Karen (joka on muuten naimisissa suomalaissyntyisen miehen kanssa) oli tehnyt mineraaliversiot Muse-paletista. Jotenkin tässä kokoelmassa ei kuitenkaan mikään yksittäisistä väreistä vaatinut ostamista, joten asia jäi. Nyt kuitenkin Thomas Cook Scandinavian lentokoneessa lueskelin esitettä ja siellähän olikin ihana Artist eye palette in Muse! Päätin tilata sen paluulennolle, hinta oli 34€. Ei ollenkaan paha kymmenen sävyn paletista! Mukana on vielä sivellin, joka ei ole yhtään hullumpi sekään.


Kuva: www.smashbox.com

Paletilla on helppo tehdä hillittyjä ja sointuvia meikkejä, miksei rohkeampiakin yhdistelmiä mutta väreistä löytyy paletista tummempi ja vaaleampi sävy. Koostumus on hillitysti hohtava, pehmoinen ja hyvin levittyvä, tulee Isadoran Blooming Spring mieleen. Testaamani tummemmat sävyt ovat yllättävän vaaleita mutta toisaalta toimivat ainakin vaaleammilla todella hyvin. Ja toisaalta värillisen pohjustajan (GOSH kynä) kanssa värit sai näkymään todella hyvinkin. Mutta jos siis todella räväkkää palettia etsii, tämä ei ole oikea valinta.

Sävyjen nimet Smashboxin sivuilta, samassa järjestyksessä kuin ylläolevassa kuvassa:
Chocolate ja Biscuit
Dark Celery green ja Soft green
Dark Blue-grey ja Light silver-blue
Deep Orchid ja Sheer lilac
Coffee ja Rose copper

Loistavat swatchit löytyvät vielä KarlaSugarin blogista. Varsinkin lilat ja vihreät ovat mieleeni, yllättäen jopa Coffee ja Rose copperovat mieleeni (ovat sen verran hillityt). Paletissa on mukavaa se, ettei mikään väri ole ylitse muiden vaan pidän oikeastaan yhdeksästä sävystä. Yhden sävyn takia ostetuja minulla onkin jo hiukan liikaa, joten Blooming spring ja tämä ovat mukavia poikkeuksia!

Tuotteen inci: Mica, Zinc Stearate, Nylon-12, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Polyethylene, Magnesium Silicate, Boron Nitride, Silica, Lauroyl Lysine, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Isopentyldiol. May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides, Bismuth Oxychloride, Chromium Oxide Green, Ultramarines, Carmine, Manganese Violet, Ferric Ferrocyanide

Eikö olekin I H A N A?

Comments

  1. No on kyllä todella kauniin näköinen...! Tylsää ettei Smashboxiakaan saa Suomesta. Mun on muuten ollut vähän vaikea muodostaa käsitystä tästä Smashboxista, mutta eikös sekin ole alunperin jonkun meikkitaiteilijan perustama merkki?

    ReplyDelete
  2. Aika outo merkki minullekin. Tämä olikin nyt ensimmäinen kiinnostava tuote yleensäkään koko firmalta. Olen positiivisesti yllättynyt mutta varmaaan näissäkin on laatueroja.

    En voinut olla hiplöimättä ja swatchaamatta tätä lennolla, vieressä istuneet vähän kummissaan katselivat :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "