Skip to main content

Oi ihana Muse!

Kosmetiikkafrikki pärjää nykyään melkoisen vähillä tax free-ostoksilla reissuilla. Netistä kun usein saa samat tuotteet vieläkin halvemmalla ja nyt ei muutenkaan suurempia himotus-tuotteita ole ollut. Äiti toi reissusta tuliaisena Diorshow Iconic waterproof-ripsivärin ja sekin vielä odottelee käyttöön pääsyä. Iconic on toiminut minulla hyvin, pitänyt taivutuksetkin todella mukavasti, joten waterproofilta odotan paljon.

Mutta nyt uuteen ihastukseeni, ihanaan Museen! Kiinnostuin tästä Smashboxin paletista oikeastaan SilkNaturalsin sivuilla, kun SilkNaturalsin Karen (joka on muuten naimisissa suomalaissyntyisen miehen kanssa) oli tehnyt mineraaliversiot Muse-paletista. Jotenkin tässä kokoelmassa ei kuitenkaan mikään yksittäisistä väreistä vaatinut ostamista, joten asia jäi. Nyt kuitenkin Thomas Cook Scandinavian lentokoneessa lueskelin esitettä ja siellähän olikin ihana Artist eye palette in Muse! Päätin tilata sen paluulennolle, hinta oli 34€. Ei ollenkaan paha kymmenen sävyn paletista! Mukana on vielä sivellin, joka ei ole yhtään hullumpi sekään.


Kuva: www.smashbox.com

Paletilla on helppo tehdä hillittyjä ja sointuvia meikkejä, miksei rohkeampiakin yhdistelmiä mutta väreistä löytyy paletista tummempi ja vaaleampi sävy. Koostumus on hillitysti hohtava, pehmoinen ja hyvin levittyvä, tulee Isadoran Blooming Spring mieleen. Testaamani tummemmat sävyt ovat yllättävän vaaleita mutta toisaalta toimivat ainakin vaaleammilla todella hyvin. Ja toisaalta värillisen pohjustajan (GOSH kynä) kanssa värit sai näkymään todella hyvinkin. Mutta jos siis todella räväkkää palettia etsii, tämä ei ole oikea valinta.

Sävyjen nimet Smashboxin sivuilta, samassa järjestyksessä kuin ylläolevassa kuvassa:
Chocolate ja Biscuit
Dark Celery green ja Soft green
Dark Blue-grey ja Light silver-blue
Deep Orchid ja Sheer lilac
Coffee ja Rose copper

Loistavat swatchit löytyvät vielä KarlaSugarin blogista. Varsinkin lilat ja vihreät ovat mieleeni, yllättäen jopa Coffee ja Rose copperovat mieleeni (ovat sen verran hillityt). Paletissa on mukavaa se, ettei mikään väri ole ylitse muiden vaan pidän oikeastaan yhdeksästä sävystä. Yhden sävyn takia ostetuja minulla onkin jo hiukan liikaa, joten Blooming spring ja tämä ovat mukavia poikkeuksia!

Tuotteen inci: Mica, Zinc Stearate, Nylon-12, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Polyethylene, Magnesium Silicate, Boron Nitride, Silica, Lauroyl Lysine, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Isopentyldiol. May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides, Bismuth Oxychloride, Chromium Oxide Green, Ultramarines, Carmine, Manganese Violet, Ferric Ferrocyanide

Eikö olekin I H A N A?

Comments

  1. No on kyllä todella kauniin näköinen...! Tylsää ettei Smashboxiakaan saa Suomesta. Mun on muuten ollut vähän vaikea muodostaa käsitystä tästä Smashboxista, mutta eikös sekin ole alunperin jonkun meikkitaiteilijan perustama merkki?

    ReplyDelete
  2. Aika outo merkki minullekin. Tämä olikin nyt ensimmäinen kiinnostava tuote yleensäkään koko firmalta. Olen positiivisesti yllättynyt mutta varmaaan näissäkin on laatueroja.

    En voinut olla hiplöimättä ja swatchaamatta tätä lennolla, vieressä istuneet vähän kummissaan katselivat :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …