Skip to main content

Lash Stiletto vs. Telescopic

Tästä ei pitänyt ihan vertailua tulla mutta koska ero oli melkoisen selvä kuvissa, tein tämän kuitenkin :D Molemmathan ovat mainospuheiden perusteella kovin pidentäviä: Telescopicilla saa teleskooppisen pitkät ripset ja Lash Stiletto "tekee ripsille saman kuin korkeat korot säärille".

Vertailu on vähän epäreilu, sillä Telescopicini on waterproof ja se tunnetusti pitää taivutukset paremmin. Pohjalla on molemmissa taivutus Shu Uemuran loistavilla ripsien taivuttimilla.

Tässä harjat vierekkäin:

Lash Stiletto:Telescopic wp:


Pohjustus Shu Uemura cream eyeshadow light green. Luomella vanhat TSS LE-sävyt Dragon Breathe, Short on Sass ja Killer Couture. Rajaukset Indelible Tanzanite ja alaluomella GOSHin kynä Lemon Soda & Shu Uemuran kynä Metallic Purple.


Mitä korkeat korot tekevät säärillesi? Jep jep :D Ripseni näyttävät ihan super-mitättömiltä Stiletton kanssa! Tällä ripsarilla en jaksa enää edes yrittää, tykkään vain ja ainostaan tämän harjan mallista. Jos tästä joskus tulee waterproof-versio, sen testaan varmasti. Pituutta tällä sai mutta taivutukset läsähtivät heti kättelyssä... Väri on musta-musta muttei mitenkään erityisen kiiltävä. Stiletto tuoksuu aika voimakkaalta, jotenkin "kukkaiselta". Ilmeisesti kyseessä on joku tuotteen ainesosista sillä mm. Maybellinen Colossal tuoksuu/haisee samalta.

Telescopic taas taitaa olla niitä mascaroita, josta joko tykkää paljon tai sitten ei lainkaan. Lash Stiletto on ehkä helpommin "ihan ok". Telescopicin harja on kampamainen ja tällä ei kannata juuri siksak-liikettä laittaessa tehdä, seurauksena on kamalat klimpit! Kampaan joko rauhallisesti yhdellä kammoista (tässähän on 3 eri puolta, juuri tuollaisia kampamaisia) tai pyöritän harjaa samalla kuin kampaan sillä läpi ripsien. Tuo pyörittäminen tuntui alkuun vaikealta ainakin minusta mutta nyt tykkään laittaa juuri sillä tavalla.

Ripsivärit saattavat toimia todella eri tavoin eri ripsissä, valitettavasti vain testaamalla selviää. Omat ripseni ovat pitkät, eivät kovin tuuheat ja piikkisuorat.

Comments

 1. Onpas iso ero! Telescopic sopii sulle kyllä hyvin. :) Tuo on niin totta, että ripsivärit toimivat eri tavalla eri ihmisillä. Riippuu niin paljon ripsistä ja tavoitellusta lopputuloksesta, että tykkääkö jostain ripsarista vai ei.

  ReplyDelete
 2. Taitaisi olla liian helppoa, jos edes kutakuinkin samoin toimisivat :D Yritän vaihtaa tähän jossain vaiheessa hieman vertailukelpoisemman kuvan vielä.

  Muutama kaverikin Telecopicia käyttävät ja heillä tulos on paljon näyttävämpi ihan vesiliukoisellakin. Tosin heillä ripset ovat luonnontilassa "hieman" näyttävämmät myös ;) Ja toisaalta olen nähnyt näyttäviä kuvia Stilettostakin.

  Vaikka ehkä tuuheuttavia ripsareita enemmän tarvitsen, pidän näistä kapeista harjoista enemmän.

  ReplyDelete
 3. Mulla on edessä taas kohta uuden ripsarin hankinta, ja oon miettinyt tota Telescopicia. Nyt käytössä Lash Stiletto ja se on AIVAN MAHTAVA ja toimii mulla. Olin ekan käyttökerrän jälkeen vähän sitä mieltä, että se on vaan "bilemascara" kun teki ripsistä niin mahtavat :) Mutta arkikäyttöön se sitten päätyi lopulta.

  Jännäämiten eri tavalla eri ripsarit käyttäytyy eri ihmisten ripsissä.

  ReplyDelete
 4. Telescopicista ei taida tietää ennen kuin kokeilee ja senkin jälkeen saattaa vaatia harjoittelua. En muista miten tuo minulla alussa toimi, siitä on niin pitkä aika (milloin tämä markkinoille mahtoikaan tulla? :D). Olen käyttänyt useita tavallisia ja nyt viimeinen on waterproof. Jos vain yksi mascara pitäisi valita olisi se ehkä tämä, tosin kilpailu olisi kova Phenomen'eyesin kanssa.

  Lancomen Fatale on hyvin samantyylinen, omani oli valitettavasti alekopasta löytynyt kuivahtanut versio... Haluaisin tämän vielä testata, sillä siinä varsi on lyhyempi (makukysymyksiä ja hienosäätöä nämä ;). Eihän tuo vain ole poistunut valikoimista? Tuli yht'äkkiä sellainen tunne, etten ole tuota aikoihin nähnyt. Tosin Lancome merkkinä ei ole suosikkejani eli saattaa olla, etten ole vain katsonut.

  ReplyDelete
 5. Kyllä Fatale ainakin Lancomen jenkkisivustolta löytyy valikoimaluettelosta vielä, en tosin ole Suomen hyllyjä katsastanut että näkyykö tuota täällä hyllyissä vai ei. Mansikkanetistä tuota ainakin saa eikä hintakaan ole paha, 27 dollaria.

  ReplyDelete
 6. Mä ostin viime kesänä alekopasta ruskean Fatalen ja se on jäänyt pahnanpohjimmaiseksi kun on niin saamarin vaikea käyttää. Yritän aina tasaisin väliajoin laittaa sitä, mutta aina se lentää takaisin meikkipussukan pohjimmaiseksi ja joudun hinkkaamaan topsilla ripsivärin ALL OVER pois. Sitä on enemmän luomissa kuin ripsissä. Ärsyttää etten hallitse sitä, koska se vähä väriä mitä saan ripsiin, näyttää hyvälle ja tekee mageet räpsyttimet.

  ReplyDelete
 7. Ei näkynyt Fatalea Sokosella ainakaan, muistelen että se olisi poistunut Suomen valikomista. Ja ehkäpä "tyydyn" muutenkin vain Telescopiciin, kun se kerran toimii oiekin hyvin :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …