Skip to main content

Lash Stiletto vs. Telescopic

Tästä ei pitänyt ihan vertailua tulla mutta koska ero oli melkoisen selvä kuvissa, tein tämän kuitenkin :D Molemmathan ovat mainospuheiden perusteella kovin pidentäviä: Telescopicilla saa teleskooppisen pitkät ripset ja Lash Stiletto "tekee ripsille saman kuin korkeat korot säärille".

Vertailu on vähän epäreilu, sillä Telescopicini on waterproof ja se tunnetusti pitää taivutukset paremmin. Pohjalla on molemmissa taivutus Shu Uemuran loistavilla ripsien taivuttimilla.

Tässä harjat vierekkäin:





Lash Stiletto:



Telescopic wp:


Pohjustus Shu Uemura cream eyeshadow light green. Luomella vanhat TSS LE-sävyt Dragon Breathe, Short on Sass ja Killer Couture. Rajaukset Indelible Tanzanite ja alaluomella GOSHin kynä Lemon Soda & Shu Uemuran kynä Metallic Purple.


Mitä korkeat korot tekevät säärillesi? Jep jep :D Ripseni näyttävät ihan super-mitättömiltä Stiletton kanssa! Tällä ripsarilla en jaksa enää edes yrittää, tykkään vain ja ainostaan tämän harjan mallista. Jos tästä joskus tulee waterproof-versio, sen testaan varmasti. Pituutta tällä sai mutta taivutukset läsähtivät heti kättelyssä... Väri on musta-musta muttei mitenkään erityisen kiiltävä. Stiletto tuoksuu aika voimakkaalta, jotenkin "kukkaiselta". Ilmeisesti kyseessä on joku tuotteen ainesosista sillä mm. Maybellinen Colossal tuoksuu/haisee samalta.

Telescopic taas taitaa olla niitä mascaroita, josta joko tykkää paljon tai sitten ei lainkaan. Lash Stiletto on ehkä helpommin "ihan ok". Telescopicin harja on kampamainen ja tällä ei kannata juuri siksak-liikettä laittaessa tehdä, seurauksena on kamalat klimpit! Kampaan joko rauhallisesti yhdellä kammoista (tässähän on 3 eri puolta, juuri tuollaisia kampamaisia) tai pyöritän harjaa samalla kuin kampaan sillä läpi ripsien. Tuo pyörittäminen tuntui alkuun vaikealta ainakin minusta mutta nyt tykkään laittaa juuri sillä tavalla.

Ripsivärit saattavat toimia todella eri tavoin eri ripsissä, valitettavasti vain testaamalla selviää. Omat ripseni ovat pitkät, eivät kovin tuuheat ja piikkisuorat.

Comments

  1. Onpas iso ero! Telescopic sopii sulle kyllä hyvin. :) Tuo on niin totta, että ripsivärit toimivat eri tavalla eri ihmisillä. Riippuu niin paljon ripsistä ja tavoitellusta lopputuloksesta, että tykkääkö jostain ripsarista vai ei.

    ReplyDelete
  2. Taitaisi olla liian helppoa, jos edes kutakuinkin samoin toimisivat :D Yritän vaihtaa tähän jossain vaiheessa hieman vertailukelpoisemman kuvan vielä.

    Muutama kaverikin Telecopicia käyttävät ja heillä tulos on paljon näyttävämpi ihan vesiliukoisellakin. Tosin heillä ripset ovat luonnontilassa "hieman" näyttävämmät myös ;) Ja toisaalta olen nähnyt näyttäviä kuvia Stilettostakin.

    Vaikka ehkä tuuheuttavia ripsareita enemmän tarvitsen, pidän näistä kapeista harjoista enemmän.

    ReplyDelete
  3. Mulla on edessä taas kohta uuden ripsarin hankinta, ja oon miettinyt tota Telescopicia. Nyt käytössä Lash Stiletto ja se on AIVAN MAHTAVA ja toimii mulla. Olin ekan käyttökerrän jälkeen vähän sitä mieltä, että se on vaan "bilemascara" kun teki ripsistä niin mahtavat :) Mutta arkikäyttöön se sitten päätyi lopulta.

    Jännäämiten eri tavalla eri ripsarit käyttäytyy eri ihmisten ripsissä.

    ReplyDelete
  4. Telescopicista ei taida tietää ennen kuin kokeilee ja senkin jälkeen saattaa vaatia harjoittelua. En muista miten tuo minulla alussa toimi, siitä on niin pitkä aika (milloin tämä markkinoille mahtoikaan tulla? :D). Olen käyttänyt useita tavallisia ja nyt viimeinen on waterproof. Jos vain yksi mascara pitäisi valita olisi se ehkä tämä, tosin kilpailu olisi kova Phenomen'eyesin kanssa.

    Lancomen Fatale on hyvin samantyylinen, omani oli valitettavasti alekopasta löytynyt kuivahtanut versio... Haluaisin tämän vielä testata, sillä siinä varsi on lyhyempi (makukysymyksiä ja hienosäätöä nämä ;). Eihän tuo vain ole poistunut valikoimista? Tuli yht'äkkiä sellainen tunne, etten ole tuota aikoihin nähnyt. Tosin Lancome merkkinä ei ole suosikkejani eli saattaa olla, etten ole vain katsonut.

    ReplyDelete
  5. Kyllä Fatale ainakin Lancomen jenkkisivustolta löytyy valikoimaluettelosta vielä, en tosin ole Suomen hyllyjä katsastanut että näkyykö tuota täällä hyllyissä vai ei. Mansikkanetistä tuota ainakin saa eikä hintakaan ole paha, 27 dollaria.

    ReplyDelete
  6. Mä ostin viime kesänä alekopasta ruskean Fatalen ja se on jäänyt pahnanpohjimmaiseksi kun on niin saamarin vaikea käyttää. Yritän aina tasaisin väliajoin laittaa sitä, mutta aina se lentää takaisin meikkipussukan pohjimmaiseksi ja joudun hinkkaamaan topsilla ripsivärin ALL OVER pois. Sitä on enemmän luomissa kuin ripsissä. Ärsyttää etten hallitse sitä, koska se vähä väriä mitä saan ripsiin, näyttää hyvälle ja tekee mageet räpsyttimet.

    ReplyDelete
  7. Ei näkynyt Fatalea Sokosella ainakaan, muistelen että se olisi poistunut Suomen valikomista. Ja ehkäpä "tyydyn" muutenkin vain Telescopiciin, kun se kerran toimii oiekin hyvin :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "