Skip to main content

Telescopic Explosion Prismassa!

No nyt sitä oli Primassa (Raision Mylly) myynnissä! Näytti surkealta Phenomen'eyes kopiolta... Lötkö pää ja pitkä varsi. Hinta oli 15.90€. Makukysymyksiä toki nämä mutta en ostanut ja yleensä ostan kaikki mascarauutuudet :D. Kuvat molemmista (valmistajien sivuilta):Tässä kuva pituuserosta. Pidän Phenomenista juuri tuon lyhyyden takia, tällä tosiaan "tökitään" ripsiä. Kuvassa Telescopic wp mutta saman mittaiset olivat.Phenomen'eyes on tukeva, ei tuosta piikkipallopäätä saa taivuteltua mutta Explosionissa se taas taipui helposti. Phenomen onkin yksi suosikkimascaristani, pitää taivutuksetkin hyvin vaikkei olekaan vedenkestävä. Phenomenin suuaukko on todella tiukka, joten värimassaa ei tule harjaan liikaa.

Comments

  1. Minkähän takia tossa Lorkussa pitää olla typerän pitkä varsi ennen palloa? Tekeevät varmaan samalla tuotantolinjalla kuin muutkin ripsarit, näyttää todella oudolle ja heppoiselle.

    ReplyDelete
  2. Hiukan tuota pääsin testaamaan, uskalsin kokeilla kun juuri laittoivat esille. Ei se niin paha ollut kuin alkuun luulin mutta tosiaan varsi on liian pitkä (ei tunnu niin vakaalta). Lähinnä alaripsiin tuolla sain nyt väriä, yläripsissä kun jo ripsarit oli valmiina.

    Tuon harja on jotenkin pyöreämpi kuin Phenomenin, jossa on jännän mallinen se yläosa. Siis onhan sekin pallo mutta enemmän muotoillun oloinen.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…