Friday, July 10, 2009

Telescopic Explosion Prismassa!

No nyt sitä oli Primassa (Raision Mylly) myynnissä! Näytti surkealta Phenomen'eyes kopiolta... Lötkö pää ja pitkä varsi. Hinta oli 15.90€. Makukysymyksiä toki nämä mutta en ostanut ja yleensä ostan kaikki mascarauutuudet :D. Kuvat molemmista (valmistajien sivuilta):Tässä kuva pituuserosta. Pidän Phenomenista juuri tuon lyhyyden takia, tällä tosiaan "tökitään" ripsiä. Kuvassa Telescopic wp mutta saman mittaiset olivat.Phenomen'eyes on tukeva, ei tuosta piikkipallopäätä saa taivuteltua mutta Explosionissa se taas taipui helposti. Phenomen onkin yksi suosikkimascaristani, pitää taivutuksetkin hyvin vaikkei olekaan vedenkestävä. Phenomenin suuaukko on todella tiukka, joten värimassaa ei tule harjaan liikaa.

2 comments:

  1. Minkähän takia tossa Lorkussa pitää olla typerän pitkä varsi ennen palloa? Tekeevät varmaan samalla tuotantolinjalla kuin muutkin ripsarit, näyttää todella oudolle ja heppoiselle.

    ReplyDelete
  2. Hiukan tuota pääsin testaamaan, uskalsin kokeilla kun juuri laittoivat esille. Ei se niin paha ollut kuin alkuun luulin mutta tosiaan varsi on liian pitkä (ei tunnu niin vakaalta). Lähinnä alaripsiin tuolla sain nyt väriä, yläripsissä kun jo ripsarit oli valmiina.

    Tuon harja on jotenkin pyöreämpi kuin Phenomenin, jossa on jännän mallinen se yläosa. Siis onhan sekin pallo mutta enemmän muotoillun oloinen.

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails