Skip to main content

Telescopic Explosion Prismassa!

No nyt sitä oli Primassa (Raision Mylly) myynnissä! Näytti surkealta Phenomen'eyes kopiolta... Lötkö pää ja pitkä varsi. Hinta oli 15.90€. Makukysymyksiä toki nämä mutta en ostanut ja yleensä ostan kaikki mascarauutuudet :D. Kuvat molemmista (valmistajien sivuilta):Tässä kuva pituuserosta. Pidän Phenomenista juuri tuon lyhyyden takia, tällä tosiaan "tökitään" ripsiä. Kuvassa Telescopic wp mutta saman mittaiset olivat.Phenomen'eyes on tukeva, ei tuosta piikkipallopäätä saa taivuteltua mutta Explosionissa se taas taipui helposti. Phenomen onkin yksi suosikkimascaristani, pitää taivutuksetkin hyvin vaikkei olekaan vedenkestävä. Phenomenin suuaukko on todella tiukka, joten värimassaa ei tule harjaan liikaa.

Comments

  1. Minkähän takia tossa Lorkussa pitää olla typerän pitkä varsi ennen palloa? Tekeevät varmaan samalla tuotantolinjalla kuin muutkin ripsarit, näyttää todella oudolle ja heppoiselle.

    ReplyDelete
  2. Hiukan tuota pääsin testaamaan, uskalsin kokeilla kun juuri laittoivat esille. Ei se niin paha ollut kuin alkuun luulin mutta tosiaan varsi on liian pitkä (ei tunnu niin vakaalta). Lähinnä alaripsiin tuolla sain nyt väriä, yläripsissä kun jo ripsarit oli valmiina.

    Tuon harja on jotenkin pyöreämpi kuin Phenomenin, jossa on jännän mallinen se yläosa. Siis onhan sekin pallo mutta enemmän muotoillun oloinen.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…