Skip to main content

FOTD Aromaleigh Hot in the city

Here is my first FODT with Aromaleigh Hot in the City pigmets. I thought Concrete jungle was a much darker shade and when I saw it in other FOTD's I felt a bit sorry, I ordered it in full size... But it just arrived and I LOVE that color :D Maybe not the best with Girl's night out but had to try. LOL Concrete jungle is beige with aqua blue sparkles.

girl's night out: warm purple frost with bright green sparkles.
concrete jungle : warmed taupe with the most amazing bright sparks of aqua.

These are quite "glittery" but I love it! Those sparkles are just amazing :D
________________________________

Olin jo hieman katunut, kun tilasin Aromaleighiltä heti täysikokoisen Concrete Jungle-sävystä... Huomasin muiden meikkikuvista, että sävy onkin paljon vaaleampi kuin luulinkaan! Mutta nyt tämäkin ihanuus saapui ja pidäkin väristä erittäin paljon :D Alla olevassa kuvassa se on yhdistetty saman kokoelman Girl's nigh out-sävyyn, ei ehkä ihan paras yhdistelmä mutta pakkohan sitä on välillä testailla. *heh* Tämän kokoelman sävyt vaikuttavat erittäin "hileisiltä" mutta niin ihanilta. Eli ei todellakaan mattaisemmista pitäville, klikkaa kuva suuremmaksi niin kimalteet näkyvät paremmin.primer: GOSH Love that Gold! eye shadow pencil
inner corner: AL Dune (Carolina summer matte)
middle: AL Concrete jungle
outer corner: AL Girl's night out
Eyeliner: indelible Plumkin

Comments

  1. I think those colors look totally amazing together and blended so well. You never know what is going to look good until you try them and sometimes the oddest combo makes the prettiest combo. I really love this...

    ReplyDelete
  2. Thank you Krista :)

    I think this was quite nice after all! And I even got compliments :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…