Thursday, July 23, 2009

New NYX-palettes & swatches!

OMG, are they just divine? Here are my new NYX palettes from Nonpareil Boutique. Just 8 USD/palette, that is cheap! Everything I say about pigment/quality is based only in the swatches I made, haven't tried these yet in makeup.

See swatches below (all photographed in natural light without flash).


________________________________


Iik, täällä nämä jumalaiset NYX -paletit ovat! Hintaa näillä on 8 USD/kpl ja kulut Nonpareilista alle 50 USD tilaukselle 9.99 USD. Kaikki nämä tulivat kotiin hintaan 41 €! Etusivulla on mainos "Free shipping" mutta se ei toki ole voimassa Suomeen. NYXiä myy Suomeen myös mm. Cherry Culture.

Tilasin nämä tosiaan Nonpareil Boutiquesta ja tilaaminen sieltä on todella helppoa ja vaivatonta, joten en sitä tarkemmin käy läpi. Tärkeintä on se, että kansaivälisessä tilauksessa toimitus- ja laskutusosoitteen on oltava sama! En saanut näitä siis tällä kertaa työpaikalle vaan tiedossa oli reissu postiin (maksikirjeet kun eivät postilaatikkoomme mahdu). Maksoin PayPalilla mutta muistaakseni vaihtoehtona oli myös luottokorttimaksu. Toimitus oli nopea: tilasin 12.7, lähetysvahvistus tuli 14.7. ja perillä olivat 22.7.

10 sävyn paletin inci: Mica, Talc, Zinc Stearate, Mineral Oil, 2-Ethylhexyl Palmitate, Tridecyl timellitate, BHT, Methylparaben, Propylparaben. May Contain: CI77491/2/9, CI77891, CI77019, CI16035:1, CI77491, CI77492, CI77499, CI77742, CI42090:2, CI19140:1, CI77007, CI77288 Huom: Mineraaliöljyjä sietämättömät, tässä sitä on (kuten mm. Isadoran paleteissa ja GOSH voideluomivärissä). Itse siedän luomilla, muualla kasvoissa tukkii ja tehokkaasti.

Tässä vielä swatchit paleteista, kaikki kuvattu ulkona ilman salamaa.
Beautiful green eyes
I really like this one and it seems to be quite pigmented as well.
Strike a pose
Some of the colors are nicely pigmented, others not that pigmented... Second row in the palette is the first row in this picture, sorry about that!Secret world
This one seems to the worst in quality, unfortunately. I really like the colors.... edit: Tried this just quickly in makeup and it worked pretty well! So not bad, not bad at all :DSuper Model
It's pigmented but I just do not like these colors so much :D Maybe I'll use greys and the last blue color.Versus
Nice colors, have to try this one soon :) Pigmentation is "average", not very good but not the worst either.I dream of st. Lucia
The best quality of these and colors are vibrant & lovely! I will probably never ever use that orange one though ;D

Had to try Secret world and I think it is pigmented enough. Of course you can't expect too much, because the price is so low... Not my best makeup but consider this as swatch on eyes ;) I used all the greens from the second row and light beige from the first row.Tässä vielä kuva Secret worldista käytössä, ei tosiaan paras meikkini. Laitoin kuitenkin esille, niin näette pigmentin määrän. Laatu ei ihan huippu ole, osa napeista kovinkin varisevia mutta eipä tällä hinnalla mitään dioria voi odottaakaan ;) Käytin kaikki toisen rivin vihreitä ja vaaleaa beigeä ensimmäiseltä riviltä kulmaluulle. Pohjustus GOSH eye primer.

Voi kun kiva, silmät ovat kutisseet nyt eri tavalla kuin ennen... Ja heti tuli mieleen miksi alunperin vaihdoinkaan täysin mineraaleihin ;) Mutta ei paljoa naurata, jos näitä en voi ollekaan käyttää...

9 comments:

 1. Onpas Isadoramainen tuo I dream of st. Lucia. Oranssi näyttää tosi tehokkaalle, ihana!

  ReplyDelete
 2. Hih, et varmaan arvaakaan kuka minulle tuli tuosta oranssista heti mieleen :D Ja Isadora tuli mieleen lopuista.

  Harmi, kun otin vain yhden viisikon... Vaikuttaa näistä parhaalle.

  ReplyDelete
 3. Isadoravidoja todellakin. Mutta oih, ekana kiinnitin huomiota tohon oranssiin, tahtooooooo!!!

  ReplyDelete
 4. I really like the I dream of St. Lucia. I bet you could find a way to use the orange. I love using orange. You could line your lower lash line with it or outer vee. Endless possibilities..

  ReplyDelete
 5. Oho, katsoin eka että kuvassa on joku IsaDoran paletti! Jos oranssi olisi ruskea niin siinähän meillä on Delirious-dupe!

  Mutta ihanan näköisiä paletteja kyllä! Etenkin ylärivin kaksi on mun mieleen.

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Onpa ne nättejä! Arvaa iskikö rahattomalle nyt karmea nettitilaushimo :D En tiedä, oletko jo lukenut uusimman postini, mutta minäkin tilasin Nyxiä. Tosin valitettavasti paljon vähemmän ja pienemällä rahalla... ;<

  (Ja poistin tuon aiemman kommenttini, kun oli mokoma ihan epäselvästi kirjoitettu.)

  ReplyDelete
 8. Vähän rohkeasti menin nämä kyllä tilaamaan :D Laitoin tosiaan tuohon perään vielä (surkean) meikkikuvan kera Secret worldin. Näkee kuitenkin hiukan, miltä näytävät meikissä.

  Kivat hankinnat sinullakin ja taidan tuollaisen lip span hakkia pian itsekin!

  ReplyDelete
 9. Kiitos swatcheista :) tämä ei ole vieläkään saanut testattua Smoky eyes palettia jota eniten odotin.
  Nuo viisikot on varmaan parhaita, saatan tilata niitä lisää...

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails