Skip to main content

Vihreää kosmetiikkaa

Luomutuotteet ovat lähellä sydäntäni ja olenkin vakiasiakas ekokauppa Ruohonjuuressa. Ainakin Turun myymälässä kosmetiikkaa on PALJON ja hyvin esillä, en ikinä pääse siltä ostamatta mitään ;) Ihana ja siksi niin vaarallinen paikka!

Hiustuotteista en valitettavasti ole itselleni täydellisesti sopivaa luomutuotetta löytänyt ja koska rahaa meni hutiostoksiin vähän liikaakin, pidän niiden etsimisessä nyt taukoa. XZ ja Giovanni Organic Haircare (tämä taitaa olla enemmän "semi-eko") rules sillä välin!

Ihonhoitotuotteissa suosikkeja löytyykin enemmän, tosin kasvoni eivät luonnonöljyjäkään juuri siedä, joten siinä joudun tyytymään apteekin tarjontaan. Tässä kuitenkin suosikkejani ekokosmetiikasta:



Urtekram vartalovoiteet, varsinkin ruusu ja tuoksuton. Urtekramin voiteet ovat todella kosteuttavia ja iho tuntuu uskomattoman pehmeältä näiden jälkeen! Näitä käyttäessään pohtii tosiaan mihin niitä silikoneja aina tarvitaan! Mini sekä jopa Minin isoveli suosittelevat näitä myös pienemmille käyttäjille :) Urtekramia löytää edullisesti Prismoista, parempi valikoima löytyy taas ekokaupoista.

Am Luonnontuotteen HempVege huulirasva on ihan ehdoton HG huulirasvani! Tätä löytyy monta purkkia: yöpöydältä, meikkipöydältä, käsilaukusta... Nykyään tästä löytyy myös puikkoversio mutta pidän purkista silti enemmän. Hyvä on myös Vihreän Kosmetiikan greippi-sitruuna huulirasva. Tämä ei ole niin hoitava mutta toisaalta kiva aamuisin huulimeikin alle. Ostan omani Ruohonjuuresta.

Hemp Vegen sisältö: hamppuöljy, aurinkokukkaöljy, rypsiöljy, sheavoi, mehiläisvaha, e-vitamiini, piparminttuöljy, laventeliöljy



Vihreän Kosmetiikan Ruusuvesi on taas HG kasvoveteni! En yleensä kasvovesiä käytä, saan vain ihottumaa mutta tämä on toista maata. Ei sisällä alkoholia tai säilöntäaineita. Ostin tämän tuote-esittelystä Ruohonjuuresta, miksi lie tähän haksahdin (en välitä ruusuntuoksustakaan :D) mutta niin vain käytössä on jo toinen pullo. Pehmentää ja rauhoittaa herkkää ihoani, käytän myös lapsien ärtyneellä iholla. Tämän ottaisin mukaan autiolle saarelle!

Karitevoita käytän kynsinauhoille, huulille, lasten kuiville poskille ja muutenkin kuivan ihon hoitoon kasvoilla ja vartalolla. Käytän itse Melvitan Karité Softia. Tämä sisältää myös karitevoin lisäksi mm. mehiläisvahaa sekä tyrni- ja arganiaöljyä.

Melvita Crème extra-rich pour les mains-käsivoide (tuubi) on myös suosikkejani, jos voisin valita vain yhden käsivoiteen, olisi se ehdottomasti tämä. Hoitaa, suojaa ja kosteuttaa. Sisältää mm. Kaakaovoita, aloe veraa, karitevoita ja arganiaöljyä. Pidän myös voimakkaan laventelisesta tuoksusta (kannattaa kokeilla testerillä häiritseekö tämä) mutta vielä parempi olisi ilman tuoksua.

Weleda Tyrni vartalovoide ja suihkuvoide: mikä tuoksu ja tekevät ihon sametinpehmeiksi!

Weleda Wildrose silmänympärysvoide on ainoa voidemaisempi, kosteuttavampi ja hoitavampi silikoniton ja mineraaliöljytön tuote silmänympäryksille. Geelejä tai ohuita voiteita kyllä löytyy mutta varsinkin talvella tarvitsen hoitavampaa. Tuotetta taidetaan suositella 40+ ikäsille mutta moni nuorempikin tätä käyttää, enkä sille itsekään incistä estettä näe. Avatessa kannattaa tehdä hyvin pieni reikä putkiloon (kyseessä on metallinen tuubi), jottei voidetta tule kerralla liikaa.

Logona Oriental deodorantti on suosikkini alumiinittomista dödöistä. Tavella tämä riittää mainosti, kesällä valitettavasti ei. Tuoksu on jumalainen :) Nyt Ruohonjuuressa oli tästä uusi tuoksu, muistaakseni Tropical, se täytyy hankkia talveksi.

Comments

  1. Minulla tuo Wildrose silmänympärysvoide jotenkin "kiristi" ihoa, vai laitoinkohan sitä liikaa?

    ReplyDelete
  2. Aika reilusti minäkin laitan, tuo tuubi kun ei ihan maailman kätevin ole. Ei minulla kiristä, tai olisikos sitten sopivasti liftaava efekti :D.

    Jännä kyllä, miten hyvin tuo ruusuvesi iholleni sopii. Olin pari viikkoa käyttämättä (vanha pullo loppui enkä viitsinyt ottaa uutta reissuun mukaan). Nyt taas pesin kasvojani ja ihmettelin miten pehmeä iho onkaan! Mutta tuskin tämäkään kaikilla näin hyvin toimii :/

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "