Skip to main content

Geelirajaukset ja luomivärit, osa 3

Tässä vielä viimeiset Indelible swatchit sekä Coastal Scentsin muutama rajaus.Indeliblet Ever After, Curacao, Green Tea, Intergalactic, nude frost sekä CS rajaukset Envy ja white

Suosikkejani luomiväreistä (käytän luomivärinpohjustajana) ovat Green tea ja nude frost, Ever after on myös nätti mutta uudempana hankintana se on jäänyt aika vähälle käytölle vielä. CS:n White toimii myös loistavasti pohjustajana mutta tätä kannattaa laittaa todella pieni määrä. Kesti hiukan tottua mutta pidän tosiaan tästä paljon! Ongelmanani on vain se, että pohjustuksia on ihan liikaa. Intergalactic on todella hohtava hopea, sen koen hieman vaikeaksi sävyltään (on niin jäinen).

CS rajaus "Envy" on näistä ainoa, jota käytän rajauksena. Uusimpana hankintana ehti kuitenkin vasta tähän postaukseen. Ihana! Kiitos M. vinkistä :D

Geelirajauksia voi ostaa mm. seuraavista nettikaupoista
-MAD Minerals (Indelible)
-Morgana Minerals (Indelible ja "merkitön", sama kuin Coastal Scentsillä)
-The She Space (Superwear creme eyeshadow & Liner)
-Coastal Scents ("merkitön")
-Mschic (Indelible omalla merkillä)
-Aromaleigh myy myös Indeliblejä mutta ei toimita niitä kansainvälisesti

Hintoja kannattaa seurata, näistä voidaan pyytää mitä tahansa välillä 40€ ja ~8 USD. Kurkkaa vaikka täältä :D

Comments

 1. KIITOS noista ostopaikkatiedoista!

  ReplyDelete
 2. Olkaapa hyvä :)

  Yritän muistaa laittaa jatkossa tarkemmin ostopaikkoja sekä tietoja tilaamisesta. Laitoinkin Aromaleighin viimeisimpää swatch-viestiin tilausohjeet, tuo kun on vähän hankalampi paikka tilaamisen suhteen :)

  ReplyDelete
 3. Joo, hyvä. Mä oon niin rookie näissä kosmis-asioissa, että netissä on tuttu vasta Strawberrynet. E-bay -neitsyyskin on vielä tallella...

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…