Skip to main content

Pikakuivattajaa ja muita kynsienhoitotuotteita

Ainakin yhden kokeilun perusteella tykkään kovasti Orlyn Armorista. Pulloa pitää ravistaa kunnolla ja laittaa kaksi kerrosta. Yhden kerroksen jälkeen kynsi onkin aika röpölöinen ja "kuidut" oikein tuntee. Toivottavasti estää jatkossa värjäytymät! Lakat olivat tämän päällä kauniit, taitaa tosiaan tasoittaa kynttä.


Olen etsinyt itselleni sopivaa pikakuivattajaa, vaihtelen lakkoja sen verran usein ;) Paljon kehuttu Poshén kynsilakan pikakuivattaja ei toiminut minulla, kynsilakat lohkeilivat lastuina pois tuon jälkeen mutta nyt huomasin Ostolakossa-blogista Golden Girlin HG tuotteen: Mavalan Mavadryn. Hintaa tuolla oli 9.90€ Sokoksella. Hyvin näytti toimivan, nyt odotan jännityksellä lähteekö lakat tälläkin lohkeilemaan. Peukut ovat pystyssä, pikakuivattajalle olisi todellakin tarvetta! Kauniin kiillon ainakin antoi lakalle.


Kuva: www.mavala.co.uk


Käsien hoitoon hankin myös Pirkka Q10-käsivoiteen. Tuoksuu aika perusrasvamaiselta, ei paha muttei erityisen hyväkään. Koostumus on aika paksu ja rasvainen. Tuubi siityy yöpöydälle, hemmotelen käsiäni tällä iltaisin. Päiväkäyttöön tämä on liian rasvainen ja hitaasti imetyvä. Hintalaatusuhde tuntuu olevan kohdallaan, hinta oli 2.50€. Ihan ok tuote minulle, ei huono ei erityisen loistava.

Pikkuinen kuva sivulta www.pirkka.fi

Tässä tuotteen inci:
Aqua, Cetearyl Isononanoate, Dicaprylyl Ether, Glycerin,
Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate, Glyceryl
Oleate, Cera Alba, Zink Stearate, Magnesium
Sulfate, Biosaccharide Gum-1, Tocopheryl Acetate,
Panthenol, Parfum, Bisabolol, Allantoin,
Methylparaben, Propylparaben , Alcohol,
Caprylic/Capric Triglyceride, Ubiquinone, Lecithin

Silikonia en listasta huomaa, mineraaliöljyjä ei ole ja alkoholia ei ole paljoa.


Kynsissä tällä kertaa China Glazen Custom Kicks. Todella nätti ja räväkkä lakka, talvella tämä tuntui aika hurjalta jopa minulle mutta nyt kesällä tämä on oikein ihana!



Saman väristä tuotetta esittelyyn piti vähän etsiä. Aika lähelle meni Anna Suin Dreams-tuoksu ja muutenkin sen mieluusti tässä esittelen. Sui Dreamsin pullo on oikeastaan syy miksi sen ostin, hauska käsilaukku, toki myös makea tuoksu miellyttää. Ystäväni tätä minulle suositteli Hong Kongin matkalla ja koska pullo ei ollut kovin kallis, tuli se korjattua mukaan.

Tässä tuoksun kuvaus Fragranticasta:

Sui Dreams by Anna Sui is a oriental vanilla fragrance for women. Sui Dreams was launched in 2000. Top notes are nectarine, mandarin orange, bergamot and bitter orange. Middle notes are , freesia, peach, chinese peony and rose. Base notes are nutmeg, sandalwood, musk, tahitian vanilla, cedar and anise.

Rakastan tuoksujen kuvauksia, siksi niitä aina tännekin laitan :D Huomenna olen varmaankin jo uuden kameran omistaja ja saan toivottavasti kunnon kuvia!

Comments

  1. Itselläni tuo Mavadry toimii kyllä loistavasti :) Siitä vaan kokeilemaan!

    Upea kynsilakka, kesällä värit eivät tosiaan tunnu niin räikeiltä kuin talvella.

    ReplyDelete
  2. Miulla on myös tuo Mavadry, kelpo pikakuivattaja se on! Tilasin itelleni sen Poshen kokeiluun, juurikin sen takia, että sitä on niin paljon kehuttu. Toivottavasti se toimis yhtä hyvin kuin Mavadry.

    Nätin värinen lakka :)

    ReplyDelete
  3. Hei - Sui Dreams on myös MUN ehdoton lemppari!! :) Se on ainoa hajuvesi jota olen ostanut toisen pullon, ja varmasti tulee kolmaskin ostettua kun nykyinen loppuu. En normaalisti tykkää makeista, vaniljaisista tuoksuista mutta Dreams on jotenkin hypnoottisen ihana ja uniikki.... voi luoja että rakastankin sitä tuoksua!

    Mutta itse aiheeseen, mä oon kovasti tykännyt Poshesta, mutta nyt tilasin ihan mielenkiinnosta inm Out The Doorin. Koostumus on Poshea miellyttävämpi, todella ohut, mutta.... ei tämä mikään pikakuivattaja mun kynsissä ole. :( Yhtä kauan kuivuu kuin kynsilakkakin.

    Tuota Mavadry'ta tekisi munkin mieli kokeilla GG:n hehkutuksen jälkeen, mutta 9,90€ tuntuu suolaiselta hinnalta...

    Ihana muuten tuo uusi header!

    ReplyDelete
  4. Kiitos Inkivääri :) Yritän saada kuvasta vielä paremman (malliltaan) mutta kuvaamiseen tarvitaankin aurinkoa ja missä sekin taas luuraa :-O. Niin ja kamerankin tarvitsen mutta niitä saakin takuuvarmasti, kunhan vain maksaa. LOL

    inm oli ostoslistalla myös mutta tuo kuulostaa ihan OPIn pikakuivattajalta! Ihan tehotonta lirua ainakin minulla.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "