Tuesday, July 14, 2009

Taistelu keltaisia kynsiä vastaan, salaiset aseet osa 2

Olen aiemmin hankkinut vihreän kynsilakan kellastamille kynsilleni Orlyn Nail Armorin ja Armor näyttääkin nyt estäneen uudet värjäytymät. Kynnen päät ovat niin kellastuneet, ettei niihin auta enää mikään mutta huomasin viimeiseksi kellastuneiden osien olevan osittain vain kynnen pinnalla. Tästä innostuneena sekä mielenkiintoisesta tuotteesta lukeneena, päädyin hankkimaan tämän:

MAVALA LIGHTENING NAIL SCUB MASK


inci löytyy kuvaa klikkaamalla.

Tuotteen myyntipuhe:
Pehmeille, kirkkaille, huolitelluille kynsille ja kynsinauhoille. Tuotteen sisältämän piimaan luonnollisten ja pehmeiden, tehokkaiden sekä kuorivien ominaisuuksien ohella aloe vera, malva ja allantoin rauhoittavat ja pehmittävät. Sitruunauute parantaa kynnen sävyä, vaalentaa kynttä ja vahvistaa kynnen rakennetta.

Käyttöohje:
Kerran tai kaksi viikossa kynsilakan poistamisen ja viilaamisen jälkeen: hiero hellävaraisesti pieni määrä tuotetta kosteisiin kynsiin ja kynsinauhoihin (10-20 sekuntia/kynsi). Huuhtele lämpimällä vedellä, käytä apuna Mavala kynsiharjaa. Kuivaa pyyhkeellä.

Paketin hinta oli Sokoksella 13,90€ ja se sisälsi aivan nerokkaan kynsiharjan! Kuvassa harja on osittain suljettu, tuossa saa siis harjakset suojaan, kun sitä ei käytä. Miksei kaikki kynsiharjat ole tällaisia :D

Raportoin, miten kynsille tämän kanssa käy, yhden testaamisen perusteella tykkään kyllä! Kuori selvästi kynnen pinnalta ylimääräisiä röhniä pois ja värikin vaaleni hitusen. Vielä toki ylimääräistä röhnää jäi jäljellekin mutta enpä niiden odottanutkaan heti katoavan. Tämä taitaa jäädä vakikäyttöön, olen nimittäin kunnon kynnenkuorintaa pidempään jo etsinytkin. Tämä tuntui juuri sopivan kuorivalta: kuori selvästi muttei tuntunut liian karkealta ja tuotten annostelu oli helppoa tuubista. Paljon helpompi käytää kuin Dependin kynsilakkapullossa olevaa kuorintaa ja tehokin on huomattavasti parempi. Mavala on tosiaan yllättänyt minut, siis nämä tuotteethan ovat oikeasti hyviä! Niin se ruma/tylsä pakkaus vain vaikuttaa mileikuvaan ;).

Vaihdan lakkoja usein mutta en yleensä sentään NÄIN usein, oli vain saatava tuo kynsikuorinta heti testiin. Tässä siis uusi NOTD:ColorClub Worth the Risque (2 kerrosta). Kaunis hopeinen hologrammilakka, erinomainen koostumus. Tämä on auringonvalossa ihan käsittämättömän kaunis <3 Näitä saa edullisesti Head2Toe-verkkokaupasta. Laittelen myöhemmin postauksen H2T:stä tilaamisesta, varmistan vain ensin uudet toimituskulut.

No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails