Skip to main content

Taistelu keltaisia kynsiä vastaan, salaiset aseet osa 2

Olen aiemmin hankkinut vihreän kynsilakan kellastamille kynsilleni Orlyn Nail Armorin ja Armor näyttääkin nyt estäneen uudet värjäytymät. Kynnen päät ovat niin kellastuneet, ettei niihin auta enää mikään mutta huomasin viimeiseksi kellastuneiden osien olevan osittain vain kynnen pinnalla. Tästä innostuneena sekä mielenkiintoisesta tuotteesta lukeneena, päädyin hankkimaan tämän:

MAVALA LIGHTENING NAIL SCUB MASK


inci löytyy kuvaa klikkaamalla.

Tuotteen myyntipuhe:
Pehmeille, kirkkaille, huolitelluille kynsille ja kynsinauhoille. Tuotteen sisältämän piimaan luonnollisten ja pehmeiden, tehokkaiden sekä kuorivien ominaisuuksien ohella aloe vera, malva ja allantoin rauhoittavat ja pehmittävät. Sitruunauute parantaa kynnen sävyä, vaalentaa kynttä ja vahvistaa kynnen rakennetta.

Käyttöohje:
Kerran tai kaksi viikossa kynsilakan poistamisen ja viilaamisen jälkeen: hiero hellävaraisesti pieni määrä tuotetta kosteisiin kynsiin ja kynsinauhoihin (10-20 sekuntia/kynsi). Huuhtele lämpimällä vedellä, käytä apuna Mavala kynsiharjaa. Kuivaa pyyhkeellä.

Paketin hinta oli Sokoksella 13,90€ ja se sisälsi aivan nerokkaan kynsiharjan! Kuvassa harja on osittain suljettu, tuossa saa siis harjakset suojaan, kun sitä ei käytä. Miksei kaikki kynsiharjat ole tällaisia :D

Raportoin, miten kynsille tämän kanssa käy, yhden testaamisen perusteella tykkään kyllä! Kuori selvästi kynnen pinnalta ylimääräisiä röhniä pois ja värikin vaaleni hitusen. Vielä toki ylimääräistä röhnää jäi jäljellekin mutta enpä niiden odottanutkaan heti katoavan. Tämä taitaa jäädä vakikäyttöön, olen nimittäin kunnon kynnenkuorintaa pidempään jo etsinytkin. Tämä tuntui juuri sopivan kuorivalta: kuori selvästi muttei tuntunut liian karkealta ja tuotten annostelu oli helppoa tuubista. Paljon helpompi käytää kuin Dependin kynsilakkapullossa olevaa kuorintaa ja tehokin on huomattavasti parempi. Mavala on tosiaan yllättänyt minut, siis nämä tuotteethan ovat oikeasti hyviä! Niin se ruma/tylsä pakkaus vain vaikuttaa mileikuvaan ;).

Vaihdan lakkoja usein mutta en yleensä sentään NÄIN usein, oli vain saatava tuo kynsikuorinta heti testiin. Tässä siis uusi NOTD:ColorClub Worth the Risque (2 kerrosta). Kaunis hopeinen hologrammilakka, erinomainen koostumus. Tämä on auringonvalossa ihan käsittämättömän kaunis <3 Näitä saa edullisesti Head2Toe-verkkokaupasta. Laittelen myöhemmin postauksen H2T:stä tilaamisesta, varmistan vain ensin uudet toimituskulut.

Comments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…