Skip to main content

Tyttöjen leluja: värisevä mascara :D

Tämä hauska "keksintö" on herättänyt suurta hilpeyttä miespuolisissa tutuissani :D Ja kerran jopa epäilimme jääkaapimme olevan hajoamassa, kun niin outoa ääntä piti viikkotolkulla... Lopulta löysin päälle jääneen TurboLashin vieressä olevan laatikon pohjalta!

Vasemmalla Estee Lauderin TurboLash ja oikealla Lancômen Ôscillation. Luomilla Fyrinanen Sumatran tiger-pigmentti ja alarajauksena Goshin vihreä Tropical-kynä. Ei muuta meikkiä, näin illalla kun testailin.

Suosikkini näistä on TurboLash. Se erottelee ja tekee tuuheat ripset, Lancômen versio on ripsissäni "ihan ok" ja klimpittääkin ripsiä hiukan, pitkät ripset tällä tosin saa. Harjastakin toki tämän saattaa jo päätellä: TL on tuuheuttavan mallinen ja Ô taas pidentävä :D

Kehtaako edes sanoa kuinka vanha TurboLashini on... En yleensä ripsareita käytä kovin pitkään mutta tämä on ostettu viime elokuussa Amerikan reissulta. En tosin ottanut sitä ehti käyttöön, taisi ainakin kuukauden odottaa. Joka tapauksessa vileäkin toimi hyvin: patteri toimii eikä ole kuivahtanut. Ei tämä kuitenkaan ihan suosikiksi yltänyt, vaikka ehdottomasti hyvä onkin.

Harjat toki ovat ihan erilaiset:Suurimpana erona on kuitenkin käyttömukavuus! Nimittäin TurboLash värisee jatkuvasti ja Lancômessa taas täytyy painaa nappia (tuo kultainen raita varressa) jatkuvasti, jotta tuo värisee. Aika hankalaa, sanon minä :) Tärinä on niin pientä, ettei tällä voi loukata sen enempää kuin normaalilla ripsivärilläkään.

Täytyykö ripsivärin oikeasti täristä? Enpä tiedä onko siitä oikeasti juuri apua. Jos nämä kiinnostavat, kannattaa toki kokeilla mutta itse en näitä voi tavallisia paremmiksi sanoa.

Oletko itse testannut tai aiotko testata värisevät mascarat?

Comments

 1. Ite en ole testannut, ja taitaa jäädäkin kaupan hyllylle. Kuulostaa vaan niin...no, turhalta :D Siis kun oikeasti itse pystyy sen siksak-liikkeen tekemään myös. Mutta kaikkea sitä keksitään, pisteet kosmetiikkateollisuudelle ;)

  ReplyDelete
 2. Ripsivärin värinä kuulostaa niin...Ja toisaalta ostin Gillette Venuksen joka myös tärisee, en tiedä miksi...LOL!

  ReplyDelete
 3. Totta kai sitä on tullut testattua värisevät Gilettetkin :D Eipä tosin sekään mikään mullistavan mahtava ollut. *heh*

  Onneksi nämä tuskin ihan hirmuisen yleisiksi tulevat (vaikka varmaan Suomeenkin vielä markettiversiokin saadaan). Eiköhän mascaroista tuleva normaali jäte riitä, ei tarvita enää ylimääräisiä paristoja!

  Pakkohan minun oli nuo testata mutta tuskin tosiaan enää hankin :D

  ReplyDelete
 4. Voiko sitä patteria muuten vaihtaa?

  ReplyDelete
 5. Taitaa voida, en tosin ole testannut, muistakseni TurboLashin myyjä siitä mainitsi. Mutta tosiaan, tuo TL on toiminut nyt noin 10kk ja kerran oli monta viikkoa yhtämittaan päällä, tuskin tarvetta vaihtamiseen tuleekaan :) Lancomesta ei niin tietoa, kun en ole juurikaan käyttänyt, se ei ainakaan voi jäädä päälle vahingossa.

  ReplyDelete
 6. Turbolash toimii sulla tosi hyvin, ihanat ripset! :)

  ReplyDelete
 7. Haha, kun se ensimmäinen värisevä ripsari tuli myyntiin mua nauratti ihan hirveästi ne mainokset. Tuli väkisinkin mieleen, että moni nainen kyllä ostaa värisevän ripsarin - mutta ei välttämättä ripsien värjäämiseen... ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …