Skip to main content

Tyttöjen leluja: värisevä mascara :D

Tämä hauska "keksintö" on herättänyt suurta hilpeyttä miespuolisissa tutuissani :D Ja kerran jopa epäilimme jääkaapimme olevan hajoamassa, kun niin outoa ääntä piti viikkotolkulla... Lopulta löysin päälle jääneen TurboLashin vieressä olevan laatikon pohjalta!





Vasemmalla Estee Lauderin TurboLash ja oikealla Lancômen Ôscillation. Luomilla Fyrinanen Sumatran tiger-pigmentti ja alarajauksena Goshin vihreä Tropical-kynä. Ei muuta meikkiä, näin illalla kun testailin.

Suosikkini näistä on TurboLash. Se erottelee ja tekee tuuheat ripset, Lancômen versio on ripsissäni "ihan ok" ja klimpittääkin ripsiä hiukan, pitkät ripset tällä tosin saa. Harjastakin toki tämän saattaa jo päätellä: TL on tuuheuttavan mallinen ja Ô taas pidentävä :D

Kehtaako edes sanoa kuinka vanha TurboLashini on... En yleensä ripsareita käytä kovin pitkään mutta tämä on ostettu viime elokuussa Amerikan reissulta. En tosin ottanut sitä ehti käyttöön, taisi ainakin kuukauden odottaa. Joka tapauksessa vileäkin toimi hyvin: patteri toimii eikä ole kuivahtanut. Ei tämä kuitenkaan ihan suosikiksi yltänyt, vaikka ehdottomasti hyvä onkin.

Harjat toki ovat ihan erilaiset:



Suurimpana erona on kuitenkin käyttömukavuus! Nimittäin TurboLash värisee jatkuvasti ja Lancômessa taas täytyy painaa nappia (tuo kultainen raita varressa) jatkuvasti, jotta tuo värisee. Aika hankalaa, sanon minä :) Tärinä on niin pientä, ettei tällä voi loukata sen enempää kuin normaalilla ripsivärilläkään.

Täytyykö ripsivärin oikeasti täristä? Enpä tiedä onko siitä oikeasti juuri apua. Jos nämä kiinnostavat, kannattaa toki kokeilla mutta itse en näitä voi tavallisia paremmiksi sanoa.

Oletko itse testannut tai aiotko testata värisevät mascarat?

Comments

  1. Ite en ole testannut, ja taitaa jäädäkin kaupan hyllylle. Kuulostaa vaan niin...no, turhalta :D Siis kun oikeasti itse pystyy sen siksak-liikkeen tekemään myös. Mutta kaikkea sitä keksitään, pisteet kosmetiikkateollisuudelle ;)

    ReplyDelete
  2. Ripsivärin värinä kuulostaa niin...Ja toisaalta ostin Gillette Venuksen joka myös tärisee, en tiedä miksi...LOL!

    ReplyDelete
  3. Totta kai sitä on tullut testattua värisevät Gilettetkin :D Eipä tosin sekään mikään mullistavan mahtava ollut. *heh*

    Onneksi nämä tuskin ihan hirmuisen yleisiksi tulevat (vaikka varmaan Suomeenkin vielä markettiversiokin saadaan). Eiköhän mascaroista tuleva normaali jäte riitä, ei tarvita enää ylimääräisiä paristoja!

    Pakkohan minun oli nuo testata mutta tuskin tosiaan enää hankin :D

    ReplyDelete
  4. Voiko sitä patteria muuten vaihtaa?

    ReplyDelete
  5. Taitaa voida, en tosin ole testannut, muistakseni TurboLashin myyjä siitä mainitsi. Mutta tosiaan, tuo TL on toiminut nyt noin 10kk ja kerran oli monta viikkoa yhtämittaan päällä, tuskin tarvetta vaihtamiseen tuleekaan :) Lancomesta ei niin tietoa, kun en ole juurikaan käyttänyt, se ei ainakaan voi jäädä päälle vahingossa.

    ReplyDelete
  6. Turbolash toimii sulla tosi hyvin, ihanat ripset! :)

    ReplyDelete
  7. Haha, kun se ensimmäinen värisevä ripsari tuli myyntiin mua nauratti ihan hirveästi ne mainokset. Tuli väkisinkin mieleen, että moni nainen kyllä ostaa värisevän ripsarin - mutta ei välttämättä ripsien värjäämiseen... ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "