Thursday, July 16, 2009

Tyttöjen leluja: värisevä mascara :D

Tämä hauska "keksintö" on herättänyt suurta hilpeyttä miespuolisissa tutuissani :D Ja kerran jopa epäilimme jääkaapimme olevan hajoamassa, kun niin outoa ääntä piti viikkotolkulla... Lopulta löysin päälle jääneen TurboLashin vieressä olevan laatikon pohjalta!

Vasemmalla Estee Lauderin TurboLash ja oikealla Lancômen Ôscillation. Luomilla Fyrinanen Sumatran tiger-pigmentti ja alarajauksena Goshin vihreä Tropical-kynä. Ei muuta meikkiä, näin illalla kun testailin.

Suosikkini näistä on TurboLash. Se erottelee ja tekee tuuheat ripset, Lancômen versio on ripsissäni "ihan ok" ja klimpittääkin ripsiä hiukan, pitkät ripset tällä tosin saa. Harjastakin toki tämän saattaa jo päätellä: TL on tuuheuttavan mallinen ja Ô taas pidentävä :D

Kehtaako edes sanoa kuinka vanha TurboLashini on... En yleensä ripsareita käytä kovin pitkään mutta tämä on ostettu viime elokuussa Amerikan reissulta. En tosin ottanut sitä ehti käyttöön, taisi ainakin kuukauden odottaa. Joka tapauksessa vileäkin toimi hyvin: patteri toimii eikä ole kuivahtanut. Ei tämä kuitenkaan ihan suosikiksi yltänyt, vaikka ehdottomasti hyvä onkin.

Harjat toki ovat ihan erilaiset:Suurimpana erona on kuitenkin käyttömukavuus! Nimittäin TurboLash värisee jatkuvasti ja Lancômessa taas täytyy painaa nappia (tuo kultainen raita varressa) jatkuvasti, jotta tuo värisee. Aika hankalaa, sanon minä :) Tärinä on niin pientä, ettei tällä voi loukata sen enempää kuin normaalilla ripsivärilläkään.

Täytyykö ripsivärin oikeasti täristä? Enpä tiedä onko siitä oikeasti juuri apua. Jos nämä kiinnostavat, kannattaa toki kokeilla mutta itse en näitä voi tavallisia paremmiksi sanoa.

Oletko itse testannut tai aiotko testata värisevät mascarat?

7 comments:

 1. Ite en ole testannut, ja taitaa jäädäkin kaupan hyllylle. Kuulostaa vaan niin...no, turhalta :D Siis kun oikeasti itse pystyy sen siksak-liikkeen tekemään myös. Mutta kaikkea sitä keksitään, pisteet kosmetiikkateollisuudelle ;)

  ReplyDelete
 2. Ripsivärin värinä kuulostaa niin...Ja toisaalta ostin Gillette Venuksen joka myös tärisee, en tiedä miksi...LOL!

  ReplyDelete
 3. Totta kai sitä on tullut testattua värisevät Gilettetkin :D Eipä tosin sekään mikään mullistavan mahtava ollut. *heh*

  Onneksi nämä tuskin ihan hirmuisen yleisiksi tulevat (vaikka varmaan Suomeenkin vielä markettiversiokin saadaan). Eiköhän mascaroista tuleva normaali jäte riitä, ei tarvita enää ylimääräisiä paristoja!

  Pakkohan minun oli nuo testata mutta tuskin tosiaan enää hankin :D

  ReplyDelete
 4. Voiko sitä patteria muuten vaihtaa?

  ReplyDelete
 5. Taitaa voida, en tosin ole testannut, muistakseni TurboLashin myyjä siitä mainitsi. Mutta tosiaan, tuo TL on toiminut nyt noin 10kk ja kerran oli monta viikkoa yhtämittaan päällä, tuskin tarvetta vaihtamiseen tuleekaan :) Lancomesta ei niin tietoa, kun en ole juurikaan käyttänyt, se ei ainakaan voi jäädä päälle vahingossa.

  ReplyDelete
 6. Turbolash toimii sulla tosi hyvin, ihanat ripset! :)

  ReplyDelete
 7. Haha, kun se ensimmäinen värisevä ripsari tuli myyntiin mua nauratti ihan hirveästi ne mainokset. Tuli väkisinkin mieleen, että moni nainen kyllä ostaa värisevän ripsarin - mutta ei välttämättä ripsien värjäämiseen... ;)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails